icon

Ako riešiť agresívne správanie partnera po nehode?

20. dec 2025

Ako by ste sa zachovali keby váš budúci manžel ( máj 2026 ) šoféroval a prudko zabrzdil , lebo auto pred ním zabrzdilo prudko tiež kvôli chodcovi , ale auto za nami už vrazilo do nás, ani nie do dvojtýždňového nového auta. Samozrejme muž celý od hnevu bez seba začal nadávať tomu pomerne staršiemu pánovi 75+ veľmi vulgárne, ten sa mu to snažil vysvetliť a on do neho strčil tak že spadol na zem. Keby ho nechytím a jeden chlap po ňom nezrúkol a nevystúpil z auta ,tak ho na tej zemi aj kopne a nie raz. Nikdy som ho takéhoto nevidela kvôli jednému zasranému pokrivenému plechu . Ostatné som už vybavila radšej ja , políciu sme nevolali , ešte som pána prezrela či nemá ublížené a či sa cíti dobre. Nebola by to pre vás červená vlajka ?

Strana
z7
biba_18
20. dec 2025

tak 2-týždňové auto. to by nasralo aj mňa😏

janai1
20. dec 2025

bola... násilníkov v živote fakt nepotrebujem
a argumentovať novým autom - no grcám, že toto je niekto schopní napísať a obhajovať útok na inú osobu

januska12323
20. dec 2025

Bola, keby sa to podarilo tebe skončíš na zemi ty?

pribinak
20. dec 2025

Fuuuu, no nasrata by som bola aj ja, ale zas toto je priveľa. Nikomu sa nič nestalo. Poistku máte. Pán to neurobil schválne

Asi by som mala veľmi zmiešané pocity tak ako Ty a asi by mi všeličo behalo po rozume tak ako Tebe
No máš nad čím rozmýšľať

chrobak7
Autor odpoveď zmazal
anonym_af085e
20. dec 2025

@anonym_autor Akože naserie to, ale prejavila sa jeho agresívna povaha. To, čo urobil voči tomu druhému vodičovi, skôr či neskôr urobí aj voči tebe. Stačí, že raz ho poriadne naštveš, tak poletí facka. Je to násilník. Nech sa stalo čokoľvek, on sa nevie ovládať.

Potom prídeš na MK a napíšeš, že muž ťa po X mesiacoch / rokoch manželstva udrel. A my ti napíšeme, že on bol vždy taký, že si to musela vidieť na jeho správaní.

Aj ja som nabúral jedného, čo mal ročného Tiguana. Trochu mu praskol nárazník. Vinu som priznal, spísali sme zápisnicu. Z mojej poistky sa to vyplatilo (bolo to niečo cez 3 tisíc €, došla mi informácia o likvidácii PU), ale nikto ma nenapadol ani nezhodil na zem.

Nie je to normálne správanie - ani skratové. Je to potlačovaná agresivita.

cimage
20. dec 2025

Tvoj chlap to poriadne prehnal. Je to len auto, aj ked nove a stalo nemale peniaze, stale je to len auto. On mohol tomu panovi ublizit ked ho sotil.

jamimo
20. dec 2025

@anonym_autor nervy sú nervy, ☝️ale každý z nás by sa mal vedieť ovládať, mať určitý morálny kompas, brzdu v sebe. Hlavne čo sa fyzického útoku týka. Ak by chlap "len" zhrešil a pohundral na celkovú nepríjemnú situáciu, chápala by som to. Ale ak by začal vulgárne nadávať a strkať do vodiča, tak by som zahučala ja ako rozhodca v ringu a to by si za klobúk teda nedal. Samozrejme, že by to boli !!! To si si nikdy predtým nevšimla?

martinmmartin
20. dec 2025

Ak niekto dokaze mat k autu silny emocionalny vztah tak vacsinou je z toho jednoduchsieho mentalneho kadra. Nezabudni na to

tundra
20. dec 2025

Ukazal svoj charakter chlapec....

anonym_35e77d
20. dec 2025

No asi by sa k tebe rovnako zachoval ako k tomu panovi,keby si ty rozbila vase auto.Takze asi vies,co ta caka,ze???

biba_18
20. dec 2025

páči sa mi ako je tu každý chladnokrvný, v teple domova, na pohodlnom gauči… ☺️ síce sa poháda so sestrou alebo so svokrou kvôli pikovine, ale auto, to je taká somarina…

