icon

Ako reagovať, keď muž chce od vás zmenu účesu?

23. jún 2026

Ahojte manzel chce aby som si zmenila uces ktory nosim uz cca 10 rokov…aj ma taku spoznal …proste sa farbim nacierno a mam dlhe vlasy…mne sa toho nechce vzdat … no asi ma nejako vo vnutri zerie ten pocit ze to vobec vyslovil ked to pisem az sem 😆mal niekto podobnu skusenost ? Spravili ste to pre vase polovicky?

Strana
z2
anonym_c6cfe9
23. jún 2026

zalezi aku velku zmenu ocakava ... po 10 rokoch by som uvitala zmenu ja sama .. uz nieco obkukane stare ... zmena je zivot a ak k lepsiemu tak super- nevadilo by mi to ak by sa ma partner spytal-no konecne rozhodnutie by bolo na mne ... mozno by som mu povedala,ze mozme ist na premenu spolu ( v pripade ak nieje plesaty)

martinmmartin
23. jún 2026

nejaku niekde ma vysnivanu a chce aby si sa jej aspon trochu podobala

anonym_ba71f1
23. jún 2026

Ja robim zmeny s dlhych na uplne kratke,takze zmena riadna.A tie kratke este prefarbim a potom necham vyrast,aj teraz konce mam blond,hnede vlasy a medzi tym slabe sediny.Takze 3farebny melir.A opät ma to chyti az o niekolko rokov.A muz tiez moc nechce,aby som mala kratke,ale zvykol si.

d_ivana
23. jún 2026

@anonym_autor Veľmi by som sa tomu potešila. Ja sama už chcem zmenu účesu, ale môjmu manželovi sa páči tento.

anonym_7240c7
23. jún 2026

Zalezi ci sa ti hodi, pri akej situacii to povedal, akym tonom... Ak tvoja pokozka je tzv. bliela ako stena a mas k tomu cierne dlhe vlasy naozaj sa ti nemusia hodit a nemusi to mysliet v zlom. Sama poznam zeny, ktore s ciernou naozaj nevyzeraju dobre alebo akoukolvek inou farbou. Napriklad ja tuzim odkedy si pamatam po blod ale uvedomujem si, ze by to nebol dobry krok.

maya_hi
23. jún 2026

@anonym_autor tak chce trocha zmenu. Vždy lepšie ako by si to len myslel a nepovedal ti to. Potrebuje trocha oživiť vzťah. Ja by som bola rada. Môjmu je jedno, čo mám na hlave 😏 Ani si to nevšíma

stanka_k
23. jún 2026

@anonym_autor záleží, či by som s tým ja bola stotožnená. Ja sa musím v prvom rade sama so sebou cítiť dobre. Osobne za seba si niekedy nechám zvlnené, lebo sa mu to páči, ale mám s tým veľa roboty a dlho to schne... Nezmenila by som farbu. Dva roky nefarbím. Možno dĺžku, ak by chcel, pokiaľ by aj mne vyhovovala

grimnir
23. jún 2026

@anonym_autor Dúfam, že chce aby si mala afro.

anonym_0fdf06
23. jún 2026

Bývalý priateľ ma stále nútil do ofiny. Doslova na mňa tlačil, mne sa jeho nátlak protivil a aj vzhľadom na ďalšie problémy vo vzťahu, som sa s ním rozišla. Potom som si tú ofinu dala ostrihať a mal pravdu, vyzeralo to oveľa lepšie 😀

sissy27
23. jún 2026

@anonym_autor zalezi, aku zmenu chce. Verim, ze je pripraveny tu pripadnu zmenu aj zaplatit, ale mozno sa mu bude ta cierna viac pacit, ked zisti, kolko casu a penazi stoji stiahnutie ciernej farby z dlhych vlasov 😂

sense
23. jún 2026

Záleží aku zmenu chcel. Mňa sa môj minule spýtal kedy budem zas blondína keďže som do dala cez zimu hnedú a na jar medenu. Tak bude musieť ešte tyzden počkať s budem blondína zas po zimu

anonym_350aa3
23. jún 2026

A nechce ta prerábať a znehodnocovať? Nema aj iné poznámky, nielen ucesu ale trebars i oblečenia, makeupu, celkovo vizáži?
Kamoska tiež takeho mala vecne poznámky čo to ma na sebe, k úcesu, makeupu, Tiez jej navrhoval ist k stylistovi, pritom je ako modelka
Nepriamo ju dával dole poznámkami, išla dole so sebavedomím, mal narcisticke crty

anonym_ed3bd4
23. jún 2026

Navrhnut moze, ale o svojom ucese rozhodujem ja. Nie kazda zmena, ktoru spravim sa mu musi pacit, s tym pocitam, ale on si to povacsine ani nevsimne. Alebo takticky mlci ak sa mu to nepaci?

