Ako riešiť 20 rokov starú neveru manželky ešte počas randenia?
Ahojte som 20 rokov ženatý a pred časom som sa dozvedel že ma manželka podviedla ešte v čase keď sme spolu chodili. Ako by ste to riešili?
@mato16 u mna by asi skoncila dovera
Čo chceš riešiť po 20 rokoch?
a 20 rokov bola verna?
@anonym_62095d myslím že áno samozrejme na 100% to vie len ona
Po 20 rokoch?😁co chces robit?Uz nic ked ta potom uz nepodvadzala alebo to len dobre kryla a zistíš to o dalsich 20 rokov😁
@anonym_62095d myslím že áno samozrejme na 100% to vie len ona
@mato16 - uz to neries, ked ste mali peknych 20 rokov, ak by ta podvadzala neustale bolo by to ine, ved to je skoro polovica zivota, stavaju sa aj horsie veci, ver, ze viem o com pisem
@mato16 - uz to neries, ked ste mali peknych 20 rokov, ak by ta podvadzala neustale bolo by to ine, ved to je skoro polovica zivota, stavaju sa aj horsie veci, ver, ze viem o com pisem
@anonym_62095d určite máš pravdu neviem či som v tom momente dobre reagoval musím sa priznať že som mal zrazu potrebu vediet do posledného detajlu všetko neviem prečo
@anonym_62095d určite máš pravdu neviem či som v tom momente dobre reagoval musím sa priznať že som mal zrazu potrebu vediet do posledného detajlu všetko neviem prečo
@mato16 to je normalne, ze si chcel vediet vsetko, ako si prisiel na taku prepac starinu?mojmu preplo zase po 20 rokoch...tak si vyber co je smutnejsie a horsie
@mato16 to je normalne, ze si chcel vediet vsetko, ako si prisiel na taku prepac starinu?mojmu preplo zase po 20 rokoch...tak si vyber co je smutnejsie a horsie
@anonym_9d9c6f
@anonym_62095d celé tie roky som mal indíciu ktorú som ignoroval a nedávno som jej položil otázku no a zrejme ju to škrelo tak to vybalila hneď mi docvaklo pár vecí som si pospájal a vlastne ani neviem či ma to prekvapilo horšie je to že toho človeka poznám aj stretávam a teraz sa cítim jak paroháč keď ho stretnem
@mato16 asi by som chcela vediet ,co ju k tomu viedlo ci k tomu cloveku nieco cítila/citi, a inak asi nijako,ked to bolo pred sto rokmi. Akoze nebola by som rada,ale co s tým spravíš?
@anonym_9d9c6f
@anonym_62095d celé tie roky som mal indíciu ktorú som ignoroval a nedávno som jej položil otázku no a zrejme ju to škrelo tak to vybalila hneď mi docvaklo pár vecí som si pospájal a vlastne ani neviem či ma to prekvapilo horšie je to že toho človeka poznám aj stretávam a teraz sa cítim jak paroháč keď ho stretnem
@mato16 - ako dlho ste vtedy spolu chodili? Akoze fakt neries to po tolkych rokoch ak 20 bolo fajn, cloveku sa tolko veci este v zivote dodrbe, ze mozno by skoda bola to nejak riesit, zvaz, si chlap
@mato16 asi by som chcela vediet ,co ju k tomu viedlo ci k tomu cloveku nieco cítila/citi, a inak asi nijako,ked to bolo pred sto rokmi. Akoze nebola by som rada,ale co s tým spravíš?
@anonym_b8b677 údajne jednorázovka bol tam alkohol mladosť no šak asi taký guláš všetkého
@mato16 ak ho stretávas, čo je podľa mňa úplne hrozne, tak by som si overila, či to náhodou nepokračuje tých 20 rokov... Aký mala dôvod na neveru? Ale u mňa by skončila, aký charakter dokáže tajiť neveru 20rokov a vklude sa ti pozerať do očí... Ak máte aj deti, urobila by som testy. Ale je na tebe ako s tým naložis. U mňa by skončila na plnej čiare a dôverovať by som jej nedokázala. Ktovie koľko takých uletov mala, na ktoré si sa náhodou neopýtal
@mato16 ako si to zistil?
@janickacrazy vlastne som sa opýtal priamo a priznala sa
@janickacrazy vlastne som sa opýtal priamo a priznala sa
@mato16 no netuším, čo by som robila na tvojom mieste, dôvera je narušená, teraz môžeš rozmýšľať, či to bolo vtedy ozaj len raz alebo ako, no nebude to ľahké
Neries. Uz je to premlcane 😀
… to, že sa to vtedy stalo ju mohlo práveže uistiť v tom, že ty si pre ňu ten pravý s že s tebou chce byt celý život. A tým pádom šla do manželstva už bez pochybností
Joooj, ďaľšia vymyslená téma... Autor sa vyhýba, nehovorí k veci a ešte aj profil založený 9/2025 🙂 ach bože, už je to tu samý troll
@anonym_b8b677 údajne jednorázovka bol tam alkohol mladosť no šak asi taký guláš všetkého
@mato16 ja by som kaslala na to.
Rozumiem, ze ta to zaskocilo, ale nerobila by som z toho vacsie halo.
Az zasnem, ako ti tu puritanky radia pomaly sa rozvadzat😉
Dúfam že kvôli 20 rokov starej záležitosti nechceš rozbiť rodinu
@mato16 poznam jednu ktora tiez podvadzala
Ale ona si to objahovala tak ze predsa neboli manzelia a vtedy sa to moze ved nejde o nic
Uz su manzelia ale zmenila politiku a podvadza dalej lebo....
Ak ti bola 20 rokov verna neries ale ak mas pochybnosti opytaj sa jej
@mato16 ja by som kaslala na to.
Rozumiem, ze ta to zaskocilo, ale nerobila by som z toho vacsie halo.
Az zasnem, ako ti tu puritanky radia pomaly sa rozvadzat😉
@stanislavicenka už vidím teba ako by si to brala s nadhľadom a hlavne keby si stretávala ženu, ktorú tvoj muž obrabal miesto teba 😀
@mato16 mozno mam zvlastny nazor, ale ja osobne by som tuto informaciu vediet nechcela....za 1, minulost nevratis, za 2. k comu je dobre teraz riesit 20 rokov spat...zbytocne ublizovanie si teraz. Neries, co uz nezmenist....
Čo prosím Ťa riešiš? Dvaja chlapi ste sa uchádzali o ženu a Ty si vyhral ,podľa toho že ste 20 rokov manželia ,si ty ten lepší ,v živote aj posteli😁. Nerozbíjaj si manželsvo.

a 20 rokov bola verna?