Ako riešiť konflikty a tresty vo vzťahu?
Keď vás naštvú vaše polovičky alebo prepísknu niečo vo vzťahu, ako to zvyknete riešiť ? Ja väčšinou počkám kým vychladeneme a potom rozhovorom, no teraz som tak naštvaná už 2. deň že to len tak ľahko nepredýcham. Mam veľmi chuť ho nejak vytrestať a nech si to žehlí u mňa, nech sa snaží.
Nikdy sme sa za nič netrestali alebo nedávali domu druhému niečo vyžrať, ale aj napriek tomu, že sme boli obaja vo fakt zlej nálade, sme sa vedeli porozprávať bez kriku a s chladnou hlavou.
A dali sme si pravidlo, že keď pojdeme spať nebude medzi nami žiadne napätie alebo nebude prebehiat nejaká hádka. Nikdy nevieš čo sa môže v tú noc stať.🤷🏼♀️
Mňa by zaujímalo ako ho chces vytrestat ? 😁 On nieje dieťa že mu niečo zakazes alebo mu vezmeš ,či dať na zadok .
Tak 5 ročne dieťa si musí sadnúť do izby a prísť, keď sa ukludni 🤔
Manžel by to asi nedal 😁 resp asi by to nebol trest 🤣 ale vyslobodenie.
Skôr mu povedz, co ta trápi a ze sa tak dospelí ľudia nesprávajú. To si nemáte čo povedať?
Nevieme, čo ťa tak nahnevalo. Nedá sa poradiť
Wau jak 5rocne umrncane decko so soplom pod nosom , ze trestat 😆. Nemysli si, aj nas dokazu muzi vytocit do extremu ale teda netrestame sa
len tak pre zaujimavost, co take partner urobil, ze ta tym tak nastval? :D
Trest vo vzťahu? Si robíš srandu?🤷♀️
Mňa by zaujímalo čo také vyviedol keď ho chcela trestat
Trestať? 🤨 Tak pri iných "okolnostiach" ,budiš 😁ale tresty pri hádkach? To sa dá odpustiť snáď len v pubertálnom veku. Keď je hádka (ale väčšinou sa pohadam len sama so sebou),tak druhá strana to uhrá na prívetivý prístup. Nie je konfliktný typ, vďaka Bohu 🙏,,bo ja som dosť "akčná",čo sa nezhôd v domácnosti týka.
Dám ho kľačať na polienko do kúta. 😂
Že tresty! Tie ani deťom nedávam.
@h2 alebo do kúta a bez telky 😆
Vieš čo, niekedy mu capnem a keď ma veľmi nahnevá, tak musí klacat v kúte.
Ale teraz vážne, všetky tresty aj mlčanie je detinské. KOMUNIKACIA!
@zuzanita1609 Fúha, taká si krutá, že bez telky?! 😨😀
Ale no ženy...🤣 že netrestáte svojích mužov? a kde sú tie ženy, ktoré skoro v každej téme píšu, že žiaden sex s mužom, keď vás naštve? to nie je trest? 🤣
@earlgrey a ten sex,môže byť aj za trest,nie? 🤭🤣
@zuzanita1609 zobrať mobil 😆
@laila22 presne, žiadny mobil a sexovať dovtedy, kým kohút 3 krát nezaspieva 😂😅
Však mu daj po riti ale je tam riziko, že sa mu to zapáči 😎
@zuzanita1609 Myslíš jeho vlastný "kohút"? 😂
@zuzanita1609 Vlastne môže 🤣
@h2 to je jedno aký 🤣 vták ako vták 🤭🤣.
Tresty?! 😃 Veď sme dospeli svojprávni ľudia, prečo by sme sa mali trestať ako malé deti. Normálne si všetko vykomunikujeme bez hádok a urážok
Priviažem o radiátor a musí jesť granadir 😀
@laila22 vypnúť WiFi 🤣
@zuzanita1609 😆👍

Nijak sa vo vzťahu netrestáme 🤣 preboha 🙈. Veď sa správaj ako dospelá vyzretá osoba, keď ťa to tak veľmi škrie, tak mu to na rovinu povedz, aj to, čo očakávaš ďalej 🤦♀️