Ako riešiť chladného partnera?
Partner mi posledný polrok vyčíta a obviňuje ma že náš sexuálny život je úplne na nič. Tak lahneme si nastavim budíky na ráno a on namiesto toho aby sa ku mne pritúlil tak roluje facebook. Poviem ideš ku mne? A on nie poď ty.Tak idem a on stále pozerá do mobilu. Poviem 2x prosím už to odlož veď som tu ja a mňa si máš všímať. Lenže on to neurobí hneď, v tom sa ja otočím a spím. A takto je to veľmi často. On je potom sfučaný že nič nebolo. Alebo nedávno. Ja si teda automaticky ľahnem k nemu bližšie a on nič ani sa ma nedotkne ibaže po tomto ja už ani nemám chuť mu robiť rohožku. Aby som mu nekrivdila tak keď ležíme vieme byť aj každý na svojom mobile ale čo sa týka nejakých intímností tak ani sa ma nedotkne nepohladí ani nič podobné, verím ženy že ma chápete čo tým chcem povedať. Prosím poraďte čo s takýmto chlapom?
Mežobraj o sex. Buď je aktívny alebo nech sa odbavuje na mobile. Vyjasni si to s ním, či váš vzťah má zmysel alebo je to pre neho už len spôsob ako zo vzťahu vycúvať.
@komplikovana no keď mu to tak poviem ty môžeš a ja nie? Tak on mne na to že sa len správa ako ja
A že by sa tak nesprával ak by som sa ja správala ku nemu normálne. A keď sa dožadujem konkrétne ako nenormálne sa správam? Tak na to nemá odpoveď a len prekrúca
@anonym_autor utekaj od neho !!!!!
Baby ti tu snad trochu otvorili oci. Toto nema buducnost. Ak riesis toto pred svadbou, co budes riesit po nej? Az potom chlap ukaze svoje prave ja. Poznas, ze ked vtacka lapaju... A tu to lapanie ako vyzera? Nenic si zivot. Uprimne ti radim. Ak uz mas teraz pochybnosti, je to cele nahovno. Ver mi. A radsej odid z kratskej cesty, bude to menej bolestive. A este jedna mala rada, ak mas moznost a si v kontakte, pozorne sleduj ako sa jeho otec k jeho mame sprava. Presne toto bude mat naucene z domu a s velkou pravdepodobnostou sa bude spravat tak isto. Drz sa a neboj, lepsie je byt hoci aj sama, stastna, ako zit cely zivot v takom vztahu nelubena a zdeptana. ☹ Samoty sa neboj, pride iny, velakrat ovela lepsi. 😉
Ten moj nebol pred svadbou ani z polovice taky, ako tvoj, a co sa z neho po svadbe vyklulo, bolo uplne peklo. Utekaaaaj!
Za mna chce, aby ste sa rozisli, iniciovala rozchod ci zrusila svadbu, ako mlady zdravy chlap predpokladam a k nicomu sa nic nema ? Uz asi sa nabral inde 🤷♀️ Toto si chces vziat?
@anonym_autor si naivná žena a asi ním aj zmanipulovana. Myslíš si, že svadbou a deťmi sa zmení. Nie, nezmení. Ale žena typu aká si ty si to musí zažiť aby pochopila. Takže veľa (ne)stastia v spoločnom manželstve
Manipulator. Nezmeni sa. Utekaj.
@anonym_autor ccccc ofučaný že "nič nebolo" 🤣🤣
A čo malo ako byť??
On chcel iba šukať, nie milovať sa. Vlastne ani to nechcel 😅
Jemu robí dobre to, že ťa môže zhadzovať, odmietať a byť k tebe odmeraný, ignorovať ťa a ponižovať. A tebe to asi tiež robí dobre, keď pri ňom ešte stále si.
Apropo nesťažuj sa na neho a ani na situáciu v ktorej si sa ocitla. Za to, čo sa ti deje v tvojom živote, nemôže nik iný, iba ty sama, ty sama si dovolila, aby do tvojho života prišiel človek akým je on.
