Ako riešiť 20 rokov starú neveru manželky ešte počas randenia?
Ahojte som 20 rokov ženatý a pred časom som sa dozvedel že ma manželka podviedla ešte v čase keď sme spolu chodili. Ako by ste to riešili?
a 20 rokov bola verna?
@anonym_62095d myslím že áno samozrejme na 100% to vie len ona
Po 20 rokoch?😁co chces robit?Uz nic ked ta potom uz nepodvadzala alebo to len dobre kryla a zistíš to o dalsich 20 rokov😁
@anonym_62095d myslím že áno samozrejme na 100% to vie len ona
@mato16 - uz to neries, ked ste mali peknych 20 rokov, ak by ta podvadzala neustale bolo by to ine, ved to je skoro polovica zivota, stavaju sa aj horsie veci, ver, ze viem o com pisem
@mato16 - uz to neries, ked ste mali peknych 20 rokov, ak by ta podvadzala neustale bolo by to ine, ved to je skoro polovica zivota, stavaju sa aj horsie veci, ver, ze viem o com pisem
@anonym_62095d určite máš pravdu neviem či som v tom momente dobre reagoval musím sa priznať že som mal zrazu potrebu vediet do posledného detajlu všetko neviem prečo
@anonym_62095d určite máš pravdu neviem či som v tom momente dobre reagoval musím sa priznať že som mal zrazu potrebu vediet do posledného detajlu všetko neviem prečo
@mato16 to je normalne, ze si chcel vediet vsetko, ako si prisiel na taku prepac starinu?mojmu preplo zase po 20 rokoch...tak si vyber co je smutnejsie a horsie
@mato16 to je normalne, ze si chcel vediet vsetko, ako si prisiel na taku prepac starinu?mojmu preplo zase po 20 rokoch...tak si vyber co je smutnejsie a horsie
@anonym_9d9c6f
@anonym_62095d celé tie roky som mal indíciu ktorú som ignoroval a nedávno som jej položil otázku no a zrejme ju to škrelo tak to vybalila hneď mi docvaklo pár vecí som si pospájal a vlastne ani neviem či ma to prekvapilo horšie je to že toho človeka poznám aj stretávam a teraz sa cítim jak paroháč keď ho stretnem
@mato16 asi by som chcela vediet ,co ju k tomu viedlo ci k tomu cloveku nieco cítila/citi, a inak asi nijako,ked to bolo pred sto rokmi. Akoze nebola by som rada,ale co s tým spravíš?
@anonym_9d9c6f
@anonym_62095d celé tie roky som mal indíciu ktorú som ignoroval a nedávno som jej položil otázku no a zrejme ju to škrelo tak to vybalila hneď mi docvaklo pár vecí som si pospájal a vlastne ani neviem či ma to prekvapilo horšie je to že toho človeka poznám aj stretávam a teraz sa cítim jak paroháč keď ho stretnem
@mato16 - ako dlho ste vtedy spolu chodili? Akoze fakt neries to po tolkych rokoch ak 20 bolo fajn, cloveku sa tolko veci este v zivote dodrbe, ze mozno by skoda bola to nejak riesit, zvaz, si chlap
@mato16 asi by som chcela vediet ,co ju k tomu viedlo ci k tomu cloveku nieco cítila/citi, a inak asi nijako,ked to bolo pred sto rokmi. Akoze nebola by som rada,ale co s tým spravíš?
@anonym_b8b677 údajne jednorázovka bol tam alkohol mladosť no šak asi taký guláš všetkého
@mato16 ak ho stretávas, čo je podľa mňa úplne hrozne, tak by som si overila, či to náhodou nepokračuje tých 20 rokov... Aký mala dôvod na neveru? Ale u mňa by skončila, aký charakter dokáže tajiť neveru 20rokov a vklude sa ti pozerať do očí... Ak máte aj deti, urobila by som testy. Ale je na tebe ako s tým naložis. U mňa by skončila na plnej čiare a dôverovať by som jej nedokázala. Ktovie koľko takých uletov mala, na ktoré si sa náhodou neopýtal
@janickacrazy vlastne som sa opýtal priamo a priznala sa
@mato16 no netuším, čo by som robila na tvojom mieste, dôvera je narušená, teraz môžeš rozmýšľať, či to bolo vtedy ozaj len raz alebo ako, no nebude to ľahké
… to, že sa to vtedy stalo ju mohlo práveže uistiť v tom, že ty si pre ňu ten pravý s že s tebou chce byt celý život. A tým pádom šla do manželstva už bez pochybností
Joooj, ďaľšia vymyslená téma... Autor sa vyhýba, nehovorí k veci a ešte aj profil založený 9/2025 🙂 ach bože, už je to tu samý troll
@anonym_b8b677 údajne jednorázovka bol tam alkohol mladosť no šak asi taký guláš všetkého
@mato16 ja by som kaslala na to.
Rozumiem, ze ta to zaskocilo, ale nerobila by som z toho vacsie halo.
Az zasnem, ako ti tu puritanky radia pomaly sa rozvadzat😉
@mato16 poznam jednu ktora tiez podvadzala
Ale ona si to objahovala tak ze predsa neboli manzelia a vtedy sa to moze ved nejde o nic
Uz su manzelia ale zmenila politiku a podvadza dalej lebo....
Ak ti bola 20 rokov verna neries ale ak mas pochybnosti opytaj sa jej
@mato16 ja by som kaslala na to.
Rozumiem, ze ta to zaskocilo, ale nerobila by som z toho vacsie halo.
Az zasnem, ako ti tu puritanky radia pomaly sa rozvadzat😉
@stanislavicenka už vidím teba ako by si to brala s nadhľadom a hlavne keby si stretávala ženu, ktorú tvoj muž obrabal miesto teba 😀
@mato16 mozno mam zvlastny nazor, ale ja osobne by som tuto informaciu vediet nechcela....za 1, minulost nevratis, za 2. k comu je dobre teraz riesit 20 rokov spat...zbytocne ublizovanie si teraz. Neries, co uz nezmenist....
Čo prosím Ťa riešiš? Dvaja chlapi ste sa uchádzali o ženu a Ty si vyhral ,podľa toho že ste 20 rokov manželia ,si ty ten lepší ,v živote aj posteli😁. Nerozbíjaj si manželsvo.

a 20 rokov bola verna?