icon

Ako reagovať, keď manžel podvádza sestru?

26. aug 2024

Ahojte, môj manžel má so svojou sestrou veľmi blízky vzťah poznáme sa všetci od detstva. Žiaľ, dostalo sa ku mne že ju manžel pravidelne podvádza, povedala som mu o tom, no jeho reakcia bola že sa nemám do toho starať. Myslela som že sa s ňou porozpráva sám, nestalo sa, dokonca k jej mužovi sa správa priateľsky. Dosť ma to zaráža, neviem čo si mám o tom myslieť, ona si to nezaslúži. Je to láskavá, starostlivá a dobrá žena. Jeho postoj ma veľmi šokoval.

Strana
z2
autor
26. aug 2024

@jizanka Presne si vyjadrila, moju vnútornú obavu..neviem si to inak vysvetliť

autor
26. aug 2024

@zuzanita1609 Ďakujem

zuzanita1609
26. aug 2024

@jizanka veď práve ,je to čudné ,ak má s ňou, (sestrou) dobrý vzťah 🤔. Kebyže vedeli moji bratia,že zo mňa robí niekto idiota, riešia to,isto. 🤨

autor
26. aug 2024

@zuzanita1609 Veď práve, ja som mala obavu mu o tom povedať, bála som sa jeho reakcie, čakala som niečo úplne iné.

jizanka
26. aug 2024

Nechce to setře říct...a jaký ma on názor na nevěru? Co si o ní myslí? Mluvili jste o tom spolu? Ani nemá zájem si promluvit se švagrem? Připadá mi, že to věděl ..možná i kryje.

lienka.7
26. aug 2024

@autorka z muzovej reakcie usudzujem, že o tom veľmi dobre vie a schvaľuje to asi. Neviem, ale aspoň v mojich očiach by týmto veľmi klesol a bola by som na pozore, lebo keď nemá problém to "akceptovat", nebude mať najmenši problém podvadzat ani teba...

earlgrey
26. aug 2024

Ty si môžeš byť 100% istá, že švagrina o tom nevie a na druhej strane, tvoj manžel môže vedieť viac ako ty. Možno o tom aj vie, akceptuje to, majú nejakú dohodu medzi sebou a pred každým sa tvária, aké majú idylické manželstvo. Ja by som to nejako spomenula švagrovi medzi 4 očami. Ty si môžeš myslieť ako dokonalo niekoho poznáš a vôbec to tak byť nemusí 🙂

martin206
26. aug 2024

zatial mi napadaju 3 moznosti, tvoj manzel je tiez zaletnik, alebo len proste nechce sestru ranit a riadi sa tym ze co oko nevidi srdce neboli a zaroven si uvedomuje, ze ak do takych veci strci nos 3tia osoba, tak vzdy z toho vyjde ta osoba najhorise, o tom je mnoho pribehov ktore su az smiesne kuriozne, a ta tretia moznost je ze proste maju volny vztah vedia o tom obaja a obaja si uzivaju mozu byt aj swingery a do toho by fakt nebolo dobre sa miesat.

unicornlady
26. aug 2024

Asi by som sa na tvojom mieste viac povypytovala manžela.
Že či schvaľuje neveru?
Či keby ty ho podvádzaš, či by mu to nevadilo, a ani by o tom nechcel vedieť.

tenerifka
26. aug 2024

Chlapi maju zvlastnu formu rozmyslania a v tychto pripadoch si vzajomne kryju chrbat a nepride im dolezite riesit to ci nebodaj bonzovat. To, ze je jeho sestra podvadzana preñho nie je az tak dolezite ako sucitnost so svagrom, ktory si musel vyprazdnit gule.

autor
26. aug 2024

@jizanka Keď som mu o tom povedala, z jeho reakcie by som sa viac priklonila k tomu, že o tom nevedel. Neviem čo si mám myslieť, nikdy som nemala pocit nedôvery voči nemu, vždy sme boli k sebe úprimní, mám zmiešané pocity. Jedna vec je nestarať sa, je to jeho sestra ja to budem akceptovať, ale tá druhá, nikdy by som svojej sestre takúto vec netajila, a prečo? Vrhá mi to na neho zlé svetlo

zuzanita1609
26. aug 2024

Neboj sa a opýtaj sa ho, či by mu bolo príjemné, keby si jeho kolegovia,či známi,robili z neho srandu,že je "parohač". Príde mi to ozaj divné,že to sestre nepovie... podľa jeho ďalšej reakcie usúdiš to svoje. Ak bude nervózny,bude do teba skákať... pochopíš aj ty,že niečo nehrá s kostolným poriadkom ani u vás doma.... úprimne,chlapi sa neubonzuju navzájom a ešte ak majú manžel-švagor dobrý vzťah,asi viac,ako sestra a brat.. 🤨🤔

lienka.7
26. aug 2024

@autorka ja nepoznám jedinú ženu, ktorá by potom co sa prevalila nevera a iny o tom vedeli a nepovedali jej to, povedala, že vsak ôk, nevadí, že ste mi to nepovedali. Každá jedna povedala, že jej to mali povedať, lebo vo vztahu mali problémy (navonok samozrejme idylka👌) a bola by sa s nim rozišla skôr. Asi poznáš svagrinu aká je, jej názory a pod. Poznáš ich situáciu, ako sú na tom (deti, financie), či ho vie/môže opustiť a pod. V každom prípade, pokial by som na 100% vedela o nevere, pred nou by som sa nevedela pretvarovať. A na muža si dávala veľké bacha, aby som neskončila ako mila svagrinka. Že muzik ma bude veselo podvadzat a sama rodina mi to nepovie, lebo vsak nepatrí sa starať do druhých...to je za mna pokrytectvo