@anonym_autor naozaj by do neho kopol, a nie raz? alebo ty si sa toho bála že to urobí? lebo to sú 2 rôzne veci… len ti pripomeniem kvôli čomu si ty schopná sa nahnevať, keď nazveš toto zasraný pokrivený plech 🤷‍♀️

klejkaez
20. dec 2025

@anonym_autor ako sa to vezme ,nedávno i do môjho auta skoro napálil asi 80r dedko s babkou, žiadna prednosť. Ešteže to auto brzdí samo. Normálne by praštil silou do mňa. Ale som po ňom vyletela aj Ja, prenasledovala som ho až na parkovisko. Lebo ja som vraj hlupána a on má prednosť, že je starší. Skúsenejší vodič.
Reku mal by vrátiť papiere, kľudne mohol skončiť v márnici. To by bola rána jak blazen, keby auto nezabrzdi a ja s dieťaťom v aute. Normálne som mala chuť vystúpiť a rozkopat mu rit. Reku byt môj dedko, už by papiere od auta nevidel.
A sranda stretla som ho druhýkrát, je z úplne iného mesta a veru. Pán by papiere nemal mať vôbec. Ja nechápem, že sa rodina o neho nebojí...

anonym_b17171
20. dec 2025

Toto je jedna situácia ktorú si opísala, možno reagoval prchko, nespomenul potom ako ste odišli že nemusel tak na pána vyskočiť ? Alebo niečo v Tom zmysle že by ho to nejako mrzelo?
Ja taktiež niekedy keď sa to kopí a kopí tak vybuchnem, samozrejme do nikoho neskocim,ale skús sa o Tom s ním porozprávať. Len tak spomenúť toho pána v zmysle že je starší pán a určite bol v šoku atď, nejako to nadhodiť

autor
20. dec 2025
@biba_18

páči sa mi ako je tu každý chladnokrvný, v teple domova, na pohodlnom gauči… ☺️ síce sa poháda so sestrou alebo so svokrou kvôli pikovine, ale auto, to je taká somarina…

@anonym_autor naozaj by do neho kopol, a nie raz? alebo ty si sa toho bála že to urobí? lebo to sú 2 rôzne veci… len ti pripomeniem kvôli čomu si ty schopná sa nahnevať, keď nazveš toto zasraný pokrivený plech 🤷‍♀️

@biba_18 myslím že by ho viackrát kopol keby hlavne po ňom nezručal taký vysoký mladý chlap vedľa v pruhu asi štýlom : ti jebe kámo ? Išlo o staršieho pána , suchý ako slivka , proste starší človek a ten môj má cez 100 kg.

pribinak
20. dec 2025
@biba_18

@biba_18 napíšem ti reálnu story. Moja kamoska nabúrala v Nitre kde nabúral aj mladý Gaspar do autá. Ale tak, že to druhe auto totálne zdemolovala. Jej auto bolo len buchnute z jednej strany. To druhe na totálku. Šoféra museli vystrihovať hasiči a dopravaci sa vyjadrili že všetci svätí pri nom stali
Kamoska mala totálny šok. Keď chalana vystrihli, dokrvaveny sa privliekol k nej a ešte ju on ratoval aby neplakal, že vserko je ok, je v poriadku, len ho trochu obuchal airbag a podobne.
Najlepšie bolo, že to bolo totálne nove auto, ten chalanisko ho mal asi 15 min a prešiel necelých 12 km.
Kamoska hovorí že čakala a aj všetci ostatní že jej bude nadávať bude vulgárny a bude kričať a cchalan: slečna neplače, nič mi nie je, len auto je rozbite

Reálna story

autor
20. dec 2025
@anonym_b17171

Toto je jedna situácia ktorú si opísala, možno reagoval prchko, nespomenul potom ako ste odišli že nemusel tak na pána vyskočiť ? Alebo niečo v Tom zmysle že by ho to nejako mrzelo?
Ja taktiež niekedy keď sa to kopí a kopí tak vybuchnem, samozrejme do nikoho neskocim,ale skús sa o Tom s ním porozprávať. Len tak spomenúť toho pána v zmysle že je starší pán a určite bol v šoku atď, nejako to nadhodiť

@anonym_b17171 už sa o tom neporozprávame , odišla som od neho . Už len pocit že je schopný kopať na zemi do starého človeka len pre posraný nárazník či čo to je je u mňa cez čiaru .

autor
20. dec 2025

6 rokov života v prdeli , mám 33 rokov a môžem začať odznova.

anonym_8753e6
20. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_b17171 už sa o tom neporozprávame , odišla som od neho . Už len pocit že je schopný kopať na zemi do starého človeka len pre posraný nárazník či čo to je je u mňa cez čiaru .

