Ako riešiť brutálnu žiarlivosť milenca?
Milenec ma brutálne kontroluje a žiarli. Išla som spať po polnoci napísala som mu dobru noc a hned mi napisal a začal mi vyčítať prečo idem tak neskoro spat. Hlavne že on bol hore so ženou, ale ja som dostala ze nespim .Ja sama doma a mala som hrozný deň tak som pozerala telku a nevedela zaspat. Čo si o tom myslíte?
wtf?????
@diamonds7
Ze ty mas mentalny problem, zavolaj jeho zene a postazuj sa.
uz ked milenci ziarlia to je na prd
uz ked milenci ziarlia to je na prd
@anonym_48a599 🤣🤣👍
Ale dievčatá, nezáviďte, každý pričetný človek totiž vie, že takáto žiarlivosť je znakom, ako veľmi autorku miluje. 😂
Asi chce, aby si sa cítila byť dôležitejšia ako tá s ktorou žije. Ona ho nezaujíma, s ňou musí tráviť čas, zaujímaš ho iba ty ;)
Niekolko mozgovych buniek som zabila čitanim tejto hovadiny . Chod spat a nepis sem uz nikdy viac !
Myslím, že nie si normálna.
@diamonds7 🤣🤣🤣 okrem iného, mal by to okamžite vysvetlené….
No, ak si ten žiarlivý výstup bude chcieť vyžehliť minimálne tehličkou zlata, alebo novou Q7, tak ešte mu to toleruj. Ak príde s prázdnymi rukami, pošli ho za vlasťou ženou.
Si neviem predstaviť, čo ten troll vyvádza svojej žene. A ty máš takto hlavu v poriadku? Na čo ti je ženatý s s takýmto majetrníckym a kontrolovateľným chovaním? Ešte s ním budeš mať problémy. Milenec má pozíciu ničoho, maximálne zasunúť a nenapustiť, tvoj osobný život nemá mať v jeho repertoári, tak ako aj ty nie.
@diamonds7 je to charakterný jedinec a úplne psychicky zdravý, toho sa drž, prinesie ti so života veľa šťastia a aj zdravia.🥴
800 psychiatrov písalo ficovi, že nie je normálny. Tých 800 psychiatrov, keby čítalo modrého koníka, tak nad tým chmuľom len mávnu rukou 😂😂
800 psychiatrov písalo ficovi, že nie je normálny. Tých 800 psychiatrov, keby čítalo modrého koníka, tak nad tým chmuľom len mávnu rukou 😂😂
@sevrin Fico je je psychicky zdravší viac ako celý slovenský sprostý národ. Preto je tam, kde je.🤔
@sevrin Fico je je psychicky zdravší viac ako celý slovenský sprostý národ. Preto je tam, kde je.🤔
@anonym_b66f17 Fico má hlavne poruchu osobnosti...preto sa ozvalo toľko odborníkov. Taky človek patrí do detenčneho centra a nie riadiť štát. Ale súhlasím s tým, že je inteligentný až až až až až a vďaka nulovej empatii a emocionálnej plochosti super zdatný manipulator a preto je tam, kde je😉
Myslím, že nie si normálna.
@martinka13 ja si to nemyslím. Ja to viem 🤮
@diamonds7 a inak, si v poriadku?
Píšeš mu o polnoci ze dobrú noc. No iste.
@anonym_b66f17 tak potom by z teba zdatnejsi manipulator dostal nakoniec aj posledne.
Si troll? Ak nie, preco si v tom vztahu?
vymeň milenca....ženatý ti je na dve veci a k tomu ešte žiarlivý no celé zle.....milenec je na dobrý sex, nič viac a nič menej nečakaj....ale ak ťa má ešte kontrolovať, tak ho zmeň....
To vam takych chmulov prideluje narodny vybor alebo si ich vyberate same?
Ved sa nastahuj k nemu a hned bude kludnejsi, len neviem co na to jeho zena.
@anonym_b66f17 a preto sme my všetci tam, kde sme - v riti Európy
To vam takych chmulov prideluje narodny vybor alebo si ich vyberate same?
@viestta co same ale este sa o neho biju aj viacere.
Niekolko mozgovych buniek som zabila čitanim tejto hovadiny . Chod spat a nepis sem uz nikdy viac !
@miadi presne. ja som aj chcela napisat neico viac ale pri kazdom dalsom slove umreli dalsie desiatky.

načo ti je taký chmuľo