Ako reagovať, keď stretnete bývalého s novou priateľkou?
Ahojte, dnes som bola vonku a stretla som ex s nejakou ženou - asi nová priatelka, kamoška neviem. Niesme spolu v kontakte od apríla, mám ho bloknutého, nechcem sa k nemu vracať, chcem len pokoj. Dnes sme sa náhodne stretli vonku a on pribehol ku mne, postavil sa predomňa aby som ho videla a začal sa smiať nahlas a robil grimasy ako psychický chorý. Má 28. Ja som doteraz už dve hodiny v šoku, ja som sa veľmi zľakla, ja som si ho ani nevšimla. Tá baba pozerala tiež. Normálne sa bojím, čoho všetkého je schopný, pretože sa poznáme 8 rokov, najprv ako dobrí kamoši a potom niečo viac. Vieme o sebe všetko, poznám aj jeho rodinu. Ja som nekonflitkný človek. Jediné čo chcem, je aby ma neriešil a dal mi pokoj.
Urobil zo seba dilina, neublížil ti, len seba strápnil. Kým ta neotravuje, neublizuje, nerieš. 😄
Aspon sa vyborne zapisal u terajsej priatelky. 😃Keby toto urobil moj novy partner svojej byvalej, tak v tej sekunde je opat single. Vo vztahu s tebou bol normalny?
jeho súčasná slečna môže asi tak tipovať ako sa bude ku nej správať keď sa rozídu ...
si sa ho mohla opýtať že čo si praje... 😉
Je psychicky chorý, nereaguj na neho, maximálne tak, sa na neho pozri súcitným pohľadom a choď si svojou cestou.
Možno to bola jeho nová psychiatricka 😁
a vie o tom ze ta ma ignorovať ked ta uvidi?? ... lebo z toho co si napisala vyplyva ze sa roky poznate viac ako pol roka ste od seba a ked ta znova videl proste zacal šaškovat lebo ta berie ako kamaratku ktoru dlho nevidel a ty z toho robis aferu🤦
polutuj ho v svojej mysli a bud rada ze je ex
Tak sa na tebe detinsky zabával,ale asi to nemáš spracované ty,keďže to riešiš,normálne,by si človek povedal,Bohu vďaka,že je ex abusiel by ďalej a nezamýšľal sa. Toto,čo robíš vyzerá skôr tak,že čakáš odpovede,ako ťa miluje a chce ťa,lenže je blokovany a tak. Nie,dievča,nechce ťa. Takže kašľu na to a nerieš.

Zabudni na to, nerieš, zas ho dlho nevidíš.