icon

Ako riešiť hlučných susedov v paneláku?

15. aug 2025

Kúpili sme byt, nad nami sú extrémne hluční susedia. Vkuse niečím hrmocu, akoby presúvali nábytok, zide sa ich celá banda a hucia, hlasno rozprávajú, kričia,buchocu, až ma bolí z toho hlava. Dnes v noci vysávali. Nenormálne niečo. Počula som, že údajne majú niečo spoločné s drogami a veru chodia tam nejakí čudni potetovani ľudia, vkuse niekto... Neviem čo robiť. Slušné im ísť povedať sa aj bojím, alebo búchať na strop? To tiež pochybujem,že by prestali. Keby som zavolala políciu, že rusia nočný kľud? Dá sa ako anonym? Čo spraví polícia? Najradšej by som im tam poslala raziu na drogy, ale aj keby niečo našli, čo im spraví polícia? A bojím sa, či by im nedošlo, kto to zavolal... Myslíte, že ten hluk počujú aj susedia nad nimi alebo vedľa nich? Či len my máme takú smolu... Normálne sa chcem odsťahovať odtiaľto... Už dom žila v panelákoch a toto som teda nezažila, hluk dlho do noci, zobudím sa na hluk a tak. Na objasnenie toto... A aj sa to bojím nejako riešiť, ale takto sa žiť tiež nedá... Konečne sme kúpili byt a takáto smola...

Strana
z2
vevebono
15. aug 2025

Normálne 158, hoc aj niekoľkokrát za noc. Ako anonym. Ty voláš s dispečingom, službukonajúci netuší, kto volal. Ak by našli drogy, tak ich všetkých poberu.

kavasmliekom
15. aug 2025

@anonym_autor a pred kúpou ste sa aj pýtali na susedov? My keď sme kupovali, tak medzi prvými otázkami sme riešili, či sú susedia normálni, tichi, starí, mladí, s deťmi, či sú problemovi, či sú stali, alebo sa do bytovky sťahuje stsle niekto iny. Možno preto ten byt predošlý majiteľ predával, lebo... Susedia...

autor
15. aug 2025
@kavasmliekom

@anonym_autor a pred kúpou ste sa aj pýtali na susedov? My keď sme kupovali, tak medzi prvými otázkami sme riešili, či sú susedia normálni, tichi, starí, mladí, s deťmi, či sú problemovi, či sú stali, alebo sa do bytovky sťahuje stsle niekto iny. Možno preto ten byt predošlý majiteľ predával, lebo... Susedia...

@kavasmliekom áno, pýtali. Samozrejme susedia vraj normalni, nič zvláštne ..

autor
15. aug 2025
@kavasmliekom

@kavasmliekom teda pýtali sme sa predávajúcich ale reálne asi nik nepovie,že tam žijú chudáci,aj keby sme chodili po bytoch

autor
15. aug 2025
@vevebono

Normálne 158, hoc aj niekoľkokrát za noc. Ako anonym. Ty voláš s dispečingom, službukonajúci netuší, kto volal. Ak by našli drogy, tak ich všetkých poberu.

@vevebono áno, Ale či im nedôjde, tým susedom,že kto volal...ja neviem vôbec či ten hluk počujú aj ostatní alebo len my pod nimi. A asi doteraz to nik neriešil...možno to riešili predchádzajúci majitelia a tak by to týmto dielom...mdm strach...A bojím sa, aby to potom nebolo ešte horšie... To môžem povedať na 158,že mám podozrenie na drogy? Keď už by riešili ten nočny kľud...? A čo keby ich aj pobrali? Zas ich pustia,či? Alebo keby nič nenašli,bohvie kde ho majú zasite...mám dieťa a bojím sa to riešiť,keď mám pravdu povedať,ale takto žiť tiež sa nedá...

anonym_2a4a8b
15. aug 2025
@anonym_autor

@vevebono áno, Ale či im nedôjde, tým susedom,že kto volal...ja neviem vôbec či ten hluk počujú aj ostatní alebo len my pod nimi. A asi doteraz to nik neriešil...možno to riešili predchádzajúci majitelia a tak by to týmto dielom...mdm strach...A bojím sa, aby to potom nebolo ešte horšie... To môžem povedať na 158,že mám podozrenie na drogy? Keď už by riešili ten nočny kľud...? A čo keby ich aj pobrali? Zas ich pustia,či? Alebo keby nič nenašli,bohvie kde ho majú zasite...mám dieťa a bojím sa to riešiť,keď mám pravdu povedať,ale takto žiť tiež sa nedá...