Jednoducho to zabaľ a dozrej na vzťah so skutočným mužom.
On chcel iba šukať, nie milovať sa. Vlastne ani to nechcel 😅
Jemu robí dobre to, že ťa môže zhadzovať, odmietať a byť k tebe odmeraný, ignorovať ťa a ponižovať. A tebe to asi tiež robí dobre, keď pri ňom ešte stále si.
Apropo nesťažuj sa na neho a ani na situáciu v ktorej si sa ocitla. Za to, čo sa ti deje v tvojom živote, nemôže nik iný, iba ty sama, ty sama si dovolila, aby do tvojho života prišiel človek akým je on.
Jednoducho to zabaľ a dozrej na vzťah so skutočným mužom.
@larsen Myslim, ze jej to nerobi dobre a nechce to, ved to riesi... Ju treba skor podporit ako udupat...
@larsen Myslim, ze jej to nerobi dobre a nechce to, ved to riesi... Ju treba skor podporit ako udupat...
@reklamka Áno, podporila som ju, k tomu, aby čím skôr vzťah s partnerom ukončila.
K tomu, aby mala raz krásny vzťah s mužom, musí aj sama dozrieť. A tento vzťah ju tiež niečo naučil, nemusí v ňom už zotrvávať a nič riešiť.
@komplikovana no keď mu to tak poviem ty môžeš a ja nie? Tak on mne na to že sa len správa ako ja
A že by sa tak nesprával ak by som sa ja správala ku nemu normálne. A keď sa dožadujem konkrétne ako nenormálne sa správam? Tak na to nemá odpoveď a len prekrúca
@anonym_autor vies,mne on pride presne ten typ chlapa,ktory aby si poriesil vlastne komplexy,potrebuje zenu dostat dolu..aka nemozna a ako moze byt rada,ze ma jeho uzasneho,dokonaleho,on vsetko opravi,ze neslope,nebije ju..atd,dopln si podla potreby. Lebo ostatni chlapi taki su 🤦♂️🤦♂️🤦♂️
Je to zakomplexovany manipulator..tu nie je na com budovat. Hlavne ty si uvedom,ze ty si v poriadku, a nemas za potreby stravit zvysok zivota s chlapom,ktory nie je empaticky,je egoista a narcista...
Muzi su tak jednoduchi az to je s nimi tazke😁 tu je priklad velkeho ega, ja ja ja najlepsi.. z vlastnej skusenosti: razantne to utni, dvihni sa a odid.. bud sa vschopi ( vlastna skusenost), alebo usetris kopu €, nervov a casu s debilom.
Nie, nie je normalne taketo spravanie, aj ked sama mam podobnu skusenost.
Rychlo zarad spiatocku a vycuvaj z tohto “vztahu” kym je este cas. Lebo ak nie obavam sa, ze o rok nam tu budes o nom pisat podobne “chutovky” ako o svojom manzelovi a nebodaj otcovi tvojho dietata. Takyto kreten sa nezmeni nikdy a ak ano tak len k horsiemu. Nepoznam ta, ale isto mas najviac, lebo ani jedna jedina zena na tomto svete by nemala s takymto byt a venovat mu co i len pohlad 🙂 Prajem ti vsetko dobre 🤛☺️
svadbu zrusit a najst si ineho. Za rok svadba, to by ste sa nemali ani odlepit od seba.. a nie cumiet do mobilov pred spanim. Nech si skroluje fb sam v posteli.. :DDDD

@sova7 tu sa odlozenim mobilu nic nevyrieši, cely vztah je nefunkcny a jedine co radim autorke, je ukoncit to cim skor. Jeden chlap sa nemoze takto povysovat nad zenou, nevazit si ju, nerešpektovat, manipulovat ju.
@anonym_autor ukoncito kym nemate deti prosim ta. Viem o com pisem. Respekt, ucta a laska su najdôležitejšie vo vztahu a u vas ani jedno neni z jeho strany.