Ako reagovať na nezodpovedného partnera?
Mám priateľa. Sme spolu 16r. Máme dve školo povinné deti. Syn je chorý a s dcérou sme šli na krúžok v piatok. Muž mal ísť na nočnú 17;30 . O 16 mi oznámil keď som odchádzala že ide za 10min do práce. Vraj musí ísť skôr. Začína sa to vo mne hromadiť pretože vôbec sa necíti že robí niečo zle. A vôbec nechce riešiť veci okolo toho. Už fakt neviem ako pokračovať ďalej. Ako to riešite?
A v com je problém? Lebo z tohto textu to jasne nie je
prečítala som dva krát a nepochopila som vôbec...
Tak take blbe nedorozumenie, ak je syn skolak, par minut vydrzi aj sam, kym dojdes s dcerou s kruzku, nie? Ako pokracovat dalej? Mozno to nehrotit no, niekedy proste veci nevyjdu tak, ako si ich predstavujeme, ale on nesiel chlastat s kamosmi, ale siel do prace, aj ked ano zabudol to spomenut skorej...
??? Čo urobil? Nechal chorého syna doma? Kolko má syn rokov? Bolo mu fyzicky zle, horucka, alebo už sa doliecuje? Má mobil, aby zavolal?
Moj 8r bol tiez sám doma, v piatok 7.15-12.30. Už je doma týzden. Je treba tie deti zvykat.
A práca je práca. Nešiel do krcmy.
Školopovinné dieťa už zvládne byť chvíľu samé doma.
peniaze dava predpokladam do domacnosti takze tie sa zidu nie? ak je syn tak velmi chory a muz ma ist do prace vynechala by som dcere kruzok -jeden x sa nic nestane... vsetko sa da..ale u vas budu zrejme ine problemy a v tebe sa to len hromadi a vybuchujes za somariny
Nemyslím, že autorku tento jeden prípad vytočil, možno sa tak pánko správa vždy. Akože aj keď smena začína o 18, tak kam, že musí ísť skôr?
Vysvetli kde je problém lebo ja vidím len nedorozumenie.
A to ste nevedeli, že v ten deň ste mali krúžok a ze on ide do prace? Stihli by ste sa vrátiť za hodinu a pol z krúžku aby on mohol ísť do práce? Nemohla vynechať krúžok keď ste si to ináč nevedeli poriešiť?
@deti95060810 asi som sa zle vyjadrila. Ide o to ze ma postaví pred hotovú vec. A povie mi to na poslednú chvíľu.
@januska12323 veci sa riešia. Keby som to vedela skôr sa zariadim inak. Nie je to prvý krát.
Ak s nim komunikujes tak nejasne, ako je napisana tato ”otazka”, tak sa skus zamerat na to co do vasej komunikacie vnasas ty.
A čo ti vadí konkrétne??? Však potreboval ísť možno súrne do roboty a dozvedel sa to 5 minut predtým, dieťa chvíľu vydrží doma aj samé, keď chodí do skoly, takto si ženy hľadajú sami problémy a potom sa čudujú, že chlap zdupka za inou kde nepočúva len vycitky
@zuzubb007 vedel to týždeň dopredu. Riešila som viac vecí naraz prepáčte zle som to opísala. Keď niečo mam alebo sa zmení oboznámim druhú osobu. Štve ma ze uprednostňuje vecí pred nami a berie to ako samozrejmosť. Chýbali mu hodiny. Šiel si narobiť

A čo urobil zle? Skorší odchod z domu?