Ako riešiť klamstvá v priateľstve s výhodami?
Ahojte, spoznala som chlapa, no dohodli sme sa ze budeme len kamarati s vyhodami, a ze sa časom uvidi co z toho bude, proste ze to nechame tak. Ale dohodli sme sa ze si nebudeme klamat a podobne. Ze ak budeme niekoho mat tak si o tom povieme. No on mal s niekym stretnutie (sexualne samozrejme) a nepovedal mi o tom a dokonca zatlkal ze mal. (dozvedela som sa to od znamej ktora pozna tu druhu) neviem teraz co robit ako reagovat, na jednu stranu ano ide a islo len o sex no nemam rada ked mi niekto klame a zavadza ma. Co by ste robili vy. Hovori ze uz nebude klamat a podobne no verit takemu cloveku sa da tazko.
Ty si si myslela že keď budete spolu len za sex tak ti bude verný? Na trhu je dostupných kopec sex hračiek ktoré ťa uspokoja lepšie ako chlap a nenakazia ťa
Prečo?Lebo sa mu to občas hodí,možno vás má takto rozrobenych viac a mení si vás podľa nálady.Ved nejde o vzťah,len kamarátstvo s výhodami.A keďže ide jen o sex,nemusí ti byť verný.Do hlavy mu nevidíme,čo sa mu tam sólista.
To znie ako chronicky klamar, z pricipu nemoze dychnut pravdu alebo nepamäta si s kym sa dohodol na nezaväznom vztahu a komu slubuje vazny vztah 🤣 tak pre istotu zatlka vsade. Kazdopadne je to niekto iny ako o sebe tvrdi....
Autorka
Co by som robil? 🤔 Tu otazku nemyslís ani len zo žartu dúfam 🙄
Poslal ho do <I> bez spiatočného lístku moja 😉. A to i ženu hoc by bola úžasná v rimmingu a fajčila ako Bohyňa.
Nech je "vzťah" akýkoľvek medzi dvoma, tak "rešpekt a dôvera" je základ bez diskusie. Nepochopim, zvrátený svet, bez úcty a rešpektu 🙁
O čom tu vôbec diskutovať, polemizovať, nechapem... ???
Autorka, žena.... toľko chlapov chodí po svete, si môžeš vyberať ...😉
Ak si ta niekto nevaží, pošli ho zo života do ... "🙄" niekam do preč... 😉
Kamaratstvo s "benefitom" si nevažiť a posrať, čo to je za chlapa... ??? 🤦♂️, nemam slov, nepochopitelne, absurdne... 🤦♂️🤦♂️🤦♂️
Chlap tr..A na všetky strany...môžem vedieť k.comu je to dobré, aby ti to vešal na nos? Užívaj a nerieš, alebo si nájdi normálny vzťah.
Nie je to celkom tak, nikdy som to neurobil ani som len na to nepomyslel, viem aké to je, zažil som to.
Z fwb nie vzdy vznikne dobry naplnujuci vztah, vacsinou ani k tomu nedojde a ak aj rychlo sa ako domcek z karat zruti. Ze ti to zatajil? Ale s tym mas pocitat, ze ked spolu len spite, ze ti nemusi absolutne hovorit, s kym bol. To mas trochu popletene. To nie je vztah. A to tvoje spravanie mi trochu pripada, ze tebe to vadi, takze to asi nebude len o sexe. Ved keby ti slo len o sex, tak riesis len sex, najviac ci je vykonny v posteli a staci ti to alebo si hladat nieco ine a nie mu mat za zle, ze spal s inou 😄 No skonci to cim skor, lebo si len ublizis

@alenka58 presne tak, lebo ten chlap moze mat dalsich 20 kamaratok a tak isto zena kamaratov. Nikde nie je napisane, ze spava len s jednou/jednym a moze hovorit alebo pisat co chce.