icon

Ako riešiť chronické klamstvá súrodenca?

lijon
15. apr 2024

Dobrý deň, hľadám pomoc a rady na každú stranu. Môj brat 45r, narodený s detskou obrnou, epileptycké záchvaty každých 15-rokov.
Skončil strednú, chodil na vysokú, ale ju nedokončil, začali mu zase záchvaty. Býval s rodičmi, ja mám rodinu, malého chlapca. Bývam 300km od nich. Tento rok zomreli obaja rodičia. Brat zostal sám. Posledných 10rokov narobil problémy, cez 100t € dlhy, keď som na to prišiel, pomohol som mu vybaviť osobný bankrot. Veril som, že si z toho zoberie ponaučenie. Aktuálne sa chváli ako pracuje pre google a zistil som, že robí nejaký sex chat, vydáva sa za ženu a ťahá chlapov na kúpu kreditu. Neviem či ho za to platí, ale je to choré. Myslel som, že ho zoberiem k nám, aby nežil sám, ale pri takýchto klamstvách sa mi hnusí, aby sa hral s mojím chlapcom, keď viem čo mu ide hlavou. O ešte nevie, že to viem. Čo to má za poruchu. Ako by ste to riešili?

Ďakujem za každú radu

Strana
z2
deti95060810
15. apr 2024

pracuje? lebo nepíšeš či je schopný bývať sám a chodiť do práce...
ako by som to riešila - asi by som ho presťahovala bližšie k môjmu bydlisku - samozrejme do jeho bytu , a dohliadala na neho.

taynee
Odpoveď bola odstránená
caroline_
15. apr 2024

@lijon a co mu akože ide hlavou? Co ma za poruchu? To som z prispevku nepochopila

liusa82
15. apr 2024

umiestniť niekde a bolo by kde naňho dohliadnu.Len nervy ti bude v živote robiť a ty budeš mať stres.A chodiť ho tam navštevovať.Zaujimavé inak že na takéto voloviny rozum má.A že byt vlastný ešte aj ten by mu hádam raz zobrali.Alebo ktovie čo by dorobil

reanda
15. apr 2024

@caroline_ ked robi sex chat a vydava sa za zenu, tak co mu asi ide hlavou?

reanda
15. apr 2024

ja by som sa do neho vobec nestarala

stanielka17
15. apr 2024

No a? Zaraba na zufalych uchylakoch, ktori platia za iluziu sexualneho kontaktu so zenou. Zadarmo to urcite nerobi, to sa neobavaj. Naopak nahodou moze takto celkom dobre zarobit, vzdy lepsie, ako by robil dalsie dlhy.

katka700
15. apr 2024

@lijon Je dospelý svojpravny takže nezrobís nič iba si s ním budeš ničiť nervy.
Tipujem že je to výsledok výchovy, že mu všetko prešlo lebo je chudáčik chorucky a nikdy nemusel niesť zodpovednosť za svoje hlúpe rozhodnutia.

januska12323
15. apr 2024

Ten sex chat predsa nerobí zadarmo, využíva chlapov, ktorý mu to dovolia. Zarába ako vie, nemusíš nič riešiť. Neviem akú spojitosť to má s hraním sa s tvojím synom.

betulinka1
15. apr 2024

@lijon ved sa vynašiel a zaraba. Ak mu to ide a niekto mu za to platí, tak prečo nie aj takáto práca je Ok.

kristinka92
15. apr 2024

nech si zaraba ako vie, hlavne si ho ty never do rodiny, ešte stiahne aj teba a tvoju rodinu. áno je to kruté takto povedať, ale 100.000€ dlh? to je choré

oli18
Autor odpoveď zmazal
simona20201309
15. apr 2024

@lijon prepáč, mňa len zaijima ako si to zistil? Myslim to ako si zarába a ze sa vydáva za chlapa .... keď bývaš 300km od neho?

