Ako riešiť dupot dieťaťa od susedov?
Ahojte , viem, že je asi veľa takýchto diskusii. Poradte mi ako riešiť situáciu, presťahovala som sa a nadomnou býva rodina s dieťaťom . Ja rozumiem , že deti sú živé aj že ho nemože mať uviazané na reťazi aby sa nepohlo . Ale toto už je neúnosné , ráno okolo pol 8-8 začne dupot a končí až ked ide spať okolo 20:00. Nie je to len sem tam , ale ozaj stále, dupot neskutočný, behanie hore dole. Ako to nejako slušne , logicky riešiť prosím , ja som ozaj zúfalá . pracujem aj nočné zmeny a ešte som sa tu ani nikdy nevyspala , lebo po pol hodine spánku nespím kvoli nemu . Na nič sa nemožem sustrediť lebo ustavične celý deň nadomnou behá. Dakujem
@j_m aky celodenny hluk?🤣 nocny klud ma vymedzene hodiny a mimo to je to normalny bezny denny ruch😅
@zuzuliennka1 zbytočná námaha, on vie svoje, deti sa dajú umlčať domovym poriadkom 🙏
@zuzuliennka1 nie celkom (platia i tam určité pravidlá)
@j_m ake? 😅 urcite nie behanie deti po byte.
pokial deti nerusia nocny klud a bytovka sa neotriasa v zakladoch, tak si autorka bud zvykne, kupi stuple alebo sa odstahuje. (a to dupanie na 10000% nie je ani zdaleka tak “neunosne”, len ona to vnima skreslene)
@zuzuliennka1 je jedno čím vytváraš celodenný hluk susedom
@j_m o tom su bytovky 😅 skoro vsetko pocut. Hold, bud si zvykne, alebo sa odstahuje. Nic ine s tym neurobi. Dieta neumlci ani nevystahuje
@zuzuliennka1 Tvoj názor…
@j_m nie len moj, ale realita😅 a aky je to ten “celodenny hluk”? som sa stale nedozvedela😅
nad nami tiez byva rodina, kde sa nedavno naucilo dieta chodit, a beha, aj dupe, a matka logicky veru obcas aj 21:30 zapina pracku. pocujem to, ale teda dost sa musim na to sustredit, nie je to nic, z coho by som musela vyskocit alebo sa nemohla sustredit ako autorka.
ale to bude tym, ze mam vlastne dieta a som zvyknuta a proste tak to s detmi je🤣 treba si hladat ine byvanie, ked je niekto tak precitliveny na “hluk”.
a nie, neurobi s tym nic, tak ako ani nefajciari nic neurobia s tym, ked im susedia pod nimi/nad nimi fajcia na balkonoch.
(a v ziadnom domovom poriadku sa neriesia deti 😄 )
Tvoj názor… a už som písal vyššie, že nejde o deti a za deti sú zodpovedný rodičia… hmm a aj ostatné veci sa dajú riešiť - to je šok čo 😉 ok koniec PA
@viky173 tiez znasam hluk od susedov a nie je to nic tak hrozne, ako ked ta niekto terorizuje neustalymi poziadavkami, ako mas zit a co mas a nemas robit a tvari sa, ako mu strasne nicis zivot.. ale ked pre niekoho je ok aj 'slusna' poziadavka suseda, dat dietatu lieky, aby nebolo prilis aktivne 🙄, tak skoda reci

@luliu správne si si odpovedala - napísala si hlúposť