Ako riešiť konflikt so susedou kvôli psom?
Ahojte , potrebujem radu, mám 3 čivavy, ktoré bývajú s nami v dome ,čiže na dvore sa iba vencia, problém ,je že susede sa nepáči že ich púšťam von sa venčiť o 6 ráno , lebo jej mala vstáva do škôlky až o 7 ráno a môžu ju zobudiť( nepovedala že ju budia) ..ale ja vstávam do práce a ja už o 7 ráno odchádzam ..nepáči sa jej keď zastekaju ( nestekaju v kuse),ale zastekat zastekaju ..ona nemá rada zvieratá , otvorené to povedala ,ani psov ..ale bývame na dedine, neviem čo čakala..inde majú aj psov celý čas na dvore a niektorí stekajú aj v noci , aj moja mama hovorila že jej psi stekajú aj v noci a nik sa nesťažuje...ja neviem ako vyriešiť túto situáciu ..čoby ste poradili? Pokazené susedské vzťahy sú bohviečo není ,ale zas psi sa potrebujú vyvenčiť..vraj ich mám púšťať až keď sa vrátim o 14 domov 🤦🤷
Alebo jej povedz, ked ti bude dohovarat, ze: Suseda, nasa rodina psikov miluje, my sa ich nevzdame a tym padom vam ine neostava len strpiet obcasny stekot.
Je to trúba. A čo majú spievať? Keď papáš, aj kakáš. Nech si sama vyskúša ísť až poobede na záchod.
Pišeš že suseda nema rada tvojich psov. Psi su taki, aka je ich majitelka. Oni za to nemôžu. Suseda vlastne nema rada Teba. Ked Ty nebudeš mať rada susedu, tvoji psi to zbadaju a tiez budu taki.

takíto ľudia sú klbká nervov vadí im čokoľvek niekomu pes, niekomu dieťa, vždy si niečo nájdu, treba to slušne odignorovať