icon

Ako reagovať, keď stretnete bývalého s novou priateľkou?

4. jan 2025

Ahojte, dnes som bola vonku a stretla som ex s nejakou ženou - asi nová priatelka, kamoška neviem. Niesme spolu v kontakte od apríla, mám ho bloknutého, nechcem sa k nemu vracať, chcem len pokoj. Dnes sme sa náhodne stretli vonku a on pribehol ku mne, postavil sa predomňa aby som ho videla a začal sa smiať nahlas a robil grimasy ako psychický chorý. Má 28. Ja som doteraz už dve hodiny v šoku, ja som sa veľmi zľakla, ja som si ho ani nevšimla. Tá baba pozerala tiež. Normálne sa bojím, čoho všetkého je schopný, pretože sa poznáme 8 rokov, najprv ako dobrí kamoši a potom niečo viac. Vieme o sebe všetko, poznám aj jeho rodinu. Ja som nekonflitkný človek. Jediné čo chcem, je aby ma neriešil a dal mi pokoj.

gribka1
4. jan 2025

Zabudni na to, nerieš, zas ho dlho nevidíš.

kavasmliekom
4. jan 2025

Urobil zo seba dilina, neublížil ti, len seba strápnil. Kým ta neotravuje, neublizuje, nerieš. 😄

stanulienkat
4. jan 2025

Aspon sa vyborne zapisal u terajsej priatelky. 😃Keby toto urobil moj novy partner svojej byvalej, tak v tej sekunde je opat single. Vo vztahu s tebou bol normalny?

deti95060810
4. jan 2025

jeho súčasná slečna môže asi tak tipovať ako sa bude ku nej správať keď sa rozídu ...
si sa ho mohla opýtať že čo si praje... 😉

sevrin
4. jan 2025

Je psychicky chorý, nereaguj na neho, maximálne tak, sa na neho pozri súcitným pohľadom a choď si svojou cestou.

miriamzba
4. jan 2025

Možno to bola jeho nová psychiatricka 😁

purple_wolf
5. jan 2025

a vie o tom ze ta ma ignorovať ked ta uvidi?? ... lebo z toho co si napisala vyplyva ze sa roky poznate viac ako pol roka ste od seba a ked ta znova videl proste zacal šaškovat lebo ta berie ako kamaratku ktoru dlho nevidel a ty z toho robis aferu🤦

macekovam
6. jan 2025

polutuj ho v svojej mysli a bud rada ze je ex

maciatkolulu
6. jan 2025

Tak sa na tebe detinsky zabával,ale asi to nemáš spracované ty,keďže to riešiš,normálne,by si človek povedal,Bohu vďaka,že je ex abusiel by ďalej a nezamýšľal sa. Toto,čo robíš vyzerá skôr tak,že čakáš odpovede,ako ťa miluje a chce ťa,lenže je blokovany a tak. Nie,dievča,nechce ťa. Takže kašľu na to a nerieš.