Ako reagovať, keď dievča nereaguje na správu?
Ahojte, chcel by som sa opýtať. Bol som na jednom festivale a videl som tam jedno dievča, prišlo mi veľmi sympatické, tak som sa rozhodol jej po festivale napísať či by nešla von, ale mi neodpisala. Až mám pravdu povedat, bez ohľadu nato či tam už bol osobný kontakt alebo nie mi príde neodpísanie ako také nefér voči druhej strane. Keď aj nemá záujem, tak je to v poriadku, len príde mi správne aj voči druhej strane, ak by aj napísala niečo v Tom zmysle že nemá záujem, alebo nikoho momentalne nehlada. Samozrejme je ina vec keby pisem hlúposti ako zvyknu niektori. Mne keby nejaké dievča napísalo a nemal by som záujem, tak by som to tak riesil. Vy si čo myslíte?
@ee21u zmier sa s tým, že nie každá ma potrebu strácať čas s každým, ktorý jej napíše, že má záujem. 🤷🏼♀️
vies peknym dievcatam sa toto stava pomerne casto, ze jej kadekto pise.. a ono nie vzdy sa ti chce odpisovat, lebo niekedy aj to, ze "nie dakujem" je pre niekoho vyzva na to aby zacal dobiedzat, prehovarat, dokonca urazat...
Otazne je odkial mas na nu kontakt? Pokial ti ho dala sama po realnom stretnuti, ocakavala by som odpoved aj ja. Pokial si ju vynural na socialnych sietach, tak jednak jej to mohlo ist do spamu, alebo to moze vnimat ako nezelane obtazovanie. Uz jej viac nepis
vies peknym dievcatam sa toto stava pomerne casto, ze jej kadekto pise.. a ono nie vzdy sa ti chce odpisovat, lebo niekedy aj to, ze "nie dakujem" je pre niekoho vyzva na to aby zacal dobiedzat, prehovarat, dokonca urazat...
Otazne je odkial mas na nu kontakt? Pokial ti ho dala sama po realnom stretnuti, ocakavala by som odpoved aj ja. Pokial si ju vynural na socialnych sietach, tak jednak jej to mohlo ist do spamu, alebo to moze vnimat ako nezelane obtazovanie. Uz jej viac nepis
@mirola už som jej odvtedy nepisal, keby mi odpisala že nemá záujem tak ja by som to respektoval
Neodpovedal si, či ona Ti dala kontakt na seba. Je to v dosť dôležité.
@ee21u prepáč, ale vieš koľko takýchto nevyžiadaných oslovení som ja bez odpovede už zablokovala? A nemyslím tým teba, ale koľko úchylov takto oslovuje ženy? Toto nie je naozaj vhodný spôsob oslovenia ženy. Ak si ju videl na festivale, mal si ju o kontakt poprosiť tam…
Možno ty si jeden z mála, ktorý to naozaj myslí dobre a úprimne, ale to sa stratí…
Pravdepodobne nerieši cudzích chlapov a tým pádom ani nepodpíše, alebo máš zlý kontakt. Mne tiež XY chlapov volalo, písalo na číslo, ktoré mám na služobnom aute. Lenže číslo je na šéfa a on neodpisuje😉.
Za mna je slusne odpisat, hlavne ak si aj ty poslal slusnu spravu. Vdaka mobilom/internetu je ludi lahsie oslovit ale je aj ovela lahsie ignorovat.. tak to teraz zial funguje 🙂
Neodpisujem na nevyziadane spravy.
Pockaj, takze ty si si ju podla odpovedi vysnoril nikede na socialnych sietach a este si urazeny, ze ti neodpisala? 😅 omg, tak toto je fakt moc.
@ee21u nemá záujem ani len odpísať, nerieš.
Keby mala záujem dá ti kontakt sama a nemusíš ju lustrovať na sieti.
@ee21u mňa zaujíma, odkiaľ mate na cudzie dievčatá kontakt, keď ste sa videli na nejakom festivale. Predstavujem si to tak, idem s deťmi na zmrzlinu, predo mnou stojí pekný tipek, pusti ma pred seba, nech deti nečakajú a ja po ceste domov rozmýšľam ako asi vyzeral, a hľadám na fb, na Instagram, v skupine mesta, návštevníkov cukrárne, zoznam obyvateľov...a možno ho tam nájdem 🤣🤣🤣
Alebo si sa jej priamo opýtal ako sa vola, dala ti na seba kontakt? Aj tak by som neriešila, proste neprijímam nové žiadosť o kontakt, ani neodpisujem cudzím, ani keď sú slušní, ani keď sú pekní.
