icon

Ako riešiť brutálnu žiarlivosť milenca?

diamonds7
29. nov 2025

Milenec ma brutálne kontroluje a žiarli. Išla som spať po polnoci napísala som mu dobru noc a hned mi napisal a začal mi vyčítať prečo idem tak neskoro spat. Hlavne že on bol hore so ženou, ale ja som dostala ze nespim .Ja sama doma a mala som hrozný deň tak som pozerala telku a nevedela zaspat. Čo si o tom myslíte?

Strana
z2
anonym_9db52d
29. nov 2025

načo ti je taký chmuľo

pralinka25
29. nov 2025

wtf?????

anonym_26803a
30. nov 2025

@diamonds7
Ze ty mas mentalny problem, zavolaj jeho zene a postazuj sa.

rozculena
30. nov 2025

@diamonds7 troll

anonym_48a599
30. nov 2025

uz ked milenci ziarlia to je na prd

anonym_732102
30. nov 2025
@anonym_48a599

uz ked milenci ziarlia to je na prd

@anonym_48a599 🤣🤣👍

enmery
30. nov 2025

Ale dievčatá, nezáviďte, každý pričetný človek totiž vie, že takáto žiarlivosť je znakom, ako veľmi autorku miluje. 😂

anonym_f71554
30. nov 2025

Asi chce, aby si sa cítila byť dôležitejšia ako tá s ktorou žije. Ona ho nezaujíma, s ňou musí tráviť čas, zaujímaš ho iba ty ;)

marek775
30. nov 2025

@diamonds7 To ako vazne? Toho zrus, z toho nic dobre nebude. Majetnicky a ziarlivy chlap, ktory je zadany? To su vsetko dobre dovody na ukoncenie aj osamote, nieto este v kombinacii.

miadi
30. nov 2025

Niekolko mozgovych buniek som zabila čitanim tejto hovadiny . Chod spat a nepis sem uz nikdy viac !

martinka13
30. nov 2025

Myslím, že nie si normálna.

anonym_9e98b2
30. nov 2025

@diamonds7 🤣🤣🤣 okrem iného, mal by to okamžite vysvetlené….

anonym_98ad59
30. nov 2025

No, ak si ten žiarlivý výstup bude chcieť vyžehliť minimálne tehličkou zlata, alebo novou Q7, tak ešte mu to toleruj. Ak príde s prázdnymi rukami, pošli ho za vlasťou ženou.

tykat
30. nov 2025

@diamonds7 je to zenaty milenec, boji sa ze robis to co on, ze ho podvadzas 😃

ovaaa
30. nov 2025

Si neviem predstaviť, čo ten troll vyvádza svojej žene. A ty máš takto hlavu v poriadku? Na čo ti je ženatý s s takýmto majetrníckym a kontrolovateľným chovaním? Ešte s ním budeš mať problémy. Milenec má pozíciu ničoho, maximálne zasunúť a nenapustiť, tvoj osobný život nemá mať v jeho repertoári, tak ako aj ty nie.

anonym_b66f17
30. nov 2025

@diamonds7 je to charakterný jedinec a úplne psychicky zdravý, toho sa drž, prinesie ti so života veľa šťastia a aj zdravia.🥴

sevrin
30. nov 2025

800 psychiatrov písalo ficovi, že nie je normálny. Tých 800 psychiatrov, keby čítalo modrého koníka, tak nad tým chmuľom len mávnu rukou 😂😂

anonym_b66f17
30. nov 2025
@sevrin

800 psychiatrov písalo ficovi, že nie je normálny. Tých 800 psychiatrov, keby čítalo modrého koníka, tak nad tým chmuľom len mávnu rukou 😂😂

@sevrin Fico je je psychicky zdravší viac ako celý slovenský sprostý národ. Preto je tam, kde je.🤔

enmery
30. nov 2025
@anonym_b66f17

@sevrin Fico je je psychicky zdravší viac ako celý slovenský sprostý národ. Preto je tam, kde je.🤔

@anonym_b66f17 Fico má hlavne poruchu osobnosti...preto sa ozvalo toľko odborníkov. Taky človek patrí do detenčneho centra a nie riadiť štát. Ale súhlasím s tým, že je inteligentný až až až až až a vďaka nulovej empatii a emocionálnej plochosti super zdatný manipulator a preto je tam, kde je😉

bielasovicka
30. nov 2025
@martinka13

Myslím, že nie si normálna.

@martinka13 ja si to nemyslím. Ja to viem 🤮

bielasovicka
30. nov 2025

@diamonds7 a inak, si v poriadku?
Píšeš mu o polnoci ze dobrú noc. No iste.

moonlight1210
30. nov 2025
@anonym_b66f17

@anonym_b66f17 tak potom by z teba zdatnejsi manipulator dostal nakoniec aj posledne.

jakoma
30. nov 2025

Si troll? Ak nie, preco si v tom vztahu?

mogaa
30. nov 2025

vymeň milenca....ženatý ti je na dve veci a k tomu ešte žiarlivý no celé zle.....milenec je na dobrý sex, nič viac a nič menej nečakaj....ale ak ťa má ešte kontrolovať, tak ho zmeň....

viestta
30. nov 2025

To vam takych chmulov prideluje narodny vybor alebo si ich vyberate same?

svetlonos
30. nov 2025
@viestta

@viestta
vyberaju si same aby si zacali vazit si same seba. Hold, niekomu to trva dlhsie kym mu to docvakne. Aniekomu nikdy.

cimage
30. nov 2025

Ved sa nastahuj k nemu a hned bude kludnejsi, len neviem co na to jeho zena.

danica2711
30. nov 2025
@anonym_b66f17

@anonym_b66f17 a preto sme my všetci tam, kde sme - v riti Európy

pralinka25
30. nov 2025
@viestta

@viestta co same ale este sa o neho biju aj viacere.

pralinka25
30. nov 2025
@miadi

Niekolko mozgovych buniek som zabila čitanim tejto hovadiny . Chod spat a nepis sem uz nikdy viac !

@miadi presne. ja som aj chcela napisat neico viac ale pri kazdom dalsom slove umreli dalsie desiatky.

Strana
z2