icon

Ako reagovať na záujem staršieho muža z detstva?

24. jan 2026

Vysvetlim ako to myslim. Mal by o vas zaujmem muz, ktory je o dost starsi nez vy (okolo 20 rokov). Toho muza poznate zo svojho detstva. Dajme tomu ze ste sa spoznali ked ste boli 8 rocne decko, on dospely a stretavali ste sa pomerne casto pocas piatich rokov. Nejaky blizky vztah ste vobec nemali. Potom vas zivot nabral iny smer a odvtedy ste sa nevideli. Teraz ste sa znova stretli po 15 tich rokoch a zistite ze o vas ma zaujem.
Vekovy rozdiel bokom. Mne osobne to pride divne. Ze ma poznal ako decko, v podstate ma videl isty cas vyrastat a teraz ma zaujem.

rejka7
24. jan 2026

@anonym_autor tak chlapy sú vo všeobecnosti vysibt

rejka7
24. jan 2026
@rejka7

@anonym_autor tak chlapy sú vo všeobecnosti vysibt

@rejka7 vyšinutí , som chcela napísať, nerieš to

anonym_ba8177
24. jan 2026

Tak zalezi na tom vztahu, ci to bol sused, ucitel, partner niekoho z rodiny...

pribinak
24. jan 2026

Povedala by som mu na rovinu, že hľadám podstatne mladších partnerov

minenkaa
Autor odpoveď zmazal
lindous
24. jan 2026

Život píše všelijaké príbehy, ale mne osobne by to bolo nepríjemné a divné… a neviem si predstaviť, že ja by som mala záujem o niekoho koho som poznala ako nejakého “uja” jak decko 😅

marci9
24. jan 2026

Keby ma balil akýkoľvek chlap starší o 20 rokov, poslala by som ho vieš kam.

anonym_8b3f2b
24. jan 2026

@anonym_autor uchyl

sissy27
24. jan 2026

@anonym_autor zalezi, ci ma o teba zaujem lebo “sa zamiloval uz pred tymi xx rokmi, alebo sa mu teraz paci dospela zena, ktoru nahodou poznal uz v detstve.

viestta
24. jan 2026

A ako ho mas oslovovat? Ujo Jozko? Je to +/- rovesnik tvojho otca, co panko dostal chut na mlade masko?

reanda
24. jan 2026

a naco to riesis, ked ti to pride divne?

anonym_ccb5ca
24. jan 2026

Dokazes si predstavit mat nieco intimne s niekym, komu si v detstve hovorila ujo? Bez ohladu na to, ze ste obaja dospeli, je to nechutne. Keby ste sa spoznali vo veku 40 a 60, relativne ok.. ale 8 a 28? Ja by som sa zgrcala uz keby mi napisal spravu v tomto zmysle,

anonym_5a866e
24. jan 2026

@anonym_autor Nevidím na tom nič zvláštne. Medzi mnohými partnermi / manželmi je 20 ročný vekový rozdiel a viac a je to ok, ved každý podľa svojho gusta .... To že ťa videl vyrastať ako decko je irelevatne, pretože ty sama si v súčasnosti dospelá. Ale keď toho muža nechceš, tak ho jasne pošli kade ľahšie, to sa tu ani nemusíš radiť.

anonym_fe312c
24. jan 2026

@anonym_autor a? sak Mato Durinda si tak zobral babu. Mala 6 rokov ked sa videli 1x a on uz hral v kapele. A ze vraj jej vtedy povedal ze si ju vezme za zenu. A bum. Stalo sa.

anonym_778a6b
24. jan 2026

@anonym_autor to, ze je to nejaký uchyl, sorry. 8 a 28? Blaznis, ze?

luccys
24. jan 2026

A co, ked ma o teba zaujem? Vsak ked ho nechces, povies mu nie. Co je tu na tom komplikovane?

anonym_90ae7a
24. jan 2026
@anonym_778a6b

@anonym_autor to, ze je to nejaký uchyl, sorry. 8 a 28? Blaznis, ze?

