Ako prišli vaši partneri na vašu neveru?
Aj keď to sranda nieje,predsa len!
Ako Vám vaši manželia/manželky prišli na neveru?
@anonym_autor neprišiel
Dneska sme sa o tom bavili s kamoškou. Mala štátnice, mala pozicany mobil svojho partnera, ktorý si náhodou screenshotol konverzáciu s nejakou ženou. No a kamoška čakala, už mala ísť na rad, pozerala si fotky a zrazu tam našla tento screen.
Keby chcem byt neverna tak si dam, kurva, pozor, aby na to nikto neprisiel 😅 len blb si na to necha prist
Neprišiel, a ani nepríde 😉
Nikdy na to neprišiel 🤣 tak mu treba...
Smutné odpovede, neviem si to predstaviť byť neverná mužovi, veď keď už je to zlé a nenapraviteľné chyby a veci v manželstve, tak sa rozvediem, načo také podvádzania… hmmm, dúfam že sa toho nedožijem ani z mužovej strany
Nikdy na to neprišiel 🤣 tak mu treba...
@earlgrey este mozno pride... ako teraz ten podvadzajuci parik co ich Coldplay odhalili....A vela pohlavnych a inych chorob si na manzela
preniesla?
@anonym_autor teraz pred tyznom bolo najlepsie
takto:
Nevinný okamih, ktorý mal pobaviť účastníkov koncertu kapely Coldplay, sa zmenil na veľké odhalenie nevery. Zábery z koncertu obleteli internet a pre dotknutých sa koncert zmenil na nočnú moru PR.
Muža v strednom veku a blondínku v objatí zachytila takzvaná Kiss Cam – ide o moment, keď kamera zacieli na náhodnú dvojicu. Známy je napríklad prípad slovenského fanúšika na hokeji, ktorý namiesto bozku radšej vypil pivo.
Kamera si na koncerte Coldplay v Bostone vybrala práve túto dvojicu v strednom veku. Namiesto nežností však nasledoval náhly úľak. Žena sa rýchlo otočila chrbtom, aby jej nebolo vidieť tvár, a muž sa skrčil.
Išlo totiž o známeho podnikateľa Andyho Byrona, výkonného riaditeľa spoločnosti Astronomer, zameranej na umelú inteligenciu, uvádza The Independent. Podnikateľ však vo svojom náručí nedržal manželku, ale Kristin Cabotovú, personálnu riaditeľku svojej firmy.
Byron je ženatý a s manželkou Megan Kerrigan Byron má dve deti. Cabotová je taktiež vydatá.
@anonym_39b6a4 pri každom sexe hneď pohlavne chorobu,veď to by ľudstvo už aj vymrelo
@minenkaa nielen pohlavnu, aj ine sa nachytaju, a nezomiera sa na ne.
Aby ludstvo nevymrelo, tak podvadzas partnera a sexujes s inymi?
@anonym_autor Sama som sa priznala bývalému partnerovi…Teda dvom…
@anonym_autor Sama som sa priznala bývalému partnerovi…Teda dvom…
@nikoletta1712 Jeden hnus
Moj milenec to povedal mojmu manzelovy 😬
Neprišli. Nie som retard aby som nechala dôkazy 😳
prisliel az mi bolo jedno, ked mi jedno nebolo neprisiel…
Nikdy som nebola neverná, aj keď príležitosť by bola.. ale je to niečo čo viem, že by som nedokázala..
Keď som bola neuspokojená vo vzťahu a niečo mi chýbalo, ukončila som vzťah a až následne hľadala to, čo potrebujem inde.
To sa tu teraz pretekate, ktora je vacsia podvadzacka? Smutne.
Keď som bola neuspokojená vo vzťahu a niečo mi chýbalo, ukončila som vzťah a až následne hľadala to, čo potrebujem inde.
@anonym_90439b tak to si ty, ja som najprv skúsila či to s tým druhým bude lepšie a neľutujem že som sa hneď nerozchádzala lebo nebolo 🤣
To sa tu teraz pretekate, ktora je vacsia podvadzacka? Smutne.
@anonym_258a14 Nie, myslím, že si tu každý z každého uťahuje, ako je to bežné na MK...ktorý príčetný človek by sa k nevere priznal? ja určite nie 😀🤣
Nikdy som manžela nepodviedla a ani by som to nedokázala. Ak niečo nefunguje v manželstve, resp. vo vzťahu až tak, že dokáže byť druhá strana neverná, tak k čomu je dobré zotrvávať pri partnerovi??? Nechutné sú tie ženy, ktoré sa tým ešte aj chvália. Hnus. 🤮
@anonym_autor neprišiel by nikdy keby mu to niekto nepovedal 🙄 trvalo to síce 3 mesiace ale odpustil, už sme aj rodina ☺️
Manžel mal milenku a ja som to bez výčitiek oznámila jej mužovi. To ste mali vidieť tu telenovelu 😬 takmer rozbité 2 rodiny, nakoniec zachránené na oboch stranách 🥳
@anonym_258a14 Nie, myslím, že si tu každý z každého uťahuje, ako je to bežné na MK...ktorý príčetný človek by sa k nevere priznal? ja určite nie 😀🤣
@earlgrey Ja áno…

@anonym_autor ako nič😀