icon

Ako riešiť ignoráciu manžela vo vzťahu?

27. máj 2025

Ako by ste vnímali, že keď sa vám nepáči niečo čo váš manžel spravi a vy mu poviete ze je to vec, ktorá vám sposobuje uzkost a on na to reaguje sposobom, ze je to váš problém a že on to menit nebude …. Je mi z toho dosť smutno

bolarazjedna
27. máj 2025

Tak mozno je to jeho naucena automatická reakcia, preto odvetil tuto vetu. Možno však začne nad tým rozmýšľať večer, či v najbližších dňoch a premysli si to.
. Ty mu len hovor o pocitoch, aj toto mu povedz, že sa cítiš smutná, lebo máš pocit, ze ho to nezaujíma, ako sa cítiš, ako by si bola ľahostajná pre neho a takto sa stráca z vášho vzťahu blízkosť a dôvera. Aj mu povedz, čo by si chcela (nie co nechceš) napr aby ťa vypočul, prehodnotil svoje správanie, uznal tvoje pocity.... Ak však si mu dlhodobo ľahostajna a je mu jedno, té si smutná, tak z toho vývodu s dôsledok, n apr ze ta ten vzťah nenapĺňa.

ukgirls
27. máj 2025

zalezi od okolnosto a ako casto ti nieco vadi .. treba respektovat jeden druheho a nielen teba .. takze z toho mala co si napisala tazko povedat .. mozno mu uz fnukanim proste leziet na nervy ... tak odvrkol .. ako sa sprava ine dni ?

rejka7
27. máj 2025

Vnímala by som to tak, že som sa s najväčšou pravdepodobnosťou zle vydala.😔

letfenixa
28. máj 2025

Kolegynin manžel takto reagoval vždy, keď mu niečo povedala. Postupne sa mu odcudzila tak, že ho už vôbec neľubi a sú len spolubyvajuci.

martin96321
28. máj 2025
@rejka7

Vnímala by som to tak, že som sa s najväčšou pravdepodobnosťou zle vydala.😔

@rejka7 A na to si prisla z jednej nic nevypovedajucej vety.........Nechces sa zivit ako manzelsky poradca?

rejka7
28. máj 2025
@martin96321

@rejka7 A na to si prisla z jednej nic nevypovedajucej vety.........Nechces sa zivit ako manzelsky poradca?

@martin96321 a prečo nie, myslím, že by som mala úspech. Aspoň som odpovedala na autorkynu otázku, na rozdiel od teba🥴Tak nie každý má na všetko odpoveď😎.

nelka93
28. máj 2025

Napísala si príliš málo o tom co sa stalo. Možno je to pre neho banalita a ty si len citlivá, alebo je to sebecký idiot, ktorému to je jedno. Lebo je rozdiel ci ti vadí a spôsobuje úzkosť to, že mieša kávu v protismere ruciciek nie v smere, alebo si na nervy z toho ako stále nadáva na všetko ale nič nezmení.

zmrzlinka2021
28. máj 2025

Autorka,

je mi to luto, ale clovek, ktoreho netrapi, ze zazivas uzkost, smutok a pod. - nie ze ta nemiluje. On je proste emocionalne plochy a uz sobas s nim bola dost velka zivotna chyba.

Aj niekoho lubime, robime vsetko pre to, aby dotycna osoba bola stastna.

janickacrazy
28. máj 2025

Napíš, o čo ide. Lebo takto môžeme len hádať..

martin96321
28. máj 2025
@rejka7

@martin96321 a prečo nie, myslím, že by som mala úspech. Aspoň som odpovedala na autorkynu otázku, na rozdiel od teba🥴Tak nie každý má na všetko odpoveď😎.

@rejka7 Myslim,ze by si mala uspech😇 Ocividne je tu vela zdeptanych ludi,co si nevedia rady sami so sebou. Ved v podstate aj pohrebnictva ziju z bolesti druhych

martin96321
28. máj 2025
@zmrzlinka2021

Autorka,

je mi to luto, ale clovek, ktoreho netrapi, ze zazivas uzkost, smutok a pod. - nie ze ta nemiluje. On je proste emocionalne plochy a uz sobas s nim bola dost velka zivotna chyba.

Aj niekoho lubime, robime vsetko pre to, aby dotycna osoba bola stastna.

@zmrzlinka2021 Mozno od nej chcel len sex.......aj to dokaze niektore dostat do mdlôb.....

autor
28. máj 2025

Jedna sa vzdy o teny samozrejme podstatnejsie, nie o banalitu co ide v tv …. Rozpravame sa tu napriklad o vychove dietata, celkovo o nerespektujucom spravani s urazanim a zhadzovanim, o spolocnych financiach a podobne a ked mam v tychto temach iny nazor alebo chcem niečo inak, tak mi takto odpoveda

rejka7
28. máj 2025

Musí mať stále pravdu? Nerešpektuje ťa? Nemá narcistické črty? No, sú takí muži, to neviem či sa dá nejako opraviť, asi skôr nie.

maury
29. máj 2025

V dôležitých témach nerešpektuje tvoj názor a odpovie len, je to tvoj problém a on nebude meniť názor. Tebe to spôsobuje úzkosť a si z toho nešťastná. Tak predpokladám, že k dialógom, kedy si ty presadzuješ názor a dosiahnete spoločný kompromis, pri ktorom budete spokojní obaja u vás nedochádza. Ale tak on bol potom takýto vždy, alebo sa niečo udialo a postupom času sa dostalo jeho správanie do tejto roviny ?

autor
29. máj 2025
@maury

V dôležitých témach nerešpektuje tvoj názor a odpovie len, je to tvoj problém a on nebude meniť názor. Tebe to spôsobuje úzkosť a si z toho nešťastná. Tak predpokladám, že k dialógom, kedy si ty presadzuješ názor a dosiahnete spoločný kompromis, pri ktorom budete spokojní obaja u vás nedochádza. Ale tak on bol potom takýto vždy, alebo sa niečo udialo a postupom času sa dostalo jeho správanie do tejto roviny ?

@maury nebol taký od zaciatku, zo zaciatku mi pride ze ho zaujimal moj nazor, dopytoval sa naň ….

nelka93
29. máj 2025

Takže áno, je to idiot. O výchove detí ste sa nebavili ešte kým ste ich nemali? To je jedna z veci, ktoré treba mať vyjasnene este pred manzelstvom alebo pred tým ako tie deti pridu