Ako reagovať, keď partner prizná neveru?
Čo robít ako reagovať? Priznal sa mi že spal v minulosti s inou ženou a ze sex bol super veľmi lepší nemal čo by ste vy NATO dotklo sa ma to
Prišiel s touto témou sám od seba alebo si do neho toľko rýpala, vypytovala sa a ubezpečovala ho, že však nech povie, ty sa nenahneváš, až zo seba dostal toto? Lebo to ženy občas rady...
Prišiel s touto témou sám od seba alebo si do neho toľko rýpala, vypytovala sa a ubezpečovala ho, že však nech povie, ty sa nenahneváš, až zo seba dostal toto? Lebo to ženy občas rady...
ak je to len kámoš - nemáte deti a spoloč. majetok tak ho rovno pošli do zadku.
ak je to už manžel tak treba porozmýšľať čo za debila to vedľa seba máš a premyslieť ďalší postup.
@anonym_9f5b56 pozerala som Facebook a tam vyskočilo jej meno a on už začal o nej rozprávať ale musím uznať že je pekná sexy krajšia odomna mám malé sebavedomie 😭
ak je to len kámoš - nemáte deti a spoloč. majetok tak ho rovno pošli do zadku.
ak je to už manžel tak treba porozmýšľať čo za debila to vedľa seba máš a premyslieť ďalší postup.
@anonym_cc4ac4 máme spolu dve deti
A čo si nejde užívať za ňou?
@anonym_9f5b56 pozerala som Facebook a tam vyskočilo jej meno a on už začal o nej rozprávať ale musím uznať že je pekná sexy krajšia odomna mám malé sebavedomie 😭
@bubumia Tak to, že mal najlepší sex v živote s inou ženou je v poriadku, každý máme nejakú minulosť, ale pre niečo si ju nevybral za životnú partnerku, za tú si vybral teba. Ale mohol si to nechať pre seba a nešpelchnúť ti to do tváre ako úplný chrapúň. Neviem, či to bolo s cieľom ťa zraniť alebo si neuvedomil, že toto asi žiadna žena nechce počuť, keďže neviem aký máte vzťah a či máte nejaké problémy, ale povedala by som mu, že sa ma to dotklo a ako sa teraz cítim...
Ak by som ho chcela zhodiť povedala by som , že dotyčná ex asi nemala rovnaký názor na sex s ním, keďže je už bývalý. Máte spolu dve deti, takže nie ste spolu pár mesiacov. Neviem čo ho viedlo k tomu, to takto hlúpo povedať. To už ty ho musíš poznať aká je to povaha, či tresne prvé čo ho napadne.. Ja by som bola tiež nasraná, a dala mu to veru pocítiť...
Mala si mu povedať, že jeho kamarát má väčší penis než on a že väčší si ešte nemala
Tak, ale minulosť, je široký pojem. V minulosti kým nebol vo vzťahu s tebou, alebo v minulosti počas, vášho vzťahu?
Tak si mu mala povedať , že ona si asi nemyslí to isté keď je bývalá.
Ak ti to povedal sám od seba, tak je chrapun
Ak si sa ho na to ale pýtala ty,tak sorry bol len úprimný a mala by si vedieť že také veci sa chlapa nepýtaju ak nie si pripravená zniesť akúkoľvek odpoveď.
@bubumia bol úprimný, mal klamať? Keď je chlap úprimný, zle je, keď klame, zase zle je! Vám ženám fakt nič nie je dobre!
@sevrin nemusel klamať, niekedy úplne stačí mlčať 😉 ak sa autorka pýtala kto to je, stačilo povedať, že bývalá alebo že spolu spávali alebo ako to bolo, nemusel porovnávať kto je lepší v posteli
@bubumia tak mas co chces asi si sa tak blbo opytala a dostala na to edekvatnu odpoved
On je chvalenkar a ty si tiez rozumu nenazbierala vela

kopla by som ho do riti,nech letí za tou bývalou