icon

Ako reagovať, ak vám niekto stále klamal?

12. feb 2024

Čo ak by vam niekto klamal stale a vy by ste sa to dozvedeli až po rokoch? Ak by to bola nejaka važna vec ktoru tajil a nechcel aby o tom niekto vedel, pomstili by ste sa ? Alebo by ste to nechali tak? Ak vam velmi ublizil klamal a tajil rozne veci a v podstate to taji pred kazdym. Vravi ze by ho to znicilo.

Strana
z2
autor
12. feb 2024

@timing Tak hlavne by mal dalsej povedat o tom lebo tak ak v tom aj pokracovat nebude, mala by vediet o minulosti nieco…

timing
12. feb 2024

Boze a ty kde zijes? 🤦🏼‍♀️ Jasne on hned prvej frajerke prezradi co a ako robi,ze ju bude podvadzat bla bla. Lebo tieto typy chlapov toto robia. Citis krivdu a velmi tuzis aby sa jeho svet,reputacia rozpadla. Naco . Cas vsetko ukazes bez toho aby si ty do toho takto zasahovala

janinka007
12. feb 2024

Co teba po jeho buducich vztahoch? 🤦‍♀️ Ty bud rada, ze si sa ho zbavila, je to uz minulosť a jeho uz prestan riesit konecne.

domi2425
12. feb 2024

ked sa budes starat do dalsich jeho vztahov tak ta vykresli ako sialenu ex, co mu nechce dat pokoj a klame🤣ked ta tak dobre klamal doteraz, tak sa vzdy nejako obhaji to si bud ista
chapem ze ti to velmi ublizilo, ale pokial to nevies spracovat tak smer psycholog… pomsta ta aj tak nevylieci

domkakvet
12. feb 2024

Nie zabudni na neho aj na pomstu, je zbytocne sa tym zaoberat.

zero1
12. feb 2024

toto je veľmi ťažké. človek sa cíti použitý, zneužitý.. ale treba zabudnúť a ísť ďalej.

poppy22
12. feb 2024

bacha,lebo ak by si o jeho sexualnych zvykoch rozpravala ludom,moze ta on udat...co robil on, nie je trestne,ale teba udat moze...je mi luto,co so zazila-ale nikto sa nemeni vo svojej nahlbsej podstate-ani on...aj ked bude pred dalsou partnerkou hrat nejaku dobu chrumkaveho...raz sa vsetko prevali...potom ucitis zadostucinenie,,,ale teraz by si si uskodila len sama sebe...

domi2425
12. feb 2024

@poppy22 to fakt ? akoze za poskodenie mena napriklad ?

poppy22
12. feb 2024

@domi2425 ano..aj na slovensku je paragraf za poskodzovanie dobreho mena,s prihliadnutim ak mu to moze spolocensky ci pracovne uskodit...

autor
13. feb 2024

@domi2425 obhajit by sa mohol ale neorešlo by to, ja mam nespočetne vela dokazov ktore sa nedaju absolutne nijak znehodnotit

michelle567
13. feb 2024

Kašli už na neho. Veď vo vzťahu môže byť kľudne zas aj o dva roky. Čo budeš dva roky čakať v pozadí a potom posielať svoje dôkazy? Alebo každej jeho známej s ktorou ho uvidíš? Veď ani nebudeš vedieť či s ňou niečo má, to komukoľvek chceš naposielať? Radšej sa pohni ďalej aj ty so svojím životom... On si možno nakoniec nájde tiež nejakú bi a budú spokojní, nikdy nevieš.

denisa0504
13. feb 2024

Veď povedz pravý dôvod rozchodu jeho rodine aj priateľom ak na to príde reč. Ja by som tiež nepodporovala klamstvo. Ak si vymýšľa, nenechala by som zo seba robiť zlú. Stačí povedať, že ťa podvádzal a klamal celé roky. Nič viac, nič menej

khuliniova
13. feb 2024

Vieš koľko ľudí takým sexuálnym životom žije? Každého budeš udávať?

autor
13. feb 2024

@khuliniova každy ma nezaujima, mna zaujima partner s ktorym som stravila niekolko rokov a robil toto.

domi2425
13. feb 2024

boliet ta to moze a aj bude ale takouto trapnou pomstou a ohananim sa dokazmi nic nedosiahnes, pokial to nevies spracovat tak fakt by som riesila radsej psychologa a svoju psychicku pohodu ako toto

kazdy dokaz sa da znehodnotit a zamyslela by som sa na tvojom mieste aj nad tym co tu bolo spomenute, ze moze podat na teba trestne oznamenie a nikoho nebude absolutne zaujimat ze ty si v nejakom moralnom prave

Strana
z2