icon

Ako riešiť konflikty s priateľovou rodinou?

7. dec 2024

S priateľom sme spolu cez 4 roky. Cakame spolu druhe dieta. Ja mam este dieta s predchádzajúceho manzelstva.S jeho rodinou som vychádzala.Ma dvoch bratov mladšiu sestru.Rodičov rozvedenych ale s mamou v pohode som vychádzala a otec ma videl 2-3x za tie 4 roky. Tento rok sme riesili kúpu domu. Ako sa zacal riesit dom vsetci zacali na mna neskutocne útočiť,ze davam chlapovi rozumy, ze som premudrela a podobne. Pochopte jeho bratia su odomna mladší aj priateľ je odomna mladší. (Je druhy zo vsetkych deti).A neskutocne sa do mna pustili. Zakaždým nieco. Mal ist s nami byvat jeho mladší brat kupovali sme dvojgeneračný dom. Hypoteku platit navrhol priatelov brat ,ze na tretiny súhlasili sme. Aj s domov prakticky nam ho dohadoval priatelov brat.su z iného kraja.Ja som ustúpila a prispôsobila som sa a súhlasila aby nemali daleko od práce a prakticky vtedy co mal priatelov brat frajerku.veci sa zmenili ked sa riesili posledne podpisi na hypoteku.priatel je hlavný ziadatel jeho brat ručí platom.Dom mal byt tak,ze ked na tretiny kazdy 2 izby. Lebo budeme za ne platit.a dohodli sme sa,ze si budeme pomahat a podobne.vo všetkom sme sa zhodli a nebol problem.ale ked sa kupil uz dom teda mali sme dostať kluce tak jeho brat zacal,ze chce polovicu chalupi a podobne.ze keby sa priateľovi nieco stalo aby mal celu chalupu a Ja nic.ze aby mu pripadla cela.(Neviem odkial mal rozumy a nesprávne info).ale to je nepodstatné.vsetci aj dokonca jeho tatko zacal na mna,ze s nim manipulujem, davam rozumy, rozkazujem o vsetkom. Zacalo to byt uz neskutocne voci mne. A dokonca zacala aj mamka. Pokial sa nekupoval dom som bola vsetym dobra a v pohode. A zrazu.Ja som zaplatila zabezpeku na dom, obvolavala beha som ohladne vsetkeho oni iba davali potvrdenia a podpisovali.ja som vsetko riesila fakt aby oni nemuseli kedze chodili do roboty, kedze som doma s malym.aj tak som najhorsia.najnovsie sa stalo,ze bol priatel u mamky(tam ziju aj bratia) a chcela poslat veci pre maleho z druhej ruky hracky. Priatel povedal,ze to nechce lebo maly sa s tym nehra.Vecer to mal dopratat jeho mladsi brat a ja som povedala,ze to doma nechcem.Hned to referoval ten brat mamke,zas utoky na mna.ze sa mam spamatat,ze ich ja rozhadavam.nech sa spamata priatel kym neni neskoro a odide odomna.sme milonari,mna zivia dlhe roky(myslela asi rodicov)co neni pravda.jeho mamka ked kupila nieco malemu vsetko dievcenske,alebo z druhej ruky.(veci mi nevadia ale hracky ano).a skoncilo to tak,se mladsi bracek napisal,ze som na peniaze.neviem odkial to ma.kedze este jeho sme poziciavali peniaze aby mohol behat za trubkami.a vracal ich na splatky.tak sa priatel nasral napisal im svoje a zablokoval.ja som ich mala uz predtym lebo som povedala,ze pre mna skoncili a nemam si s nimi co povedat.vadi im aj to,ze ku nim nechodim ako je maly na svete.boli sme tam raz. ale kedze tam neni upratane a je tam bordel ja tam nepojdem s malym.,ze sa vyhovaram,ze som tehotna a nemozem cestovat vlakom ale na dom som chodila.prve tehotenstvoi byvalo na odpadnutie som ani do obchodu nemohla ist sama.a toto druhe tehotenstvo sa dozvedeli az v 4 mesiaci ked som bola a nikto nepovedal,ze mi je zle len,ze ku nim nebudem chodit ked maju somnou stale problem.Povedala som,ze ked chce babka vidiet maleho moze aj ona prist a nie za rok iba 2x a nemat ani zaujem o vnuka a nie len vycapit fotky na fb a chvalit sa ,ze ma vnucika.samozrejme,ze bez nazho vedomia ich tam dala a ked som ju poprosila nexh ich vymaze (slusne samozrejem) tak som hystericka mamka. odvtedy som ju mala zablokovanu a nekomunikovala s nou iba priatel.

Strana
z7
enmery
7. dec 2024

@lonely66 Hej, šak on je fantastický muž a peniaze do domu mu dala. On nie je cudzí🤣

princkrason
7. dec 2024

@lonely66 pytal som sa na miesto a proste nedala

enmery
7. dec 2024

@princkrason Veď buď muž a gentleman a povedz. El, dáme prvá rande v kaviarni, večera, kino? Rád by som Ťa spoznal osobne. Ps: buchty ešte nemusíš nosiť. 🙃

princkrason
7. dec 2024

@enmery je z daleka 😢🙂

enmery
7. dec 2024

@princkrason Šak láska hory prenáša. Dokonca existujú aj autá. 😄

earlgrey
7. dec 2024

@enmery nemá auto, nemá vodičák a vadí mu dialka...ale buchtu by chcel 😄

princkrason
7. dec 2024

@earlgrey a este som skromny 🙂

enmery
7. dec 2024

@earlgrey
@princkrason
Nemám auto, nemám motorku, earlgrey na mňa počká v prešporku🤣 Možno by Ti za tie buchty dal španielske vtáčiky, čo ty vieš.

earlgrey
7. dec 2024

@enmery Ale ja kašlem na auto, vodičák, milióny...mňa zaujíma len jedno 😄

enmery
7. dec 2024

@earlgrey Poriadne na prdel pri sekse😃

princkrason
7. dec 2024

@earlgrey
@enmery dnes ste nejake nažhavené😈

earlgrey
7. dec 2024

@enmery keby len na prdel 🫣😂

earlgrey
7. dec 2024

@princkrason No načo ma vyhľadávaš? ženu, čo je 4 roky bez chlapa...tak jasné, že ma nažhavíš 😄

princkrason
7. dec 2024

@earlgrey volam taxik 😀

enmery
7. dec 2024

@princkrason Tak vieš... aj my sme len ľudia a potom príde getleman ako ty a konéééc.

lonely66
Odpoveď bola odstránená
ketrin1984
7. dec 2024

Je super že ho chcete vyňať z hypotéky.Ale úplne naj by bolo zbaviť sa celého domu.Lebo keď nebude hore nikto bývať načo je Vám taký veľký dom?Preplatíte ho 100x na energiách a 1000x na rekonštrukcii.Spočítala by som koľko by stálo predčasné vyplatenie hypo.Lebo ozaj by sa nakopili ďalšie zbytočné problémy a ty s 3 deťmi sa postavíš ku miešačke?Zbaviť sa toho a hľadať menšie a lacnejšie.

martinka13
8. dec 2024

Ergo cudzí človek.....

clementisa
8. dec 2024

Nechápem čo tu vlastne riešiš mala si tie veci zobrat poďakovať a vyhodiť a máš po probléme všetci by boli spokojní

Strana
z7