Ako reagovať na kritiku partnera ohľadom spodného prádla?
Ahojte.. mam celkom taku citlivu otazku.. stalo sa vám niekedy, že by sa vám priateľ staral do výberu spodného prádla? Pretože ja si kupujem aj zo zdravotného hľadiska bavlnene prádlo a mám jeden strih a typ z intimissimi, ktorý mi sedí a nie je cez celý zadok ale sú to obyčajné bavlnené nohavičky do pól zadku.. Mám doma aj iné samozrejme ale nie je mi to pohodlné, a vydržim v nich max 1 deň a na druhý si dám hneď tento strih, pretože mi to vadí.. Nie su to ani tangá ani brazilky a priateľ ma podpichol, že nosím prádlo ako stará žena.. Mám doma aj erotické prádlo ale to si dávam na večer, ale jednoducho cez deň sa chcem cítiť pohodlne.. Ako by ste reagovali? Hovorila som to blízkej kamoške a ona nosí len brazilky ale jej to nevadí.. Čo som mala ex priateľa tomu to bolo totálne jedno.. A potom nasledovali komentáre ako on nepozná mladú babu, ktorá by nosila takéto bombardáky a podobne..
@anonym_autor ja tiez nosim "bombardaky" a mojmu chlapovi to dokonca pride sexi
Ja milujem pohodlné bavlnené gaťky, aj s vyšším pásom, dokonca "celozadkové" a úplne ideálne v šedej melírovanej farbe :D A môžu byť totálne antisexi, ale nie je nad nich. Chlapec nech vyskúša obliecť na jeden deň čipkované tangáče a potom večer pokecajte :D
@anonym_autor ako píšu baby vyššie...kúp mu čipkované tangá a nech ich nosí celý deň. A potom nech kritizuje!!!
Ako prvé by som sa opýtala, že kedy a kde robí svoje prieskumy ohľadom toho, že aké spodné prádlo nosia mladé baby? Následne by som mu vysvetlila, že prádlo, ktoré nosis je pohodlné a má význam pre tvoje intímne zdravie...a do tretice by som mu kúpila pánske tangace a navrhla mu, že postupne mu všetky slipy/boxerky vymením za sexi pánske tangace/neboj, šnúrka vo vlastnom pozadí by ho veľmi nenadchla/
@anonym_autor vieš čo v minulosti to riešil, jemu sa párili tangá a také tie mini, ja som to skúsila nosiť ale to sa nedalo. Nosím normálne gaťky a také presne ako ty píšeš do pol zadku. A tiež si robil srandičky že bombarďáky nosím, babkine gaťky a pod.
Raz som ho zobrala na návštevu za mojim gynekológom a jeho som sa spýtala na názor na tangá, pred ním. Porozprával, odvtedy ani raz nekritizoval. Ani raz. Moje zdravie je dôležitejšie ako čo sa jemu páči.
Aj môj mi toto povedal, že nosím gaťky ako stará baba :D nech sa nestará, nos čo ti je pohodlné a materiál ktorý ti vyhovuje. Veď je to tvoje telo a tvoje zdravie. A ako píšeš, na špeciálne príležitosti máš aj 'pekne', to je fajn kompromis 🙂
A mlady pan v com nosi svoje korunne klenoty?
Povedala by som, ze miesto tych tlmicov vasni co nosim teraz mozem nosit aj tangace aby som bola pre neho dostatocne rajcovna, ale ked budem liecit mykozy, tak on bude mat sexualne suchoty. Tak nech zvazi co odo mna pozaduje. V kazdom pripade by som po takych trapnych poznamkach zbystrila pozornost a cakala aka hlupost z neho vypadne nabuduce
@anonym_autor Ahoj a tento tvoj samec nosi ake bombardaky? magor. Ked napises,ze klasicke slipy, tak normalne odpadnem😂
no tak ked je to zo zdaravotneho hladiska (ano co si budeme hovorit lekari furt apeluju na to) mu povedz ze si moze vybrat. bud pradlo alebo potom neustale problemy, vytoky, čípky, lieky, výtery... sex v nedohladne.
a tiez by ma zaujimalo ako vie co nosia mlade baby.
a inak co ho to serie. ved cez den ste spolu neni. a tangace si daj na tych 5 minut pred sexom.
a este moze byt rad. keby si nosila tangaciky do prace kde on nieje nesralo by ho koho tym chces ohurovat? ci naco je mu vedomost ze kdesi v praci pod gatami mas tangace?
Áno jeden partner sa mi do toho nestaral , tiež nosím bavlnené klasické nohavičky, najlepšie čierne, na niektorých je trocha krajky na boku. On tiež nosí bavlne trenky. Úprimne v tomto mi je pohodlie a zdravie prednejsie.
Môj našťastie nikdy tangá nevyžadoval, lebo je to nezdravé. Rodinná známa je gynekologička. A nemusíš zo byť len tangace, aby si bola "sexi"
no tak ked je to zo zdaravotneho hladiska (ano co si budeme hovorit lekari furt apeluju na to) mu povedz ze si moze vybrat. bud pradlo alebo potom neustale problemy, vytoky, čípky, lieky, výtery... sex v nedohladne.
a inak co ho to serie. ved cez den ste spolu neni. a tangace si daj na tych 5 minut pred sexom.
a este moze byt rad. keby si nosila tangaciky do prace kde on nieje nesralo by ho koho tym chces ohurovat? ci naco je mu vedomost ze kdesi v praci pod gatami mas tangace?