stanielka17
15. apr 2024

@simona20201309 Mozno bol na tom sex chate a zistil, ze si pise s bratom :D:D

simona20201309
15. apr 2024

@betulinka1 nie, taka to práca nie je ôk. Prosím nebuď zvrátená
Alebo som blázon ja.... keď túto prácu nepovažujem za ,,úplne oukej"

simona20201309
15. apr 2024

@stanielka17 ved to mi napadlo 🤣

maranco
15. apr 2024

@stanielka17 bola taká reklama alebo video
Tínedžer pred web kamerou (má asi zakrytú tvár) pozerá na dievča ktoré ide stiahnuť tričko a v tom zakričí mama že obed... rýchlo zavrie notebook, zbehne dole, sadne za stôl s rodinou, ide zahryznúť a čumí na oproti sediacu sestru tá má na sebe rovnaké tričko ako dievčina z webky, ona pozerá naňho a má tiež také tričko ako chlapec na webke.

rozculena
15. apr 2024

@maranco 😂

kassandra25
15. apr 2024

@lijon no je lenivý íst robit, tak sedí na riti a ako žena robí s3xchat. Preco si chcel druhemu zachranovat zivot, je tiez záhadou.

lijon
autor
16. apr 2024

@deti95060810 ma invalidny.

lijon
autor
16. apr 2024

@taynee berie invalidny. Vies co ma stalo uz nervov a vybavovaciek, aby som ho dostal z dlhov

lijon
autor
16. apr 2024

@caroline_ to netusim, ked robil dlhy bol som s nim na vysetreni, ale to stalo tak za hovno. Nic nove. To je ako uvedomene ciny

lijon
autor
16. apr 2024

@kassandra25 je to brat

lijon
autor
16. apr 2024

@simona20201309 pred mesiacom zomrela aj mama, tak som ho vzal k nam do bytu, no a napr aute ked sedi vedla teba a chatuje tak si to vsimnes. Hlavne ked rozprava ze robi pre google a podobne koniny. Tak si to overis a vidis

lijon
autor
16. apr 2024

@januska12323 páčilo by sa ti, ako hrá s tvojim dieťaťom a vidíš ako rozmýšľá čo odpíše uchylakom o hodinu, veď to je zvrátené

caroline_
16. apr 2024

@lijon tu "prácu" robi veľa ľudí, aj tu zien na mk, a isty cas som to aj ja robila, podľa mňa to robia ľudia čo su finančne v núdzi, je to mizerne platené a robota o hovne, netreba to brat tak vážne, určite vo voľnom čase nepremysla co im bude odpisovat, a to ze robí pre google povedal asi preto, lebo o tom chate by sa nemalo hovoriť

kassandra25
16. apr 2024

@lijon píseš : je to brat. Brat je človek, ako kazdý iný človek. Rodinu si nikto nevyberá, prácu a priatelov áno. Je kompletný a kompetentný a kazdy by sa mal starat do seba a o seba. On ta tiez neriesi, nerobi nic za teba a nepomáha ti. Iba ti pritazuje do toho, do čoho ty vopcháš svoj nos, ktorý tam pchať nemáš. Píseš, je to brat. Ale aj niektorí dospelí ludia sú večné deti nadosmrti a čakajú na svojich spasiteľov, pomáhatelov, sponzorov, prispievatelov. Je iba na tebe, ci chces mat ty za svoje dieta brata, alebo len svoje vlastné dieta ako dieta. Ludia nikdy nepochopia, ze najviac pomozu presne takýmto ludom, ktorí sa o seba nepostarajú, tým, ze ich nechajú tak, ako sú, ako žijú a kto co chce, to aj má, to dostane a to si zožne, akú úrodu zasadil. Ked bude chciet niekto nieco, bude sa snazit aj sám a ked má niekoho nieco naucit v zivote, co zlé robí, tak musí padnut na samé dno, ked sa tam tak uz silou mocou chcel sám dostat, a je to iba na nom, ci umre alebo sa posunie a kam vysoko sa posunie. Mne sú takíto zachranovatelia a spasitelia este menej sympatickí nez tí ludia zijúci svoj zivot podla hesla : " a eben nato, ved druhí hlupáci sa predsa postarajú za mna". Ty asi nikdy nedospejes, ze staraj sa uz konecne o seba.

januska12323
16. apr 2024

@lijon ty keď sa hráš s dieťaťom rozmýšľaš kedy a ako pretiahneš manželku?

lijon
autor
17. apr 2024

@januska12323 len je rozdiel kedze ja nemam picoviny v hlave. Vidis na nom, ze aj to hranie je z nudze cnost, potom vidis ako znervoznie a hlada kazdu minutu ked bezi za mobilom. Rozmysla, kuka do blba, prakticky sa nehra, len lezi a kuka pri nom

Strana
z2