anonym_703a99
23. jún 2026

Aj moj chce. Aj mi to velakrát povedal. Ja mu za každým poviem, že ked si on bude vrkociky zapletat tak aj ja jemu vyhoviem 🤣🤣🤣

anonym_d14a25
23. jún 2026

@anonym_autor raz som zmenila účes pre muža, nikdy viac! Nepáčilo sa mi to, nepristalo mi to, pripadala som si ako taká hus, čo ide proti sebe… ako hovorím… nikdy viac!

michaela329
23. jún 2026

Účes mením zo zásady len kvôli sebe (obvykle po rozchode 😁). Čo ho k tomu vedie?

sevrin
23. jún 2026

Ostrihaj sa na ježka nech ho srandičky prejdú.

anonym_4ff8ce
23. jún 2026

Ja by som mu urobila radost a kupila si parochnu, nech ma trochu zmenu, ozivenie. Ale svoje vlasy by som si zmenila len ak by som to sama chcela.

prosimopomoc
23. jún 2026

@anonym_autor určite ale určite by som si nemenila účes pokiaľ by som ja sama nechcela

rozculena
23. jún 2026

kvôli chlapovi rozhodne nie,mením iba kvôli sebe.

ivicatolic
23. jún 2026

@anonym_autor len tak bokom.... môj má na hlave kolienko, hovorí, že raz vbehne do kaderníctva a povie.... poprosím trochu skrátiť...😁😆😁😆👍👍👍👍

anonym_79587b
23. jún 2026
@ivicatolic

@anonym_autor len tak bokom.... môj má na hlave kolienko, hovorí, že raz vbehne do kaderníctva a povie.... poprosím trochu skrátiť...😁😆😁😆👍👍👍👍

@ivicatolic ... kadernicka mu poda prachovku, hotovo. Uz len vylestit.

marianarem
23. jún 2026

@anonym_autor Spravila by som to, ale iba ak by sa ten uces pacil aj mne.

anonym_b154d7
24. jún 2026

Pravda je, ze cierna sa hodi malokomu a este aj vekom, ako clovek starne, tak zvyraznuje vrasky a nedokonalosti. Je to proste prilis "tvrda" farba. Ale autorku nepozname, tak tazko posudit.

anonym_3836c0
24. jún 2026

Niekedy je žena roky zvyknutá na svoj image, ktorý jej vôbec nesedí.
Koľko žien stretne človek denne a povie si, že by lepšie vyzerala v inom oblečení alebo účese.
Ja by som sa šla minimálne poradiť ku kadernicke na debatu.
Keby som sa nepáčila partnerovi v tom účese, ktorý nosím, asi by mi to nebolo jedno.

anonym_3e37a1
24. jún 2026

@anonym_autor mne muz obcas povie nech si dam farbu,alebo zmenim uces..pred letom ho to obcas popadne,ale za mna zmena je zivot tak vzdy nieco skusam..kratsie,dlhsie,do cervena,blond,naposledy trvala.

anonym_baa891
24. jún 2026

Môjmu je úplne jedno, čo mám na hlave :D Za tie roky som mala tmavohnedú, svetlohnedú, aj blond... Dlhé aj krátke. A spokojný bol vždy. Malé rozdiely ako podstrihnutie, prefarbenie šedín atď si ani nevšimne. Možno iba podvedome, že vyzerám nejak lepšie. Ale páčim sa mu vždy.

letfenixa
24. jún 2026

Mala som už rôzne účesy, vždy ma len pochváli. Teraz mám číro.

anonym_a47bcf
24. jún 2026

Ja som bola hnedovláska, povedal mi že sa mu páčia blond vlasy či by som nechcela skúsiť. Dala som si blond melír, postupne chodím zosvetlovať, kaderníčku mi platí a výsledok sa páči aj mne. Nemám problém keď mi otvorene povie čo sa mi páči a čo by chcel. Ak je to niečo čo si viem predstaviť aj ja skúsim, ak je to niečo mimo moji hraníc tak mu to poviem a vybavené.

sima234
24. jún 2026

@anonym_autor a kto by ti mal povedať svoj názor, ak nie manžel? Možno práve preto, že rovnaký účeš máš už 10 rokov, tak chce pre teba zmenu, niečo, čo by bolo viac fresh.

Strana
z2