icon

Ako riešiť dupot dieťaťa od susedov?

ivaa_
30. dec 2023

Ahojte , viem, že je asi veľa takýchto diskusii. Poradte mi ako riešiť situáciu, presťahovala som sa a nadomnou býva rodina s dieťaťom . Ja rozumiem , že deti sú živé aj že ho nemože mať uviazané na reťazi aby sa nepohlo . Ale toto už je neúnosné , ráno okolo pol 8-8 začne dupot a končí až ked ide spať okolo 20:00. Nie je to len sem tam , ale ozaj stále, dupot neskutočný, behanie hore dole. Ako to nejako slušne , logicky riešiť prosím , ja som ozaj zúfalá . pracujem aj nočné zmeny a ešte som sa tu ani nikdy nevyspala , lebo po pol hodine spánku nespím kvoli nemu . Na nič sa nemožem sustrediť lebo ustavične celý deň nadomnou behá. Dakujem

Strana
z2
j_m
30. dec 2023

@luliu správne si si odpovedala - napísala si hlúposť

luliu
30. dec 2023

@j_m žiadny domový poriadok, policajti ani správca nebude riešiť malé deti. Ak si myslíš opak je to sprostosť. To je život, proste to tak je

j_m
30. dec 2023

@luliu už som Ti napísal, nerieš, spomínaš malé deti - ja spomínam celodenný hluk a končím s Tebou

zuzuliennka1
30. dec 2023

@j_m aky celodenny hluk?🤣 nocny klud ma vymedzene hodiny a mimo to je to normalny bezny denny ruch😅

luliu
30. dec 2023

@zuzuliennka1 zbytočná námaha, on vie svoje, deti sa dajú umlčať domovym poriadkom 🙏

j_m
30. dec 2023

@zuzuliennka1 nie celkom (platia i tam určité pravidlá)

zuzuliennka1
30. dec 2023

@j_m ake? 😅 urcite nie behanie deti po byte.
pokial deti nerusia nocny klud a bytovka sa neotriasa v zakladoch, tak si autorka bud zvykne, kupi stuple alebo sa odstahuje. (a to dupanie na 10000% nie je ani zdaleka tak “neunosne”, len ona to vnima skreslene)

j_m
30. dec 2023

@zuzuliennka1 je jedno čím vytváraš celodenný hluk susedom

zuzuliennka1
30. dec 2023

@j_m o tom su bytovky 😅 skoro vsetko pocut. Hold, bud si zvykne, alebo sa odstahuje. Nic ine s tym neurobi. Dieta neumlci ani nevystahuje

j_m
30. dec 2023

@zuzuliennka1 Tvoj názor…

zuzuliennka1
30. dec 2023

@j_m nie len moj, ale realita😅 a aky je to ten “celodenny hluk”? som sa stale nedozvedela😅
nad nami tiez byva rodina, kde sa nedavno naucilo dieta chodit, a beha, aj dupe, a matka logicky veru obcas aj 21:30 zapina pracku. pocujem to, ale teda dost sa musim na to sustredit, nie je to nic, z coho by som musela vyskocit alebo sa nemohla sustredit ako autorka.
ale to bude tym, ze mam vlastne dieta a som zvyknuta a proste tak to s detmi je🤣 treba si hladat ine byvanie, ked je niekto tak precitliveny na “hluk”.
a nie, neurobi s tym nic, tak ako ani nefajciari nic neurobia s tym, ked im susedia pod nimi/nad nimi fajcia na balkonoch.
(a v ziadnom domovom poriadku sa neriesia deti 😄 )

j_m
30. dec 2023

Tvoj názor… a už som písal vyššie, že nejde o deti a za deti sú zodpovedný rodičia… hmm a aj ostatné veci sa dajú riešiť - to je šok čo 😉 ok koniec PA

reanda
31. dec 2023

@viky173 tiez znasam hluk od susedov a nie je to nic tak hrozne, ako ked ta niekto terorizuje neustalymi poziadavkami, ako mas zit a co mas a nemas robit a tvari sa, ako mu strasne nicis zivot.. ale ked pre niekoho je ok aj 'slusna' poziadavka suseda, dat dietatu lieky, aby nebolo prilis aktivne 🙄, tak skoda reci

