Ako reagovať na fotky žien u priateľa?
Ahojte , neviem ako reagovať, našla som v notebooku môjho priateľa fotky nahých žien dokonca aj videá ako sa vyzliekaju, fotil a točil si ich on , strašne ma to dostalo pretože je to nerešpektujúce voči mne keďže je vo vzťahu tak ich mal odstrániť, neviem čo na to povedať, mali ste niektorá takýto problém?
asi sa rad pozera, asi by si mala byt trosku na pozore ci nepokracuje v takych aktivitach, normalne otvorit tuto temu s nim
Mal to ako zalubu? Robil to pred vztahom, alebo aj pocas? Ked to robil pred, tak by mi to vadilo menej, ale chcela by som, aby to vymazal. Lenze to mas asi jedno, kedze na nete si najde nahych zien kolko chce a zadarmo.
@elli333 Nie boli to nahodne zeny ktoré našiel niekde na pokeci , dohodil snimi stretko napríklad za peniaze u nich doma tam si ich fotil poprípade natočil ako sa vyzliekajú a na konci toho videa sa na nich s prepáčením v....triekal
Fuha, tak toto by bol pre mňa 🚩
Asi záleží ako dlho ste spolu a aký máte teraz vzťah, záväzky (úvery,deti). Ak by to bol nový vzťah tak by som v ňom po tomto určite nepokračovala a pokiaľ nezdieľam podobné sexuálne úchylky by som sa s ním rozišla ale je to len môj pohľad, ja som v tomto asi trochu staromódna podľa toho čo čítam v predošlých komentároch ( vadilo by mi totiž ak by si môj muž natáčal a uchovával videá aj svojich bývalých partneriek )
Autorka
Opäť anonymná téma 🤣 (skutočne nadobúdam pocit fiktívnych tém...)
K téme...
Si zaujimavá žena
...išla si to partnerovho notebooku 🤦
...nešla si na net, ale špílala v jeho súkromných priečinkoch (máš charakter 🤦)
Uviedla si...
"ktoré našiel niekde na pokeci , dohodil snimi stretko napríklad za peniaze u nich doma tam si ich fotil poprípade natočil ako sa vyzliekajú a na konci toho videa sa na nich s prepáčením v....triekal"
...ako to ty môžeš vedieť? Otvorila si priečinok, videla nejaké fotky, nejaké videa, partnera so ženami
...neviem, musíš byť riadny vševed so 6tym zmyslom od Whirlpool 😉
...nech už to bolo hoci ako 🙄🤣🤭, moja otazka by bola, aky je k tebe odkedy ste vo vztahu... ako sa k tebe sprava, ci sa ti venuje, aky he ako parner...
Zamerná otázka, pretože otvarať minulosť a rypať sa v nej nieje fer a korekt, dôležité je "aky je človek vo vzťahu..."
Vy ženy tiež nie ste sväté, ale normalny chlap nerieši vasu minulost a len idiot by sa napr. pýtal s kolkymi muzmi ste mali v zivote sex😉 Uplne iracionalne riešiť minulosť, načo ..
@michal_dr ja ju budem riešiť koľko ja budem chcieť ja žiadnu tvoju múdrosť nepotrebujem a už dupľom nie chlapa ktorý si za to musel platiť, vieš minulost je minulost ale určite nebudem tolerovať niekomu to ze ma v notebooku fotky holých zien nad ktorými sa ukája a nie je schopný to odstrániť, takže asi tak. Vieš to je ľahko písať niekomu kto o tom nevie nič. A niekoho urážať že ma 6ty zmysel od whirlpool , ty ho asi máť tiež nebudeš, keby si mal tak sa k tomuto nevyjadriš ale asi ti to nedalo , pretože si musel robot možno asi to isté 🤣
Môj ex robil to isté! Tiež vyhľadával tie ženy na pokeci.
Ale s tým, že my ako sme si spolu začali, tak sa mi zdôveril, že to robieval ale už nechce, preto mi o tom hovorí. Že z úcty ku mne všetko zmazal hneď ako mňa spoznal. Čiže ja som na nič neprišla rovno mi to povedal..
