icon

Ako riešiť kolegovu poznámku o uštekanosti?

elem23
3. máj 2025

Dobrý deň, prosím Vás, ako by ste pracovali s informáciou,keď jeden kolega mi povedal,že druhý kolega na mňa povedal,že som uštekaná. Som bola prekvapená z toho,lebo oboch kolegoch si vážim a malo sme akciu z práce a keď som hovorila o Tom druhom kolegovi,že jeho mám fest rada,lebo bojuje za svojich ľudí,tak ten kolega čo sme sa bavili,hneď že to by si ani nemyslel a že na mňa povedal,že som uštekaná. Inak práveže môj nadriadeny o mne hovorí že som diplomat.... Akurát teda ak sa niečo rieši alebo mám nejakú úlohu, tak sa ju snažím čo najlepšie urobiť, vysvetliť a hneď reagovať a aj oponovať,keď treba. Ďakujem za názory

marci987
3. máj 2025

Ja by som to neriesila. Ved ludia toho vela nahovoria. A najoniec to nemusi byt ani pravda.

andrea_82
3. máj 2025

Jedna babka povedala... Boh vie, ako to v skutocnosti bolo. Ak si presvedcena, ze to o tebe nie je pravda, tak sa na to vykasli. Nikdy nemozes byt zadobre s kazdym.

doriiis
3. máj 2025

Ak by si bola skutočný diplomat,tak by si vedela,že takéto správy typu jedna pani povedala netreba riešiť nijak a vôbec na ne nereagovať.

petamich
3. máj 2025

Prosim co je ustekana?

doriiis
3. máj 2025
@petamich

Prosim co je ustekana?

@petamich ....ja si pod tým predstavujem niekoho,kto furt rozpráva,rada sa počúva a všetko potrebuje do podrobna analyzovať a tisíc krát preberať.A keď k tomu má ešte dotyčný nepríjemný hlas a rozpráva nahlas tak je nešťastne combo na svete

petamich
3. máj 2025
@doriiis

@petamich ....ja si pod tým predstavujem niekoho,kto furt rozpráva,rada sa počúva a všetko potrebuje do podrobna analyzovať a tisíc krát preberať.A keď k tomu má ešte dotyčný nepríjemný hlas a rozpráva nahlas tak je nešťastne combo na svete

@doriiis dakujem ti za vysvetlenie 🙂

maminkadeticiek
3. máj 2025

Uplne by som sa na to vykaslala.

petronelag
3. máj 2025

Ale môže sa aj nad sebou trochu zamyslieť, lebo aj napr. uštekaný pes ide niektorým ľudom na nervy.

cacianka
3. máj 2025
@petamich

Prosim co je ustekana?

@petamich myslím že je to človek čo hovorí úsečne, tvrdo, akoby dával povely a rozkazy. A dosť často, nemal by taký mierny hlas a vyjadrovanie, humor.

lenka7477
3. máj 2025

Možno uber na prejave - ak si hlučná - možno to je to čo myslel pod pojmom ,,uštekaná,, ak si diplomat mala by si vedieť v čom je problém.

janinah
3. máj 2025

Nijako.

eliska13
3. máj 2025

@elem23 to žiarlil na toho druhého kolegu, lebo si povedala, že si ho vážis tak ťa hneď schladil, aby si si nemyslela, že je taký super

mane01
3. máj 2025

@elem23 ja by som to tiez neriesila, ale dala by som si pozor na toho, co ti to povedal. Lebo to ani nemusi byt pravda a keby aj bola, tak na co ti to hovoril? Divne…

isis234
3. máj 2025

Klebety.... a ten čo ti to povedal, o tebe čo hovorí iným???
Z pleca na pleco... neverila by som mu

sulavikova
3. máj 2025

@elem23 opýtam sa priamo dotyčného, pokiaľ nie ste vzťahovačná🙄, ale už je to aj tu, digitálna stopa

marca12
3. máj 2025

Zamrzelo by ma to,ale to,ze to povedal,neznamena,ze je to aj pravda. A keby aj no tak si ustekana a co teraz s tym urobis. Nie kazdemu sadneme. Ja mam v praci ukricaneho kolegu,rozprava strasne nahlas,lezie mi s tym na nervy,ale co s tym. On sa nezmeni,ja sa nezmenim,musime sa len nejako tolerovat.

ukgirls
3. máj 2025

ludia ta vnimaju inak ako sa vnimas ty sama a mozno si naozaj trosku moc .. kazdopadne je to jeho nazor/mozno-ak je to pravda a ty ho respektuj .. popripade ak ta to bude hryzt a neda spavat na rovinu mu povedz ako si ho vazis a ak ta vnima ako ustekanu tak nech povie v akom smere lebo by si ho nerada hnevala ci iritovala

lija22
3. máj 2025

ferko to preco si povedal, ze som ustekana? nespekuluja hned sa spyraj normalne s humorom. urcite to nemyslel nejak v zlom

hankab
3. máj 2025

@elem23 pre mna je ustekany clovek taky, ktory za kazdu cenu musi dat najavo svoj nazor a prevazne neprijemnym/sarkastickym sposobom a tónom, aby ho kazdy pocul.
Ak taka nie si, tak jednym uchom dnu a druhym von. Ale chapem, ze ak mas kolegu rada, tak ta to zamrzelo. Skor by som taku poznamku cakala od zena ako od chlapa.

1gramofon
3. máj 2025

Vôbec to nemusí byť pravda. To si ešte nepracovala s klamárom? Mohol sa aj pomýliť a ustekana nie si ty, ale iná kolegyňa. A ak si to aj mala byť ty, tak sa isto nájde niečo zle o tomto čo roztara aj to čo by nemal. Vzdy musí byť niekto kto počul to a tamto, kto sa cíti urazene, komu sa nepáči keď si ticho alebo keď veľa rozprávaš... Najlepšie urobíš keď sa neurazis, tým ich prekvapis a možno aj sklames pokial chcel niekto vytvoriť konflikt

sevrin
4. máj 2025

Tak skús menej štekať, najviac do takej úrovne, že to tomu druhému kolegovi nebude vadiť.

petronelag
4. máj 2025
@hankab

@elem23 pre mna je ustekany clovek taky, ktory za kazdu cenu musi dat najavo svoj nazor a prevazne neprijemnym/sarkastickym sposobom a tónom, aby ho kazdy pocul.
Ak taka nie si, tak jednym uchom dnu a druhym von. Ale chapem, ze ak mas kolegu rada, tak ta to zamrzelo. Skor by som taku poznamku cakala od zena ako od chlapa.

@hankab Ani nie, muži majú radi svoj pokoj a ak má aj doma niečo podobné, aj v práci, tak to už je naňho priveľa.

isis234
4. máj 2025
@1gramofon

Vôbec to nemusí byť pravda. To si ešte nepracovala s klamárom? Mohol sa aj pomýliť a ustekana nie si ty, ale iná kolegyňa. A ak si to aj mala byť ty, tak sa isto nájde niečo zle o tomto čo roztara aj to čo by nemal. Vzdy musí byť niekto kto počul to a tamto, kto sa cíti urazene, komu sa nepáči keď si ticho alebo keď veľa rozprávaš... Najlepšie urobíš keď sa neurazis, tým ich prekvapis a možno aj sklames pokial chcel niekto vytvoriť konflikt

@1gramofon 👏 je to tak

lauricka
4. máj 2025

@elem23 tak si ustekaná, už to vieš. Ako to chceš riešiť? Neštekaj 😅