streetfighter
Včera o 10:22

Zdravim,v tomto pripade plne suhlasim a sucitim s vami ivaa,nad nas byt sa pristahovala rodinka kde slecna bola asi v 5. mesiaci tehotenstva. Ja som sa prisposobil tejto situacii a s ohladom na klud dotycnej som prestal pustat hudbu a celkovo dbal na ich pohodu. Taktiez po narodeni dietatka som pokracoval v tomto duchu,ved predsa nebudem vytvarat zbytocne napatie,kedze zijeme par metrov od seba. No cakalo ma nemile prekvapenie v podobe "dostihov" ktore sa zacali konat ked sa dietatko naucilo chodit. Naozaj tomu kto to nezazil sa dobre mudruje,ale toto je neunosne..hovorim o celodennom behani skakani a dupote ktory trval asi 3 roky cely den kazdy den. Snazil som sa citlivo a slusne upozornit dotycnu,ale reakcia bola totalna arogancia a vysmech s tym ze nerobi nic protizakonne atd.. Neprijemnym zistenim pre mna dalej bolo,ze tato "osoba" zacala dupot mne napriek a naschval,o com som na 100% presvedceny zintenzivnovat do tej miery,ze to zacinalo rano 5:45 (myslim ze vypocitavo,pretoze v 5:45 aj ked zavolate policiu tazko vam hliadka pride do 15min kedy uz konci nocny klud) a koncilo az vecer cca 21:00. Povedzte ktore dieta sa budi 5:45 resp. co za cloveka budi vlastne male dieta len pre to aby si ja neviem asi honila vlastne ego alebo ukojila nejaku svoju dusevnu poruchu. Kazdopadne nas aspon pravidelne vytapa,stalo sa to uz 5x za ten cas co tato nadhera dotiahla neviem odkial. Po 3 narocnych rokoch nastal zvrat v podobe dalsieho dietata dotycnej!!!! Takze uz tak neunosna situacia sa este niekolkonasobne zhorsila. Ja od zufalstva (spociatku som sa to viacmenej cca 2 roky snazil tolerovat) v snahe sa celkom nezblaznit som skusal stuple do usi (nepomahaju kedze tam je naozaj snaha dupat kvalitne),potom som si pustal hudbu,ale tym by som otravoval ostatnych susedov,ktori su mimochodom vsetci v pohode, mame dobre vztahy a bola by to voda na mlyn dotycnej,ktora rozmysla takto pre mna zvratene a vsemozne sa snazi ma ociernovat kde sa len da. Cize nakoniec by sa tato situacia mohla obratit proti mne! Tak mi neostava len nonstop pouzivat sluchadla a nenechat sa vyprovokovat tymito ludmi k nejakej impulzivnej reakcii. Samozrejme nemam nic proti detom,tie za to naozaj nemozu a rodicov si tiez nevyberaju. Este musim podotknut,ze hned za domom cca 20m od vchodu mame celkom slusne zariadene detske ihrisko na ktorom som dotycnu s detmi este nikdy nevidel. Takze na zaver prajem pevne nervy a myslite na to ze to moze byt ovela ovela horsie,povedal by som take osobne peklicko ktore zazivam ja. Takze zatat zuby a vydrzat,nenechat sa podobnymi obmedzenymi a zrejme aj dusevne chorymi hlupakmi stiahnut na ich uroven. Ja to davam sice z poslednych sil ale davam,aj ked priznavam ze keby neslo o tie deticky ktore predsa potrebuju rodicov,vybavil by som ich do minuty oboch to mi verte. Takze bojovat a tieto tiez nazory ktore ludia pisu si nevsimajte,nestoja totiz za to. Vsetko dobre a drzte sa.

anonym_2d1531
Včera o 10:30

Preco si isla do bytu? Odstahuj sa do domu.

Strana
z2