icon

Ako reagovať na hlúpe správanie ex?

7. máj 2024

Ahojte. Som v práci dôjde mi sms zomieram.to mi písal ex. Napísala som mu sms co mu je. Hodku neodpísal. Volám nedvíha. A potom sa ozve ze ma hnačku ze je slabý a ci som sa už tešila ze zomiera.
Také hlúpe reči. Akoby ma stále skúšal ci zareagujem. Ze sa cíti zle a už dlho nebude žiť. Jedine co ma sú zvýšený tep keď ma strach a stoji v rade v obchode. U lekára nebol roky o preventívkach nehovorim. Ale stále tie reči aký je chorý. Vravím mu chod k lekárovi. Nepôjde bo ma vysoký tep v čakárni. X výhovoriek bo ja mu neverím aký je chorý. A že ja len iných ľutujem ze ta babka henten dedko sú chorí len jemu neverím. Pritom má len 43r.uz neviem co nato povedať. Poradíte?

amelie2017
7. máj 2024

Co na to povedat? Nic..je to ex..blokni si ho a budes mat pokoj od magora.

viestta
7. máj 2024

Ignorovat ho. Nech si umrie sam a v pokoji a bez lekarskej pomoci, ty za neho nemas ziadnu zodpovednost. Mate nejaky dovod preco ste este stale v kontakte? Ak su to deti, bav sa s nim len o nich, ostatne ta nemusi zaujimat

sheila121
Odpoveď bola odstránená
autor
7. máj 2024

@sheila121 bo stále si poviem nie som zlý človek co ak niečo potrebuje pomoc? Nedokážem asi byt jak kameň. Blbé viem.

sheila121
Odpoveď bola odstránená
autor
7. máj 2024

@viestta niekedy len tak zavolá cez deň s otázkou kde je náš syn? Ja nato v škole kde by bol. Ved keď je chorý napíšem mu ze ostal doma

egonsk
7. máj 2024

mala si odpovedat: ok, syncek podedi, neboj.

stanulienkat
7. máj 2024

To fakt reagujes na magora? Jedina rada-neodpisuj. Alebo ked bude zas zomierat napis, ze dobre.

vyrovnanaosoba
7. máj 2024

Napíš mu, či to máš povedať synovi a pripraviť sa na najhoršie, alebo ešte plánuje žiť ten rok dva. 😁

kate211
7. máj 2024

Boze to co je za chuja 🤣🤣 zomeriam=mam hnacku

viestta
7. máj 2024

nebav sa s nim o nicom inom ako o synovi a jeho potrebach. Ostatne ta zaujimat nemusi. Asi je dovod preco je uz byvaly, tak skor ako si o neho zacnes robit staroasti si ich zaradom vsetky vymenuj.

cherrystone
7. máj 2024

akcia vyvolala reakciu. ciel "hlupych reci" splneny. 1:0 pre ex.

domkakvet
7. máj 2024

Ignoruj to.

ahhola
7. máj 2024

Naco ho riesis??? Ked nemate decka, vymazat, zablokovat, zabudnut, nakopat, zakopat. 👿

sima338
7. máj 2024

Toto mi pripomenulo môjho ex frajera ešte z čias VŠ, 100krát sme sa kvázi pohádali a poslali kade ľahšie cez SMSky, väčšinou on a 100krát po pár dňoch napísal, že no ako, ako sa máš, že či sa mi darí a kraviny...raz ma poslal do riti, o pár dní už žobronil, aby sme sa videli...Vieš čo bola moja chyba? Dávala som mu pozornosť a o to mu išlo, nie o mňa...ignoruj toto úplne, píšte len ohľadom syna

ahhola
7. máj 2024

A už a, mate,. Takze stroho, hole vety ohladom syna, alebo rozvite o srackach. ✈️

alickapusinka
7. máj 2024

Obyčajný magor čo by som robila. Nič ani by som nereagovala zablokovala si ho všade a nechcela by som ho viac ani počuť ani vidieť. Aký máš dôvod že dvíhaš bývalému mobil načo to je dobre. Ak nemáte spolu nič deti majetok tak navždy zbohom.

som_realistka
7. máj 2024

Toto robil ex mojej kamoške, keď je prišla asi tretia sms s takouto správou tak mu odpísala- nič nevieš urobiť poriadne aj toto ti trvá večnosť. Takže mu bud napis neco co ho územní, alebo na také sms nerreaguj

cacianka
7. máj 2024

Už mám kúpené čierne šaty na pohreb. Neboj, potom ich predám

lenicka298
7. máj 2024

Toto robieval môj ocino hlavne keď bol opitý/po opici. Zavolal, napísal, že zomiera, a potom nedvíhal telefón... bolo mu zle z alkoholu... keď bol sam doma, tam sme ako hlúpi lietali xy km autom, aby sme zistili co mu je. Lebo, človek sa zlakne, čo ak je to naozaj. No ja som si povedala ze stacilo. Keď mi zavolá, napíše, tak sa s nim na drzovku rozlucim- poviem, ze ho mam rada, a ze skoda, že už zomiera a neuvidí vyrastať vnúčatá, no život je už taký. Ze nech sa neboji, jeho popol vieme kde mame rozsypat a ze sa uvidíme snáď na druhej strane 😀 alebo druhá vec co zaberá, a už zázračné neumiera je: zavolám ti sanitku? Vtedy vie aj telefón zdvihnúť 😀 ide im len o pozornosť. Skúša, či budeš reagovať. No je to choré...

mamina87
7. máj 2024

No môj ex bol expert a poslal mi fotku kde akože si porezal žili 🤣 ale bol to kečup ...zas niesom blbá že by som mu to zožrala ...ako som rada že už s ním niesom cca 10 rokov ...wau ale to uteká....teraz ma vie ešte tiež dopalit ...máme spolu dve deti ale už len pár rokov a budú dospelí 😊držím prsty ..stačí si len bloknut číslo ak nemáte spolu deti

vilma7
7. máj 2024

Ja by som s nim začala riešiť veci ohľadom pohrebu. Ze kde chce byť pochovaný, či chce byť spopolneny, atď.
Neboj, za chvíľu ho to prejde. ;)

butterflyeffect
7. máj 2024

Manipulator, na ine spravy ako tie co sa tykaju syna by som ani neregovala… telefon by som nedvihala, poslala by som odpoved nemozem hovorit ak je to surne napis ak ti napise zas ak sa to netyka syna neregovat.
To ze ak mate spolocne dieta je tazke ho uplne utnut ale prosto mu dat najavo ze nic ine vas nespaja a iba v tejto rovine sa bavit.

sisska96
8. máj 2024

Ignorovať. Netreba sa ozvať, odpísať, nič

rorino
8. máj 2024

Povrch exovi,že nech si nájde inú obeť,a blokmi ho