@anonym_autor to chceš zavolať na políciu a povedať, že máš podozrenie na užívanie omamných látok, len preto, že tam išiel niekto potetovany? Na rušenie nočného hluku volať môžeš, no kým prídu, môžu prestať, a možno ich len napomenú, a ver, že budú vedieť kto na nich volal. Ak to ostatní vzdali a každý ti povedal, že sú normálni, tak jedine ty ich môžeš udať

luliu
15. aug 2025
@vevebono

@vevebono ak by našli drogy všetkých poberu..... Pozeráš asi veľa filmov. Kde by mali tie drogy nájsť? Či si to predstavuješ, že ona zavolá a policajti spravia domovu prehliadku? Nesranduj.....

luliu
15. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_autor nevyriesis nič. Policajti prídu, upozornia ich a odídu. A áno, asi im dôjde, že si volala ty, keďže doteraz problém nebol

autor
15. aug 2025
@luliu

@anonym_autor nevyriesis nič. Policajti prídu, upozornia ich a odídu. A áno, asi im dôjde, že si volala ty, keďže doteraz problém nebol

@luliu no tiež si myslím...upozorniť ich alebo búchať, to sú také typy, že just by robili napriek... Myslíš,že ten hluk počujú aj susedia nad nimi a vedľa nich? Či tu trpím sama?

autor
15. aug 2025
@luliu

@luliu a keby nahlásim podozrenie na drogy? Čo urobí polícia?

luliu
15. aug 2025
@anonym_autor

@luliu a keby nahlásim podozrenie na drogy? Čo urobí polícia?

@anonym_autor naozaj to nefunguje tak, že niekto zavolá a bez dôkazov oni spravia raziu.

autor
15. aug 2025
@luliu

@anonym_autor naozaj to nefunguje tak, že niekto zavolá a bez dôkazov oni spravia raziu.

@luliu ach je mi z toho do plaču, lebo to je ráno,cez deň,večer, v noci.ako môže byť niekto taký sprostý 😥😥😥

bluka2
15. aug 2025

A uz si im povedala, ze ti to vadi?

slavomira236
15. aug 2025

@anonym_autor pises ze dnes v m
Noci vysavali to kedy teraz o 21 ked si pisala prispevok? Raziu na drogy nespravia urcite led zavolas ze mas podozrenie..akurat ked rusia nocny klud mozes vlat po 22 hej.A ked doteraz nikto neriesil teraz budes az ty jasnee ze budu hned vediet ze to ty. A co sa tyka ci ostatni pocuju to my nevieme to sa musis spytat dalsich susedov.

autor
15. aug 2025
@bluka2

A uz si im povedala, ze ti to vadi?

@slavomira236 dnes nadránom vydávali... Aké to je vkuse,keby že raz za čas... Veď toto,čas bojím sa,aby to nebolo ešte horšie, jed to budem riešiť...
@bluka2 nie,nebola.teraz podľa hlasov je tam niekoľko chlapov, tak tam isto nepôjdem...a keď nie je hluk, tak ako vravím,mám strach...normálni ľudia isto vedia, že si hluční...keby mali raz za čas hlučný návštevu,tak neriešim

autor
15. aug 2025

Túto nič zo štvrtka na piatok vysávali...

anonym_2a4a8b
15. aug 2025
@anonym_autor

Túto nič zo štvrtka na piatok vysávali...

@anonym_autor správca bytovky, vchodu?

bluka2
15. aug 2025
@anonym_autor

@slavomira236 dnes nadránom vydávali... Aké to je vkuse,keby že raz za čas... Veď toto,čas bojím sa,aby to nebolo ešte horšie, jed to budem riešiť...
@bluka2 nie,nebola.teraz podľa hlasov je tam niekoľko chlapov, tak tam isto nepôjdem...a keď nie je hluk, tak ako vravím,mám strach...normálni ľudia isto vedia, že si hluční...keby mali raz za čas hlučný návštevu,tak neriešim

@anonym_autor normalni ludia komunikuju otvorene.

