Ako riešiť kamarátku správajúcu sa ako stalker?
Nedavno som tu pisala ohlasom mojej kamosky na PN, ktora mi neustale vyvolavala, vykrikovala z balkona atd..stale je na PN, uz som jej svoje povedala a blokla si ju.
Ona ma vsak kazde rano spehuje spoza zaclony,ked idem do prace, jed idem z prace stoji zas na tom balkone a vykrikyje po mne, preco sa s niu nebavim, ze dnes idem nejak neskoro z práce atd. , ja sa len pozriem, ale nebavim sa s nou.
Zohnala si nove cislo a z toho mi zacala volat pocas pracovnej doby, tak som aj to blokla.
Ja uz neviem,co mam robit, toto mi pripada fakt na hlavu a ja velmi mi to strpcuje zivot, ked sa inym vchodom nemam ako dostat do práce a kazde rano trpnem, ze ju zas uvidim.
Co by ste robili?
@anonym_autor mozno je to vyhrotene a neviem ako dlho sa to deje ale to je obmedzovanie slobody... ja by som na nu zavolala policiu.. ono znie to mozno smiesne ale ja viem ake je to neprijemne, mne toto podobne robil byvaly..
chod na dovolenku
@martinmmartin nemozem ist na dovolenku, len nedavno som nastupila po rodicovskej do práce. Miniem si kvoli nej dovolenku a potom co?
@anonym_autor mozno je to vyhrotene a neviem ako dlho sa to deje ale to je obmedzovanie slobody... ja by som na nu zavolala policiu.. ono znie to mozno smiesne ale ja viem ake je to neprijemne, mne toto podobne robil byvaly..
@sweet20 deje sa to pravidelne tak aspon 5 mesiacov. Je to velmi nepríjemné
@anonym_autor snad kamoska pojde aj do prace, ved nebude PN cely zivot, mozno sa nudi...:D
@sweet20 deje sa to pravidelne tak aspon 5 mesiacov. Je to velmi nepríjemné
@anonym_autor to je prosim ta preco tak dlho doma? ona je vazne chora?
@anonym_autor snad kamoska pojde aj do prace, ved nebude PN cely zivot, mozno sa nudi...:D
@anonym_fadc9b podla mna nepojde do prace, chce si vybavit invalidny kvoli chrbtici
@anonym_fadc9b podla mna nepojde do prace, chce si vybavit invalidny kvoli chrbtici
@anonym_autor a co s nou ma, ID sa dnes nedavaju len tak.
@anonym_autor ja by som na nu zavolala policiu.. alebo aspon by som tam zavolala , ze toto sa ti deje..
@sweet20 a nevysmiali by ma tam? Co im poviem,ze ma pani po 50tke obtazuje?
@anonym_fadc9b fakt neviem, nepytala som sa, lebo ptoom som s nou uz nekomunikovala. Ale na operácii nebola, fakt neviem
@anonym_fadc9b ona je taky.typ,ze by som sa necudovala,keby si to vybavila po niekom znamom
@anonym_fadc9b fakt neviem, nepytala som sa, lebo ptoom som s nou uz nekomunikovala. Ale na operácii nebola, fakt neviem
@anonym_autor tak to jej ID nedaju
@anonym_autor ja by som napísala predzalobnu výzvu aby sa zdržala obťažujúceho konania inak podam trestné oznámenie. Tohto by sa mohla zľaknúť
@anonym_fadc9b ona je taky.typ,ze by som sa necudovala,keby si to vybavila po niekom znamom
@anonym_autor to sa uz neda tak jednoducho, ved musi mat snimky , dokaz ze ma chory chrbat....
@anonym_autor tak to jej ID nedaju
@anonym_fadc9b ked jej nedaju,aj tak do prace nepojde,lebo tam dala vypoved ,cize obtazovanie neprestane. Aj mi napadlo,ze sa odstahujem. Ale co. Predam kvoli nej byt a zmenim pracu?
@anonym_fadc9b ked jej nedaju,aj tak do prace nepojde,lebo tam dala vypoved ,cize obtazovanie neprestane. Aj mi napadlo,ze sa odstahujem. Ale co. Predam kvoli nej byt a zmenim pracu?
@anonym_autor urobila by som ako hopsas vyššie píše
@anonym_autor ja by som napísala predzalobnu výzvu aby sa zdržala obťažujúceho konania inak podam trestné oznámenie. Tohto by sa mohla zľaknúť
@hopsas skusim pozriet na nete,ako to spisat. Toho by sa mohla zlaknut.
@anonym_autor a ty co sa jej spacirujes popred balkonom? 🤦♀️
Aj si ju už konfrontovala, že jej vykrikovanie a vyvolávanie ťa obťažuje? Pre ňu je to možno normálne a nudi sa. Ale ešte môže byť aj sibnuta samozejme.
Ale prosím ťa.Neprehanas trošku? Predzalobna výzva? Stačilo by byť trošku viac asertivna a pri najbližšej príležitosti ukázať exkamaratke stredný prst a navždy ignorovať. Keď ideš okolo nej, daj si sluchátka. Načo vôbec na nu reagujes? Prestan ju živit svojimi emóciami a prestane ju to baviť.
Robíš presne to, co očakáva, že budeš robit
@anonym_autor a ty co sa jej spacirujes popred balkonom? 🤦♀️
@kitycat uz tu pisala a je to aj v prispevku - okolo kamaratkinho balkona chodi do prace, priamo tam je vchod. Co ma chodit po kanaloch pre jednu priondenu zensku?
@anonym_autor tak pohroz policiiu
vlastne a preco ta spehuje? si sa jej pytala?
@anonym_autor preboha, preco by si menila byvanie a pracu? Pre jednu fuchtlu? Normalne ist na policiu, to nie je normalne, aby si jedna zenska toto dovolovala. Na tvojom mieste by som vyuzila vsetky prostriedky, hlavne sa nenechaj odbit.
Dala by som si slúchadlá, tam nejakú príjemnú hudbu a úsmev číslo 5 vždy keď idem pred jej balkónom.
A kým nebola na PN, tak bola normálnejšia?
Dosť nechápem, prečo by si nemohla používať iný vchod. A jednoducho jej povedať, ze nemá na teba pokrikovat a fakt si to nevšímať.

chod na dovolenku