Ale verím, že sa cítiš hrozne. Zariadila by som sa podľa jeho reakcie. Držim Ti palce, mysli hlavne na seba!
@milkadk pekné, že sa priznal 🤔
Autorka
Klud, pohoda..
Badám, že si nepochopila 6ty zmysel... a nevieš čítať medzi riadkami 🤦. Mám rád ľudí, ktorí si domýšľajú, bez toho aby sa s partnerom otvorene rozprávali. V podstate si sa s partnerom ani nerozprávala, hned si šla sem a založila tému...
Viem jedno, držím sa tebou uvedených faktov...
Citujem ta...
"Ahojte , neviem ako reagovať, našla som v notebooku môjho priateľa fotky nahých žien"
...neviem čo na to povedať"
To su tebou napisane suvetia pri zakladani témy.
Uviedla si...pre elli333
"ktoré našiel "niekde" na pokeci , dohodil snimi stretko napríklad za peniaze u nich doma tam si ich fotil poprípade natočil ako sa vyzliekajú a na konci toho videa sa na nich s prepáčením v....triekal"
...ako to ty môžeš vedieť? Otvorila si priečinok, videla nejaké fotky, nejaké videa, partnera so ženami
Prepáč, toto su fakty, ktore si uviedla a na ktore som reagoval...
Za mna chodiš špiclovat partnerovi do notebooku do priečinkov (zámer) a za dalsie sa "našiel niekde na pokeci", domnievaš sa, asi ako k tomu došlo...
Ano, tvoj vzťah, rob si ako uznáš za vhodné, ty však tiež nie si moc "korektná" partnerka. Osobne by som s tebou ukončil vzťah i keby som v pc nič nemal, ako sa ti dá dôverovať? Dnes to bol pc, zajtra to bude co? A to si iba partnerka/frajerka, nie manželka... Chodíš partnerovi do osobných vecí...
Keby si nešpicľovala, nič nevieš, nič ta netrápi, žiješ šťastný život 😉
Vieš čo... 🤔
Poradim ti ..
Rozíď sa s tým chlapom, to bude najlepšie pre neho i pre teba, pretože toto nikdy "nerozdýchaš", nedokážeš sa zmieriť s jeho minulosťou.
Ok, to je v poriadku 🙂, ži a nechaj žiť 😉
Nájdi si 40ročného panica, idealne zasveteného Pánu Bohu, miesto hodiniek ruženec a chodiaceho kazdu nedelu na spoveď do kostola a budeš šťastná.
Nie ironia, ale skutočnosť. Pohoda 😉
Opakujem, ak by to robil počas vzťahu, ak by počas vzťahu odmietal sex s tebou, miesto toho sa uspokojoval nad tymi videami. To by bolo veľmi zlé, ale nič také si neuviedla.
Btw , mimo tému...
Pre mňa je zaujimave, ked uz i @milkadk uviedla identicku skusenosť, ten fakt čo tí dvaja robili .. dohodnut sa so zenou/zenami na pokeci stretnutie a natačať si s nimi sex na video. To žasnem. Mať sex, este pochopím, ale natacat si to? Brrr, fuj... Aby som sa pozeral, aku suložim so ženou? 🤦 Sila...
Pre mna je to normalne, ty tiez nechodis s klapkami po ulici alebo ked je vo filme odhaleny chlap, nepozeras inde. Hovoris, ze fotil a tocil, tak asi to mal ako konicek/pracu.
@zobaka Tu je to jedno. Na vine je partnerka. Nikto nečíta. Ukájať sa na vyzliekajúcich ženách za peniaze je bežné. Psychologické pozadie im nič nehovorí. Navine je proste autorka, lebo to zistila. A hej. Patologické sexuálne správanie sa len tak zmení. Tu máte odpoveď, prečo XY žien žije v toxických a chorých vzťahoch.

@nika501 ano a kde?