@pralinka25 ja to nosim preto, lebo mi to je najpohodlnejšie a mala som v minulosti aj problémy takže robím všetky prevencie, ktoré sa dajú.. len sa ma to dotklo troška.. Samozrejme, že mám v skrini kadejaké čipkové krásne kúsky ale ja ich nebudem nosiť každý deň..
To je fakt 🍆.
@anonym_autor ja nosim take cez cely zadok, este horsie ako Ty 🤭, tiez bavlna, strih mi sedi z Tchiba take klasicke nohavicky, len maju viac latky na zadku, ja neznasam take ako Ty, ze do pol, mne sa to aj tak pcha do zadku 😅, ale to nevadi, o tom to je, ze kazdy mame inu postavu, ak Ti je to pohodlne, tak nos to. A mne to pridu uplne normalne gatky na bezne nosenie. Naozaj sa do tohto starat? Ja sa muzovi tiez nestaram, co si ma dat, rad nosi boxerky, nosi tie a kupujem mu overene strihy, jemu sedi aj Lidl. Mam zopar kuskov "na paradu", a to staci.
A stará sa ti ‘’len do nohavičiek’’alebo aj do inych časti oblečenia, vlasov, vizaze?
Ja mam vselijake cipkovane vpredu vzadu bavlne aj cisto bavlnene. Strihovo vsekjake mam aj fary vsekijake. No najradsej mam taje lahucke bezsvove neviem aky je to material ani ich necitit ked ich mam tiez som oresla na take podprdy bez zapinania.bezsvola lahukinke..a nie nestara sa chlap co mam na sebe. Tangace som nosila od 22 do 35 potom som bola tehotna tak som prestala a odvtedy uz tangace nechcem nemozem
@pralinka25 presne, ved cely den ju nevidi tak co mu to vadi. Ja tiez nosim bavlnene do pol zadku a mojmu sa aj take pacia. Pred sexom si obleciem uplne nieco ine pritazlive. Fakt mu to treba dat obliect
Každému normálnemu chlapovi je jedno co nosíš zuajima ho co je pod tym 🤭🤭😁 a ak si na vecer dáš aj čosi viac sexi ja už fakt nevidím žiaden problém. V živote mi žiaden muz nehovoril do výberu..
Ani sa mu nečudujem sak to je nechutne.. Tangá sú pohodlné len si treba zobrať o číslo väčšie a vyriešené..
Odkazujem mu, že nosím klasický strih, nie som stará baba a nikoho okrem mňa to nezaujíma. Nech sa stará o svoje oblečenie a teba nechá na pokoji aj keby si chodila naostro jeho do toho veľké nič.
Kupila by som mu zopar panskych sexi kuskov a cakala kolko v tom vydrzi. Panske tangace, cipkovane slipy, nejake poriadne polyesterove…je toho dost na vyber.
Jediny cas kedy im naozaj venuje pozornost je ked vesia pradlo, aj to len komentarom k tangacom … toto sa neda zavesit 🤷♀️, co mam na sebe je mu jedno … mozno tak preferuje cierne … ake tu sa zhodneme, on ma tiez 99% obyc ciernych trunks, ze vyzera akoby nosil kazdy den tie iste … nuda na istotu a sme spokojni
Nosim si co chcem. Rovnako ako ja mu nekecam do toho, co ma nosit on. By ma skor zaujimalo odkial vie, co nosia tie ine zeny 🤷♀️ ja mam teda v skrini kadeco ale najradsej nosim take tie bezsvove celozadkove alebo jedej druh tangacov, ktore mi dobre sedia, x som skusala a to fakt mucidla spanielskej inkvizicie.
ja sice zboznujem brazilky ale po takom okomentovani od chlapa prisaham ze by som zacala nosit bombardaky .... akoze to naco riesi co mas pod oblecenim cez den? 🤔
@anonym_autor ani v mladosti som bežne nenosila nič okrem bavlny a tangáce už tobôž nie. Mudrlantovi by som vyhodila/odložila všetky slipy/trencle a kúpila mu polyamidove tangáce, nech sa predvedie.
@anonym_6bfdea to je super, kúp mi aspoň 2 kúsky a normálne bez irónie mu povedz, že by sa ti v tom páčil...nech to pre teba urobí 🤣🤣🤣
@anonym_autor poslala by som ho s takými poznámkami do prdele. A rovnako by som mu to vrátila. Ak je niečo o čom vieš, že to neznáša, tak na neho tlač, nech to nosí. Debil
Mojmu chlapovi sa dokonca páčia aj moje kramošské gaťky 🤣
Just včera som si kúpila obyčajné tanga ale bavlnené tiež neznesiem čipky všetko som to povyhadzovala a on mi vraví že určite sú krasne 🤣🤣🤣🤣a to sú obyčajne biele béžové a čierne 😁takže Ano máš doma debila.
@anonym_autor baby, je fakt problém napísať nohavičky? Nie gaťky? Ved to je strašné čítať, to aj chlapovi poviete, ze nosím gaťky? V obchode so tiež pýtate gaťky? Brrr

@anonym_autor Poklep mu pocele a daj si kavu. Pozaduj tangace od neho. Nech bude trochu sexi aj on.