icon

Ako riešiť hanbu pri nosení motorkárskej prilby?

michaelle23
7. feb 2024

Ahojte,mám 17 rokov a mám priateľa ktorý je vášnivý motorkár... Blíži sa jar a tým začína aj motorkárska sezóna.Chce aby som mu robila ladvinku (spolujazdkyňu).Nikdy som na motorke nesedela ale som celkom rada lebo to môže byť fajn adrenalín.Aj rodičia s tým boli v pohode.Minulý týždeň sme boli nakúpiť aj nejaké základné veci(helma rukavice a pod).Ale tu nastáva menší problém.Neviem prečo,možno vám to príde zvláštne ale keď si nasadím tu helmu mám pocit že v nej vyzerám divne,až smiešne. Dievčatá čo jazdíte stretli ste sa s tým,alebo vnímate to podobne?Čo mám spraviť? Ďakujem za odpovede🙏

martinmmartin
8. feb 2024

neexistuje clovek co v helme smiesne nevyzera, mas rovnaku startovaciu ciaru a aspon si nemusis robit frizuru a makeup

dreamax19
8. feb 2024

@michaelle23 ahoj, ja jazdim aj s frajerkou a poviem ti, nie je nic viac sexi ako zena na motorke 🙂 zahod pochybnosti a uzivaj si jazdu 🙂

lizatko1009
8. feb 2024

Pre mňa by ta helma ako v nej vyzerám boli to posledné čo by ma trápilo, viac by ma trápil strach robiť "ladvinku"

8853
8. feb 2024

Este mi nikto v helme neprisiel smiesny. Teda okrem zaluda, to je jedina smiesna prilba (sorry not sorry). Mam integralku s clonou, takze ani nikto netusi, ze som to ja, ked uz ide o to.
Viac ma zaujalo, ze to moze byt fajn adrenalin. Ked idem ako spolujazdec, tak skor ocenujem, ze sa citim bezpecne a bez adrenalinu. Aj cela jazda je tomu prisposobena. Adrenalin mam radsej, ked idem sama.

michaelle23
autor
Autor odpoveď zmazal
juliacenc
8. feb 2024

@michaelle23 urcite nie 😀 nenechaj si pokazit zabavu

8853
8. feb 2024

@michaelle23 intercom je fajn, aby ste mohli v klude komunikovat, hlavne sa ho drz a uzi si to 🙂

michaelle23
autor
Autor odpoveď zmazal
00momo
8. feb 2024

Nie nevyzeras smiešne tiež som si to myslela ,keď sme motorkovali. Tiež som mala ten pocit ale keď sme išli po pri nejakom obchode stále som sa pozerala na sklo ako vyzerám. A vyzerala som super v zadu na motorke.

michaelle23
autor
Autor odpoveď zmazal
dreamax19
9. feb 2024

@michaelle23 ak si jazdu na motorke ako spolujazdec raz zamilujes uz nie je cesty spat 🙂 jazdim na supersportoch, frajerka sa tiez bala, povedala ze nikdy v zivote si na to so mnou nesadne. Dnes sa ma sama pyta kedy sa ideme vozit 🙂 vela stastnych kilometrov

00momo
10. feb 2024

@michaelle23 tiež som hambliva a tiež som mala pocit že hlavu mám ako melón s tou prilbou. Užívaj si motorkovanie. My sme to už zavesili na klinec nebol na to čas. Prišiel malý na svět tak rodina je pre nás presnejšia ako motorkovanie.. prajem veľa šťastných kilometrov a hlavne zážitkov.

michaelle23
autor
Autor odpoveď zmazal
00momo
27. feb 2024

@michaelle23 už nie, máme dieťa, motorka predaná a aj veci.

michaelle23
autor
Autor odpoveď zmazal
00momo
28. feb 2024

@michaelle23 aj to. Ale už neje na to čas dieťa manžel do večera v práci, ak má trochu volno tak na dome robí. Chceme ho dokončiť, tak svojpomocne.