@anonym_778a6b ale teraz majú o 20 viac. Aký uchyl?

anonym_906406
24. jan 2026
@anonym_8b3f2b

@anonym_autor uchyl

@anonym_8b3f2b
Charlie Chaplin a Oona Oneill zenaty 34 rokov a mali 8 deti a jeho zena bola o 36 rokov mladsia.

anonym_979176
24. jan 2026

Môj pocit stoho opakujem môj pocit !!!Príde mi to zvratene

jamimo
24. jan 2026

@anonym_autor poznám, bývalá spolužiačka zo základnej školy. Ona 46 on 70. Čo ja viem, fungujú spolu viac ako 20 rokov. Sú tam však pravidlá. On sa vracia spať k manželke domov, chodia spolu do kostola, pestujú vnúčatá. Rola vzorného manžela.
Spolužiačka je s ním na služobných výjazdoch, alebo si ukradnú pár hodín pre seba u nej v krásnom dome, ktorý jej kúpil on. On ju zabezpečil na 200 rokov. On stále tvrdí, že si ju vyhliadol, ešte keď bola malá. Fungujú v tajnosti, vie to len pár ľudí. On žije vlastne dvojaký život, ako Vašo Patejdl. Nooo, pre mňa kúsok divné, ale keď ona má na to žalúdok, budiš, jej vec 🤷‍♀️ Spolužiačka mu vlastne obetovala celé tie roky a stále tvrdia, že je to skutočne láska.

jamimo
24. jan 2026
@anonym_fe312c

@anonym_autor a? sak Mato Durinda si tak zobral babu. Mala 6 rokov ked sa videli 1x a on uz hral v kapele. A ze vraj jej vtedy povedal ze si ju vezme za zenu. A bum. Stalo sa.

@anonym_fe312c aj Celine Dion obdivovala Reného na plagáte ako teenagerka. A povedala, že raz si ho vezme za muža. A stalo sa.

anonym_456ced
24. jan 2026
@viestta

A ako ho mas oslovovat? Ujo Jozko? Je to +/- rovesnik tvojho otca, co panko dostal chut na mlade masko?

@viestta presne tak sa volal, ten co chcel mna ,6 rocne dievca, len o nieco mladší od mojho starého otca ... 🤮

anonym_1f8bef
24. jan 2026

Francuzskeho prezidenta Macrona zena je od neho o 25 rokov starsia

anonym_cf6841
24. jan 2026

Nemá už koho zlákať... Nič viac

anonym_71b875
25. jan 2026
@anonym_1f8bef

Francuzskeho prezidenta Macrona zena je od neho o 25 rokov starsia

@anonym_1f8bef a poznali sa keď on mal 5 a ona 30? Lebo to je hlavná pointa otázky a nie vekový rozdiel samotný

namornicka
25. jan 2026
@jamimo

@anonym_autor poznám, bývalá spolužiačka zo základnej školy. Ona 46 on 70. Čo ja viem, fungujú spolu viac ako 20 rokov. Sú tam však pravidlá. On sa vracia spať k manželke domov, chodia spolu do kostola, pestujú vnúčatá. Rola vzorného manžela.
Spolužiačka je s ním na služobných výjazdoch, alebo si ukradnú pár hodín pre seba u nej v krásnom dome, ktorý jej kúpil on. On ju zabezpečil na 200 rokov. On stále tvrdí, že si ju vyhliadol, ešte keď bola malá. Fungujú v tajnosti, vie to len pár ľudí. On žije vlastne dvojaký život, ako Vašo Patejdl. Nooo, pre mňa kúsok divné, ale keď ona má na to žalúdok, budiš, jej vec 🤷‍♀️ Spolužiačka mu vlastne obetovala celé tie roky a stále tvrdia, že je to skutočne láska.

@jamimo spoluziacka mu obetovala svoju mladost a zivot aj za takychto podmienok? Ci jej tvrdil, ze casom sa rozvedie? Rozmyslam obcas, aky typ cloveka musi byt na toto odkazany.

jamimo
25. jan 2026
@namornicka

@jamimo spoluziacka mu obetovala svoju mladost a zivot aj za takychto podmienok? Ci jej tvrdil, ze casom sa rozvedie? Rozmyslam obcas, aky typ cloveka musi byt na toto odkazany.

@namornicka nie, nikdy jej nesľuboval, že sa rozvedie, férovo jej povedal, ako to bude, ako záleží na jeho deťoch a spoločenskom statuse. Proste si to nemohol dovoliť, spáliť mosty. A rozvod by bol sakra drahý. V sumách, v akých si ani väčšina nevie predstaviť. Ona to akceptovala. Láska a život má mnoho podôb 🤷‍♀️ Ona ináč žiadna troska ani sociálny prípad.