icon

Ako riešiť chronické klamstvá súrodenca?

lijon
15. apr 2024

Dobrý deň, hľadám pomoc a rady na každú stranu. Môj brat 45r, narodený s detskou obrnou, epileptycké záchvaty každých 15-rokov.
Skončil strednú, chodil na vysokú, ale ju nedokončil, začali mu zase záchvaty. Býval s rodičmi, ja mám rodinu, malého chlapca. Bývam 300km od nich. Tento rok zomreli obaja rodičia. Brat zostal sám. Posledných 10rokov narobil problémy, cez 100t € dlhy, keď som na to prišiel, pomohol som mu vybaviť osobný bankrot. Veril som, že si z toho zoberie ponaučenie. Aktuálne sa chváli ako pracuje pre google a zistil som, že robí nejaký sex chat, vydáva sa za ženu a ťahá chlapov na kúpu kreditu. Neviem či ho za to platí, ale je to choré. Myslel som, že ho zoberiem k nám, aby nežil sám, ale pri takýchto klamstvách sa mi hnusí, aby sa hral s mojím chlapcom, keď viem čo mu ide hlavou. O ešte nevie, že to viem. Čo to má za poruchu. Ako by ste to riešili?

Ďakujem za každú radu

Strana
z2
lijon
autor
17. apr 2024

@kassandra25 na dne uz bol, vyzera, ze sa neponaucil. Problem je ze ma epilepsiu a mava opat zachvaty. Ako mi povedali doktori, bud sa o neho budete starat, alebo ustav. Najprv som si vravel ustav, coze? Ale teraz ked je mesiac s nami a vidim ze sa neponaucil z minulosti, tak si vravim, ze ten ustav by bol asi pre neho najlepsi. Ale ako ho tam dostanes, obciansky ma. Tak je to o ludoch, ja proste ho nemam na haka, a cakat kazdy den, ked mi zavola policia kde ho nasli, nie je mojou tuzbou.

taynee
Odpoveď bola odstránená
lijon
autor
17. apr 2024

@taynee aktualne neurologicky s epi. Ale tym spravanim a zavadzanim neviem ci to je zamerne alebo nevedome, ci to nehranici uz aj s psycho

Strana
z2