Mal si ju na festivale osloviť, aspoň by vedela, že si na tom festivale bol tiež. Keby mi niekto cudzí napíše, že ma videl na festivale a páčila som sa mu, tak by som si tukala na čelo.
nie je to jej povinnost odpisovat ti, zo skusenosti ked napises vet uz nasleduje presviedcanie, alebo otazky preco, kto si chce na to minat energiu, jednoducho nema zaujem bodka
Mne sa toto stalo predvčerom :D Tiež si nejaký ujco vypýtal na mňa kontakt a nadávala som jak pohan, lebo som si nemohla ani raňajky v kľude zjesť... Zas treba jesť s telefónom v ruke a mysľou niekde v prdeli. Tiež si myslím že nie som povinná všetko hodiť o zem a utekať odpisovať, keď si niekto zmyslí.
Pozri, ty si si ju vyhľadal a kontaktoval ju. Ona sama ti na seba nedala žiadnu formu kontaktu a keď ti neodpísala, je dosť jasné, že nemá záujem a bez urážky, ale ona ti nie je dlžná odpoveď. Si pre ňu prakticky cudzí človek, s ktorým vôbec nemusí mať záujem byť v kontakte a to,ze si si ju sám takto vyhľadal ju mohlo odradiť ešte viac...
Ja by som tiez nic neodpisala uprimne. Este pred par rokmi, ked som prisla studovat do cudzieho mesta na intrak, tak si ma presne takto vystalkoval nejaky chalan, doteraz neviem ako. A tiez nevedel pochopit, ked som mu slusne napisala, ze s nim nikam nepojdem. Semtam mi pristanu spravy, ci ziadosti od nahodnych chalanov, ktorych nepoznam, tiez neodpisem ani jednemu. Naco? Co je na tom ako neslusne? Neslusne by bolo, keby si s nimi dohodnem stretko a nepridem. Neprehanaj to fakt. Zivot ta dobre smeruje, keby bola ona ta prava, uz by sa lady pohli, neboj nic. Toto leto uz o panictvo asi neprides, ale to dalsie mozno ano, good luck a nezabudaj na ochranu!😉
ty si ju videl na festivale a zdala sa ti sympaticka... podla coho si prosim ta nasiel na nu kontakt? lebo keby som ja VIDELA v meste/mhd/v parku/v lese sympataka, tak by som ho teda podla vzhladu nevedela nikde vyhladat....
Necudujem sa, ze neodpisala. Toto znie az nebezpecne - chlapik, ktory ta nie je schopny oslovit v realnom zivote
Ta vystopuje, zisti si tvoje meno a telwfonne cislo a napise ti ci by si nebola nadsena sa s nim stretnut, lebo on pise slusne. No nielen ze by som ti neodpisala, ale by som ta aj blokla vsade kde by sa dalo
Keby mne takto napíšeš rovno ťa bloknem 🤷 na msgeri mám vypnuté žiadosti od cudzích presne pre toto aj na insta
@ee21u a na tom festivale ste spolu komunikovali?
@ee21u to mi pripomenulo..pred 12rokmi takto na konci leta, mi napisal mess spravu isty muz,,lenze v tom case som nemala este messanger na mobile (ani neviem ci uz bol) a na notebooku facebook spravu od cloveka, ktoreho nemam v priateloch, zaradil do akejsi inej kolonky..ze tam mam nejaku spravu som si vsimla asi po vyse tyzdni..dnes sme uz manzelia a mame 2deti 😊
Ked ti neodpisala,asi fakt nema zaujem, spravu dnes uz neprehliadnes, tak ako ja vtedy, takze myslim, ze nechce stebou nic..mna zas takato ignoracia nastve ked niekto chce nieco kupit na bazosi, vypytuje sa, dohaduje a potom ticho a nema ani tolko chochmesu aby napisal "vdaka, neprosim"

Ona ti nič nedĺži, nebuď ublížený incel pls