icon

Ako prišli vaši partneri na vašu neveru?

1. aug 2025

Aj keď to sranda nieje,predsa len!
Ako Vám vaši manželia/manželky prišli na neveru?

hellwant
2. aug 2025

Ako muž , tiež som nepodviedol manželku. Nevedel by som s vyčitkami žiť. Sľúbil som jej vernosť, chcem ju dodržať. 🙂

dora281
Autor odpoveď zmazal
marianarem
2. aug 2025

@anonym_autor Ja som nepodviedla a dufam, ze ani nepodvediem. Kamoska ano, po velmi dlhodobych problemoch, ktore jej.partner odmietal riesit a vobec sa o nich bavit. Priznala sa mu a uz to bol zaciatok konca, ktory by bol skor ci neskor aj tak nastal.
Tiez kamoska, isla zabookovat letenky (alebo uz on-line chcek-in) na vylet s priatelom. Ked tam zadala jeho meno, tak jej ukazalo, ze on na ten cas uz ma inu letenku. Blbec si naplanoval 2 vylety s 2 zenami na presne ten isty cas.
Dalsi kamarat zenu priamo nacapal pri cine a uz nikdy sa z toho nespamatal, zacal pit, potom prestal, ale zacali dlhe roky depresii.
No a nakoniec kamoska klasika, pozrela chlapovi do mobilu, lebo jej uz nieco dlhsie nesedelo.

anonym_de2a94
2. aug 2025

@anonym_autor ja len tak mimo že sranda ako sa chlapom toleruje nevera a keď to urobí žena tak je hneď kurva ale chlap je kanec 🙏

earlgrey
2. aug 2025
@nikoletta1712

@earlgrey Ja áno…

@nikoletta1712 No dobre 😉 tlieskam...aspoň nie si anonymne 😉 ja si to vezmem so sebou do hrobu 😁

dora281
Autor odpoveď zmazal
anonym_3804ab
2. aug 2025

Ja som muza veruže podviedla. Mal byť taký, aby som nemala dôvod ho podviesť. Môže zato on sám.

dora281
Autor odpoveď zmazal
anonym_943b20
2. aug 2025

Bože, toto mi úplne pipomenulo kamarátky neveru a jej manžela, keď mu našla v telefóne video ako nakladá milenku ich v posteli. Nahrával si to. Doteraz ho mám pred očami, keď mi ho ukázala, keďže poznám obidvoch, až som neverila, že je niečo také možné 🙈 v živote som nevidela nikoho viac tak na dne ako ju. Brrrr

earlgrey
2. aug 2025
@dora281
Odpoveď bola zmazaná

@dora281 Spala som pár hodín 🤣 dobila baterky a môžem pokračovať v bosoráctve 😀

dora281
Autor odpoveď zmazal
earlgrey
2. aug 2025
@dora281
Odpoveď bola zmazaná

@dora281 Takže my škaredé si to dovoliť nemôžeme? 🤣

anonym_943b20
2. aug 2025
@dora281
Odpoveď bola zmazaná

@dora281 mňa tak isto, absolútne si nedokážem predstaviť byť v tej situácii, bolo mi dosť nepríjemne na to pozerať ako kamarátka, nie ešte očami ako manželka. Tiež ho poslala do pr..., ale mala ťažké depresie, trvalo rok, kým sa z toho spamätala a prestala mať myšlienky, že si zoberie život. Dnes je to dva roky od toho incidentu, doteraz je sama.

dora281
Autor odpoveď zmazal
nikoletta1712
2. aug 2025
@dora281
Odpoveď bola zmazaná

@dora281 Bez komentára😁

nikoletta1712
2. aug 2025
@earlgrey

@nikoletta1712 No dobre 😉 tlieskam...aspoň nie si anonymne 😉 ja si to vezmem so sebou do hrobu 😁

@earlgrey Tlieskať nemusíš…

earlgrey
2. aug 2025
@nikoletta1712

@earlgrey Tlieskať nemusíš…

@nikoletta1712 😀 ale môžem nie?...nebuď zlá 😉 neber mi radosť...

anonym_9ad12f
2. aug 2025

Prveho manzela som podviedla s jednym cudzincom(len sex a tuzba po dobrodruzstve), ale nase manzelstvo uz bolo take nijake, uz ma nepritahoval ani sexualne ani inak, a vedela som, ze sa s nim rozvediem. On sa to nikdy nedozvedel.
Sucasneho manzela (iny cudzinec) nemam dovod podvadzat.

dora281
Autor odpoveď zmazal
tramtada31
2. aug 2025

Mne kamarat povedal ako mu prišla družka na neveru. Pokazil sa jej mobil a on jej pozical svoj starý ako dobrý frajer a tam nasla smsky ako vyznával lasku inej.