@anonym_autor dobre si urobila, nebol normálny. Skrytý psychos ktorý sa prejaví len v kritickej situácii.

anonym_a379bf
20. dec 2025

Ja sa cudujem tym, ktore tu obhajujete nejakeho mladeho debila ze "nervy su nervy". Ak niekto soti stareho tenkeho dedka na zem a je schopny ho tam dokopat ako sa jasne vyjadrila, tu niet ospravedlnenia. Aj keby sedel na mustangu sorry. Ci nove drahe auto je ospravedlnenka k magorskemu spravaniu?

Dobre si spravila, ak si ho nechala. Nabuduce spravis nieco Ty a nebodaj Ti vylepi, lebo ved "nervy su nervy". Ale clovek nie je zviera a musi sa ovladat. Ved v zivote ten chlap zazije este horsie veci ako "len" tukes do noveho auta, akoze potom bude ako reagovat???

anonym_8b80a9
20. dec 2025

Pre mna by to bola stopka. Radsej to zistit teraz, ako po svadbe a 2 detoch…

anonym_3d883d
20. dec 2025

Chytí nervy pri dieťati, tak ho šmarí o stenu.
Sleduje bojové športy, násilné filmy alebo hráva násilné počítačové hry?

doriiis
Včera o 00:03

Je to red flag a veľký. V ,, krízových " situáciách najlepšie vidíš, aký je človek v skutočnosti. Dobre si urobila, že si od neho odišla

kabyko
Včera o 00:13

Ženy vidia red flag vo všetkom. Nejaky 75 ročný dedo s reakčnými schopnosťami lenochoda, ktory uz dávno nemal mať VP ti zničí úplne nové auto a ty nemáš byt nasraty, lebo sa s tebou rozide tvoja 6 ročná partnerka. 😃 to ešte môže byť rád, ze sa s ním rozišla. 6 ročný vzťah zahodiť pre toto 🤣 modykonik je fakt pre ženy co si nevedia nájsť partnera

anonym_35e77d
Včera o 00:13
@anonym_autor

@anonym_autor dobre si spravila,len sa nedaj nahuckat naspet.Drz sa a nedaj sa.

anonym_766abb
Včera o 00:15
@kabyko

Ženy vidia red flag vo všetkom. Nejaky 75 ročný dedo s reakčnými schopnosťami lenochoda, ktory uz dávno nemal mať VP ti zničí úplne nové auto a ty nemáš byt nasraty, lebo sa s tebou rozide tvoja 6 ročná partnerka. 😃 to ešte môže byť rád, ze sa s ním rozišla. 6 ročný vzťah zahodiť pre toto 🤣 modykonik je fakt pre ženy co si nevedia nájsť partnera

@kabyko inac, mas v hlavicke vsetko v poriadku?

anonym_c7d40c
Včera o 00:21

2 tyzdnove auto by ma nastvalo a moj slovnik by tiez nebol nejak vyberany. Moja zloba by skoncila zavolanim policie … Ale vidiet, ze moj buduci fyzicky na niekoho zautoci, by bol byvaly. Nema 3 roky, aby sa nevedel ovladat … a uprimne, mala by som obavy, ci raz nedostanem aj ja. Radsej sa ho zbavim skor ako potom lutovat. Pochybujem, ze to bolo 1 a posledny krat … len teraz si to videla. Jedna vec je vynadat ci neovlada pravidla alebo chrape, alebo do niekoho strkat.…Byt tym dedkom tak ma TO na krku … svedka ma a mozno sa tam potuloval aj nejaky magor s mobilom a najdes ho niekde s vyhodnotenim debil dna ….

betulinka1
Včera o 00:28

@anonym_autor vynadať, kricat ale ziadny fyzicky kontakt. Ale ja by som policiu na stareho volala.

viera
Včera o 00:31
@anonym_autor

@anonym_autor ..."6 rokov života v prdeli , mám 33 rokov a môžem začať odznova"..No nikdy nie je neskoro.....Srat nanho...Mas super vek-kristove roky🙂....A s takymto exotom by som ani ja nebola...

sisaka
Včera o 00:31
@biba_18

@biba_18 pohádať sa, nasrať sa ok, nemáme všetci nervy zo železa. Ale vyskakovať do niekoho, sácať, chcieť niekoho dokopať na zemi? Vážne ti to príde normálne? Však nové auto, má pravo mať nervy? Ok, zamrzí, nasere, ale aby dospelý človek fyzicky zaútočil? Takéhoto agresívneho nerváka by som pri sebe nezniesla. Na mieste by som sa od hanby prepadla, keby sa môj manžel takto správal.

Strana
z7