autor
26. aug 2024

@lienka.7 presne, to pretvarovanie sa, a keď prídu spolu, snažím sa vyhýbať takýmto situáciám najviac ako sa dá, je mi z neho nevoľno, aký je “zlatý”

autor
26. aug 2024

@lienka.7 a ohľadom môjho manžela.. nikdy som nemala dôvod neveriť mu hľadám logické vysvetlenie

zuzanita1609
26. aug 2024

@lienka.7 nepatrí sa veru starať do iných vzťahov,ale...ak je na 100percent istá,mala by sa rozprávať najskôr s ňou a až potom sa pýtať manžela,či švagra. Za mňa, radšej nech mi to povie blízky,ale keďže brat na sestru kašle,že robí z nej niekto "pričlenený" husu, rozmýšľala by som aj nad bratom, manželom autorky 🙄.

lienka.7
26. aug 2024

@zuzanita1609 ano samozrejme, ale zase pokial by ku mne prišli a hrali sa tam na dokonaly párik a ja viem, že on si veselo prasi inú, bolo by mi zle samej zo seba. Lebo by som myslela aj na seba, ako by som vyzerala na jej mieste ja, pred rodinou ešte k tomu... mali sme presne takúto situáciu v rodine a dopadlo to veľmi zle, ti poviem. Ono aj rozísť sa dá slusne, nemusi sa pritom rodina rozhadat do krvi, ako to skončilo tu...
@autorka ťažko ti fakt radiť, ty ich poznáš, premysli si to a zariad sa podľa toho. Podľa toho, čo ty považuješ za vhodne, nie tvoj muz... Ale dobre to nebude tak ci tak. Ci uz to švagriná vie, a je to s jej tichým požehnaním, alebo naozaj o nicom nevie..

vilma7
26. aug 2024

Tvojej reakcií na manžela rozumiem...ak by mal môj muž s bratom super vzťah a takúto informáciu vlastne len odignoroval, tiež by mi to veľmi vadilo a šokovalo ma.
Ja by som možno ešte skúsila pokecať so švagor a povedať mu, že o tom viem...A ako mam s tou informáciou naložiť, keďže švagriná mi je blízka osoba.
Možno nakoniec to vedia všetci a môže byť aj to, že švagriná odmieta tu uchylku manželovi akceptovať a vie, že si ju kompenzuje inde. Možno to má nakoniec od nej aj schválené...to nevie nikto, ale úprimne, neprekvapilo by ma to (podľa MK sú ženy čoraz viac tolerantnejsie).

rozculena
26. aug 2024

keď by sme najbližšie boli všetci 4 spolu,tak by som nadhodila takú téme.....že predstavte si,jeden kolega z práce podvádza svoju ženu,všetci to o ňom vieme....a sledovala by som ich reakcie...
Alebo to má od manželky "povolené".........kvôli tej úchylke

lubossi
26. aug 2024

@rozculena máš zmysel pre drámu :D

danica2711
26. aug 2024

je to blízka rodina, ale napriek tomu im nevidíš do kuchyne ani do postele. Rozhodne sa TY do toho nestaraj, nie je to tvoja sestra, ale manželova, nechaj rozhodnutie na ňom

alenka58
26. aug 2024

ja som prišla takto o priateľku, nepovedala som jej že ju manžel podvádza, ťahalo sa to 2 roky, nakoniec podal o rozvod a ona sa dozvedela že to viem povedala mi že všetci sme z nej robili debila a že odo mňa by to nečakala, tiež som sa nechcela starať do toho

misanthropicdann
26. aug 2024

Nestaraj sa.
Nevieš ako to u nich funguje. Možno aj ona niekoho ma a akceptujú si to. Podľa svojho vzťahu nemôžeš hodnotiť iné.

eternity24
26. aug 2024

Ja stále radim v takýchto situáciách, aby si to švagrinej teda podvádzanej povedala. Keby mňa moj muž podvadzal a vedel o tom aj môj brat s manželkou, a všetci by ho kryli, je***o by ma. Dakujem pekne za takú rodinu. Ale, ak jej to povieš, môže sa na teba manžel nahnevať. Keďže on sám to sestre povedať nechce. Možno by bola možnosť potom konfrontovať priamo toho, kto podvádza. Povedz mu, že to vies a čo mieni robiť ďalej. Neviem…

jizanka
26. aug 2024

Když se o té nevěře dověděla autorka, tak si myslím, že časem se to dozví i ta manželka....

rozculena
26. aug 2024

@lubossi 😀

mnamko
27. aug 2024

Nikdy sa nestarajte do vzťahu iných,nakoniec budete obvinený,že koli vám sa rozviedli.
Ja som ešte ako mladá stretla kamoskinho frajera na diskotéke,vtom case sa mal podľa kamosky on učiť na maturitu,tak ona nesla na discu.Na druhý den som jej to povedala,on ešte snou za mnou prišiel,ze co si vymýšľam,a ja som bola za zlú.Už nikdy nikomu nič nepoviem,

jizanka
31. júl 2025

@autor Co švagrová, Stále netuší?

Strana
z2