Ci bavime sa o pentagone? Juznom Chicagu alebo ako si mam vysvetlit, ze im nejdes normalne pobedat, budte v noci ticho?

bluka2
15. aug 2025

V tomto najvacsi problem je tvoj strach a mozno trochu aj fantazia

autor
15. aug 2025
@bluka2

@anonym_autor normalni ludia komunikuju otvorene.

Ci bavime sa o pentagone? Juznom Chicagu alebo ako si mam vysvetlit, ze im nejdes normalne pobedat, budte v noci ticho?

@bluka2 tak ja neviem, vravím že teraz je tam snáď desať chlapov, ja muža nemám, tsk sa bojím tam zaklopať a tiež inokedy mám strach z takých ľudí...

autor
15. aug 2025
@bluka2

V tomto najvacsi problem je tvoj strach a mozno trochu aj fantazia

@bluka2 tak ty nevidíš, wki ľudia tam chodia...čudáci...

bluka2
15. aug 2025
@anonym_autor

@bluka2 tak ty nevidíš, wki ľudia tam chodia...čudáci...

@anonym_autor ano, ja ti verim, ale aj cudaci su ludia

autor
15. aug 2025
@anonym_2a4a8b

@anonym_autor správca bytovky, vchodu?

@anonym_2a4a8b a čo by s tým správca spravil?

bluka2
15. aug 2025
@anonym_autor

@bluka2 tak ja neviem, vravím že teraz je tam snáď desať chlapov, ja muža nemám, tsk sa bojím tam zaklopať a tiež inokedy mám strach z takých ľudí...

@anonym_autor ak si sama, tak si nejakeho kamosa zavolaj na pomoc, nech tam mas niekoho na troubleshooting, co s najvacsou pravdepodobnostou nebude treba

autor
15. aug 2025
@bluka2

@anonym_autor ano, ja ti verim, ale aj cudaci su ludia

@bluka2 tak vieš dnes ti ublížiť hocikto aj na ceste pomaly, nie ešte keď si otvoria ústa na takýchto ľudí... Proste isto vedia, že tu žijem bez muža, tak pochopiteľne mám strach

autor
15. aug 2025
@bluka2

@anonym_autor ak si sama, tak si nejakeho kamosa zavolaj na pomoc, nech tam mas niekoho na troubleshooting, co s najvacsou pravdepodobnostou nebude treba

@bluka2 no nemám koho si zavolať 😥

bluka2
15. aug 2025
@anonym_autor

@bluka2 tak vieš dnes ti ublížiť hocikto aj na ceste pomaly, nie ešte keď si otvoria ústa na takýchto ľudí... Proste isto vedia, že tu žijem bez muža, tak pochopiteľne mám strach

@anonym_autor jejda, dala by som ti jedno objatie a isla by som im sama daco povedat! Ziadny stary spoluziak, ochotny kolega….?

autor
15. aug 2025
@bluka2

@anonym_autor jejda, dala by som ti jedno objatie a isla by som im sama daco povedat! Ziadny stary spoluziak, ochotny kolega….?

@bluka2 nie, veru chlapa v okolí nemám žiadneho... Rodinu mam ďaleko, pracujem v ženskom kolektíve okrem šéfa s teda vlastne fakt žiadneho chlapa, na ktorého sa môžem obrátiť,nemám... A to už pár krát aj mne klopali nejaki čudáci, čo si asi zmýlili poschodie... Plne gate som jedla... No akurát vypadli... Dúfam, že bude kľud do rána 😥😥😥 ledva som sa zmohla na byt a takéto problémy...

autor
15. aug 2025
@bluka2

@bluka2 musím disk hľadať asi druhý byť, ja to inak nevidím...

bluka2
15. aug 2025

Tak sa prihovor nejakym normalnym susedom, ze co to akoze ma byt

Strana
z2