Ako reagovať na negatívne výlevy na prvom stretnutí?
Ahojte, píšem si pár dní s jedným chalanom dnes sme boli 1x vonku na hodinku a v podstate som sa troška cítila ako nejaký psychológ, hovoril mi o tom ako ho baby majú len ako náplasť, už viem skoro všetko o jeho ex a dnes som si vypočula ako ho ženy ťahali za nos, čo mu ktorá urobila a ako ho oklamali a aký on je dobrák od kosti. Celkovo mi hovoril veľmi negatívne skúsenosti so ženami, pre mňa až neuveriteľné lebo ja takých ľudí v okolí nemám :D Napríklad mňa sa nepýtal nič nejaké otázky alebo tak, začal hovoriť o sebe. Výzorovo sa mi páčil, aj je šikovný, športuje a všetko ostatné bolo v pohode, len som nečakala takýto negatívny výlev na 1. stretnutí. Troška ma to rozhodilo a odradilo, pritom chlapec vyzerá byť normálny. Ako by ste reagovali?
a len kamarátiť sa s ním nemôžeš?
Niekedy, ked su ludia nervozny, hovoria strasne sprostosti... je to na tebe, ked sa ti zda fajn, dala by som druhu sancu, jemne (alebo menej jemne) mu naznacila, ze sa o jeho ex bavit nechcem a nech mi rozprava radsej o sebe a mozno pochopi... ked nie, ghostnut ako pise kocka vyssie, ho mozes aj potom...
Ja v týchto veciach dávam na prvý, max druhý dojem. Je na tebe či dáš šancu druhému stretnutiu.
Ja by som bola opatrna. Ako vyssie pisala @biba_18 skusit sa možno stretavat zatial kamaratsky. Zjavne nema spracovane vztahy, nema odpustene, pravdepodobne v sebe ani uzavrete vsetko. Je tu velka pravdepodobnost, ze svoje zranenia, nespracovane veci si bude prenasat do dalsieho vztahu. Ako dlho bol vlastne sam?
Viac by som sa s nim nestretla. Je to nevyrovnany clovek,bude ta nicit. Ja celkovo bocim od ludi,ktori rozpravaju o inych ludoch. Podla mna bude aj poriadne ziarlivy
Prosím Ťa, ser naňho. Ak chceš byť raz milovaná a šťastná. Povedať si o histórii vzťahov je niečo iné ako toto hranie obete a vyplakávanie. RUN RUN RUN!
Autorka
Nezaujala si ho...
Zakladna vec, nikdy nehovoriť o ex vztahoch (kto to vytiahne, nie je pripraveny vstupit do noveho vztahu).
Ak sa chalanovi pacis, zaujima sa o teba, hoc sa temy opakuje, nevadi, ale komunikuje, hoc o blbom počasí, že sneh je biely, že bol na antarktide krmit tučniaky...
Z toho co pišeš si chalan "prepískol" šancu zaujat ta... vôbec sa o teba nezaujimal... friendzone 👎
Jednoducho povedané, viem čo v živote chcem a idem si za tým 😉
Utekaaaaaj🙈
Prečo si ty neprebrala iniciatívu a nezačala hovoriť viac o sebe?
Dala by som tomu este jednu sancu. Ak bude v tom dalej pokracovat, tak najskor ma v sebe vnutornu potrebu urobit druhemu to, ci robili tie zeny jemu. Niekomu to takpovediac vratit. Tiez ho len pouzit. Vytvorit si tak vnutornu rovnovahu a uvolnenie krivdy.
Po druhom takom rande by som mu dala stopku.
Poznám takéto typy a tomu by som rozhodne ďalšiu šancu nedávala.
Veď si ho vôbec nezaujímala, snažil sa ta zbaliť na súcit 😅 to je úplne trápne, nikdy ho zaujímať nebudeš, on nechce teba, on zúfalo chce nejakú ženu, hocijakú.
A nebol to ten trpaslik z rana co ma 160 cm a vsetky zeny ho diskriminuju 😅
Tak toto mi pripomina mojho ex. Vsetky su psychopatky jeho ex,ako ho len vyuzili a bla bla bla,aky on dobracisko a napokon sa z neho vyklul kurevnik bez penazi a narcis😁

Ghostnut. 🚩🚩🚩🚩🚩