earlgrey
2. aug 2025
@dora281
Odpoveď bola zmazaná

@dora281 Hmmm 😉 nesúhlasím...ak chceš podviesť, podvedieš....aký je rozdiel medzi mužom, ktorého spoznám, zamilujem sa, vyspím sa s ním a mužom, s ktorým podvediem partnera? žiaden...teda čo sa týka pohlavných chorôb...či mám pýtať komplet preventívku? 🤣 našťastie ma pohlavné choroby minuli....

vevesh
2. aug 2025

Moj muz mal kolegu- jeho rodicia nemci (original), a on potmavsi na pol jamajcan. Otec prisiel na neveru matky v porodnici, ked mu podavali novonarodeneho syna...🫣🫣komentoval to ten kolega, ze bol "oneskoreny darcek pre otca z jamajskeho single tripu..."aspon, ze mu ostala nalada😀ale ze vraj pohlad svokrovcov stal za vsetky drobne v porodnici, ti sa odvtedy s kolegom a jeho matkou v zivote nebavili a nevideli....🙃🙃

karolinakr
2. aug 2025

všetky neveru a grupač za sebou, ale čo sa tyka nevery chlapa, tak hned kufre pred dvere, okamžity rozchod, to je vrchol a najviac ma beru diskusie - moj frajer lajkol fotku inej..mam sa rozviest? 🙂

karolinakr
2. aug 2025
@anonym_943b20

@dora281 mňa tak isto, absolútne si nedokážem predstaviť byť v tej situácii, bolo mi dosť nepríjemne na to pozerať ako kamarátka, nie ešte očami ako manželka. Tiež ho poslala do pr..., ale mala ťažké depresie, trvalo rok, kým sa z toho spamätala a prestala mať myšlienky, že si zoberie život. Dnes je to dva roky od toho incidentu, doteraz je sama.

@anonym_943b20 zoberie život, hm..? kvôli kurevnikom sa nikdy život neberie..

tramtada31
2. aug 2025
@vevesh

Moj muz mal kolegu- jeho rodicia nemci (original), a on potmavsi na pol jamajcan. Otec prisiel na neveru matky v porodnici, ked mu podavali novonarodeneho syna...🫣🫣komentoval to ten kolega, ze bol "oneskoreny darcek pre otca z jamajskeho single tripu..."aspon, ze mu ostala nalada😀ale ze vraj pohlad svokrovcov stal za vsetky drobne v porodnici, ti sa odvtedy s kolegom a jeho matkou v zivote nebavili a nevideli....🙃🙃

@vevesh to mi pripomína, že syn bol velky a trochu sa narodil priduseny a bol modry a muž mi potom hovoril, že bol trochu v soku, čo za černocha som porodila🤣🤣🤣 našťastie do par dni vybledol

morpheuss
2. aug 2025

Jednoduché... ak nechcete, aby vám prišli na neveru, nepočúvajte Coldplay. Ja napríklad netuším ani aké má tá kapela pesničky a úspešne si šukám o sto šesť...

karolinakr
2. aug 2025
@vevesh

inak taketo nevery nechapem, že porodit chlapovi dieťa od iného - s tým by som nevedela žiť ani sa mu pozrieť do očí..

karolinakr
2. aug 2025
@morpheuss

Jednoduché... ak nechcete, aby vám prišli na neveru, nepočúvajte Coldplay. Ja napríklad netuším ani aké má tá kapela pesničky a úspešne si šukám o sto šesť...

@morpheuss keby si mohol, tak ho vopchaš aj do klúčovej dierky

vevesh
2. aug 2025
@karolinakr

inak taketo nevery nechapem, že porodit chlapovi dieťa od iného - s tým by som nevedela žiť ani sa mu pozrieť do očí..

@karolinakr no ta matka bola pevne presvedcena, ze zamiesila s vlastnym chlapom po dovolenke. Len uuuupps. Oni mali pred tym a po tom este vlastne deti. Len to stredne dieta bolo-ine...🫣🤷‍♀️a teda on mal nemecke meno a priezvisko orginal (nieco ako Wolfgang Müller😀) a vyzorovo cista jamajka😀😀 takmer kazdy sa ho pytal, kedy bol adoptovany....🫣🫣

karolinakr
2. aug 2025
@vevesh

@karolinakr no ta matka bola pevne presvedcena, ze zamiesila s vlastnym chlapom po dovolenke. Len uuuupps. Oni mali pred tym a po tom este vlastne deti. Len to stredne dieta bolo-ine...🫣🤷‍♀️a teda on mal nemecke meno a priezvisko orginal (nieco ako Wolfgang Müller😀) a vyzorovo cista jamajka😀😀 takmer kazdy sa ho pytal, kedy bol adoptovany....🫣🫣

@vevesh ale vieš čo, ja ti aj tak nerozumiem
bol čisty nemec a potmavši ako jamajčan?
prečo bol potom.problem, ked dieťa bolo tmave?