Ako riešiť, keď dcéra počuje susedov pri sexe?
Ahojte, chcela by som sa spýtať, ako by ste riešili, že by vaše dieťa malo počúvať sex susedov? Sused nado mnou si zase po 4 rokoch ku sebe nasťahoval bývalú. predtým som mu sama napísala, že aby si ju trošku stíšil, že mám tu dole dieťa ( vtedy 7r) ..... teraz je tam zase tá istá osoba,včera sme ich museli počúvať, teda len ju... dcérka mi príde domov ( mám striedavú ) a toto nebudem tolerovať,aby ona toto počúvala. mám napísať priamo tej babe? predtým sme sa zdravili..
Ak nezjape, že vydáva decibely akoby štartovalo lietadlo, tak ju môžeš akurát slušne poprosiť, to je tak všetko. Ak ti to vadí, tak potom jedine odsťahovať sa.
Toto nebudem tolerovať - ona zase nie je povinná tolerovať, že ty od nej chceš, aby sexovala potichu, pokým nesexuje u teba.
Hold taký je život v paneláku. Aj preto by som už nebývala v paneláku ani zadarmo
Zmen distribuciu - dieta daj do tvojej spalne a detsku zariad tam kde si ty a nebude spavat tesne pod ich spalnou
Ak je to v izbe priamo nad, prestahovala by som izbu. A ked ju stretnes, povedz jej, ze pocujes take zvlastne zvuky, ze ci aj ona a ze to je teda neprijemne.
Tolerancia by mala byt z oboch stran.
Chceš im zakázať sexovať? Dieťaťu vymeň izbu a ty si kúp štuple do uší.
@januska12323 každý človek by sa mal vedieť chovať
Keď to je cez deň, nič s tým neurobíš. Tak ako niektoré deti denne pištia, plačú a vrieskajú búchajú, susedia to musia tolerovať. Takisto aj toto patrí k životu. Pusti hudbu, rozprávku, otvor okno, alebo choď von.
mozno by bolo najlepsie ich vyrusit prave v tej chvili a poziadat ich tak o to slusne. keby sa to opakovalo tak by som uz pritvrdila.
@hildicapupu jasne, utcite sa v tej chvilu nechaju vyrusit a otvoria vam 😀
Toto je taká téma zas ako keď decka vrestia,nevyriesitelne.Decka sú vlastne ešte horšie
moje dieta by to nepocuvalo, spi ako dudok, mozu aj furiky padat a ked tak by sa zasmiala DDD
Ako kludne mozes skusit, zaklopat a poprosit ich ci by sa nedalo stisit volume pri radovankach, ale ja by som sa citila riadne trapne.. mozno by som zakrocila keby to trvalo celu noc nejak, ze proste naozaj to rusi...
To je proste zivot... no...
@nyusika keby si mala svoje 12 ročne dieta vedľa v izbe, vrieskala by si ako zmyslov zbavená pri sexe?
@dennissa16 nie, ale pred dieťaťom by som napr ani nefajčila.. no to neznamená, že teraz budem ľudí na ulici upozorňovať,nech zhasnú cigaretu,lebo to ma zlý vplyv na moje dieťa.. tak ako si ty vo svojom byte a robíš si co chceš,tak su aj iní… ak chces pokoj,treba kupit dom
@dennissa16
aky je rozdiel v tom, ci ten sex rusi MOJE dieta, alebo akekolvek ine dieta, alebo stareho cloveka ?
cize kebyze u teba spi dieta niekoho cudizeho...alebo tvoja mama - tak ti hlucny sex nevadi ?
odkial ja mam vediet, kto spi vedla ? co ked tam budem len na navsteve ?
milujem zeny typu "ja mam dieta a vy7 vsetci ostatni teraz suchajte nohami"
ja by som pri dietati ani nefajcila, verim, ze akykovek hluk ludom vadi, ale co teraz ? ovela viac mi vadi, ked celu noc reve babo - ALE absolutne by som sa nestazovala, proste babatka revu a ludia niekedt (ak maju stastie) maju hlucny sex
@nyusika ešte raz! Skús len odpovedať na otázku…
vrieskala by si pri sexe s partnerom,ak by si vedela, že vedľa v izbe je tvoja 12 ročná dcéra?
Áno?
Nie?
@dennissa16 kto píše o vrieskani ako zmyslov zbavená,ja osobne mám tak silný a prenikavy hlas,že má počuť aj keď normálne rozprávam ,pri sexe ani nechcem vedieť,čo všetko susedia počujú.Hold panelák
Mňa by len zo zvedavosti zaujímalo ako dlho vrešti?? To musí byť iný kanec ten sused 😁😆😀. A k téme....ja by som jej nepísala a ani ich v tomto smere neoslovovala. Buď by som dcérke vymenila izbu s mojou alebo zavolala firmu, nech jej odhlučnia plafon. A tie čo píšu, že by nežili v paneláku, ja keď som u rodiny na dedine,vždy nás budia psy, kohúty alebo kosačka od suseda 😀👍
@dennissa16 ja nie.
ale ti sexujuci dieta nemaju, dieta ma suseda.
@minenkak nemyslím, že by autorku iritoval sex susedov ako taký? Pani je zjavne hlučnejšia akoby človek čakal…keď založila diskusiu.
@dennissa16 len to sú aj všetky deti a psy a ľudia ako ja
@nyusika ani ja nie. Dieťa ako dieta. Či spí v izbe vpravo alebo vľavo, hore alebo dole.. či je moje alebo susedove.

@dekys no budeš musieť tolerovať,sú doma a ten byt je v paneláku,toto je život s ľuďmi okolo seba