icon

Ako reagovať na nevhodný dar od kamarátky?

5. feb 2024

Ahojte kamaratka mi pisala ze mi daruje veci pre moje dieta po jej dietati ze ona to nema komu inemu dat. Tak som sa celkom potesila ze super aspon nebudeme musiet tolko kupovat. Prisla som domov otvorila som tu tasku a tam boli spinave, stuchnute, zazltnute stare vydrate veci. Na niektorych boli aj velke diery a zvysky jedla. Nie som fajnovka ale toto by som ani na lunik nezaniesla. Rovno to letelo do kosa. Trochu sa ma to dotklo neviem ci si mysli ze som odpadkovy kos alebo ze moje dieta je odkazane na taketo veci. Dnes mi napisala ze ci sa mi pacili ci som si povyberala. Ako ja neviem robi si podla vas srandu? Zatial som ani neodpisala neviem co by som jej k tomu povedala

Strana
z2
autor
5. feb 2024

@madeline1 ale ved ja netvrdim ze mi chcela urobit zle to neviem kde si vycitala. Len neviem za co ma ma po takomto pocine. A spochybnujes este aj ze boli derave a spinave pritom si ich nevidela.. nevadi

autor
5. feb 2024

@alickapusinka najskor som mala sto chuti ale nakoniec som jej len napisala ze som si z toho nevybrala lebo take veci uz povazujem za nepouzitelne

cacianka
6. feb 2024

@domkakvet autorka sa uraziť nemôže, keď ju kamarátka považuje za socku a veľkodušne jéj podaruje odpad ?!

sashabb
6. feb 2024

Ešte je tu možnosť, že jej to taktiež niekto dal a ona to len posunula. Teraz v dobe telefónov, by som fotila a rovno jej to posielala či to myslí vážne.

deti95060810
6. feb 2024

@syslik81 to rovno z povaly niekomu takto daruješ? tiež mám hodené na povale, ale ja to najskôr operiem , zavesím na slnko - nech troška zažltnutú farbu vytiahne ....
však nech to už troška aj vyzerá...

syslik81
6. feb 2024

@deti95060810 ale ja pisem ze som to skontrolovala ale hold stat sa moze...

domkakvet
6. feb 2024

@cacianka to este neznamena, ze ju povazuje za socku, ale autorka to uz poriesila.

walentina7
Odpoveď bola odstránená
madeline1
6. feb 2024

Pripadas mi netaktna a nevdacna a stale si ides svoje...

autor
7. feb 2024

@madeline1 tak asi mame nieco spolocne vidis

lavender94
7. feb 2024

Niektorí ľudia su proste takí, že im nedochádza. Sociálni mrzáci, ktorým nedopne, že toto sa nehodí. Nechápem prečo ti tu niekto píše, že si nevďačná, veď keď už niečo darujem, chcem pomôcť a nie vyhodiť smeti ktoré mi zaberajú miesto. Toto mne napríklad príde z jej strany viac nevhodne ako to, že autorka neskáče meter dvadsať z handier nepouzitelnych

Strana
z2