icon

Ako riešiť manželove oplzlé nadávky počas hádok?

4. aug 2025

moj muz ked ho chyti amok, nadava mi do najhorsich, az takymm ponizujucim sposobom, a pritom ani vobec s chlapom ine robi nic, od istej doby mi pocas kazdej vyostrenej hadky nadava velmi velmi hnusne trva to uz dva roky cca, uplne agresivne nadava, hadze vsetko, tiez neviem ako ho mam odnaucit, nebol taky predtym vobec :( nechapem to. pi ku...prostittutka a su tie najjemnejsie nadavky, potom za par hodin pride a omluvi sa ze to uz neurobi a ze to tak nemyslel, ze ked je nasraty nevie co mu z pusy ide...

a za tyzden pri hadke znova zas :( citim sa ako handra,, ja som mu nikdy nepovedala ani len ze chod do riti si sprosty, doma som v zivote nepocula nadavku, ako hulvat a chlap z krcmy, strasne sa vyadruje, ked je nasraty, ja som nikdy nepovedala nic, len ze je sprosty ked uz presiahne urcitu hranicu, ja sa ale radsej vzdy zahrebem do izby anechcem ho ani len pocut, lebo krici a nadava ako najaty, on ma castuje strasnym nadavkami a urazkami..ktore nejdem ani pisat.
neviem co s tym, alebo napr mi povie, ze ty si extremne sprosta zena vazne, alebo ze chod do pi...nechcem ta ani vidiet, vypadni a zavri za sebou ty pi..a take. Alebo ze si ta najspinavesia ku..na svete.( nema dovod mi take veci hovorit),alebo te ty chudera nula, vacica, nenavidim ta a pod. pritom k inym ludom sa chova normalne.
Som z neho zufala, inak by sme mali normalny pekny vztah,ale toto je starsne strasne sa hanbim a trpim pre to, vadi mi to. som sklamana z jeho spravania.
povedal mi stokrat ze uz nebude nadavat, ale stale to pokracuje. nevie s tym rpestat.
vra si ho nemam vsimat, ked je zurivy a ma amok, vraj sa mam stiahnut a on vychladne za hodin udve..ale co ked hodinu vkuse krici ziape nadavky a urazky na mna? nenavidim to. a dovody su fakt malinke... minile rozbil uzrkadlo o stenu ked mi nadavala take.

Strana
z2
sova7
4. aug 2025

Keď sa zase umravni a pride sa ospravedlniť že keď je nasratý nevie čo robí úplne kľudne mu povedz že budeš rada ak tieto svoje stavy bude riesit. Nie si hromozvod. Ak nebudeš vidieť snahu pôjdeš načas preč kým si to premysli a ak fakt nič tak odchádzaš. Si žena a chces aby sa choval slušne. Ak si potrebuje ventilovat hnev tak nie na tebe. Ale prosím ťa urob to obuta oblečená cez deň a s dverami za chrbtom. Podľa reakcie uvidis ale niekoho sprosto pourazat nahucat a potom to riešiť vetou aku používa a hucat zas je fakt drzost a zrejme si myslí že aby ta uchlacholil staci malo. Len mám obavy aby to raz neskončilo tak že ťa zbije

sova7
4. aug 2025
@yosi

@anonym_autor Niekedy je riešenie jednoduché. Skús sa ho spýtať, či ho niečo netrápi. Ak to predtým nerobil, tak ho niečo žerie. Možno je to strach o budúcnosť vášho vzťahu, možno má nejaké iné problémy a on v tebe necíti oporu. Zamyslela si sa niekedy nad tým? Ono je to také jednoduché ho obviniť, že je proste hulvát

@yosi je hulvát. Celá jeho rodina. Skratka vyrástol medzi primitívmi a už ju ma istú prestal sa snažiť a je taký aký bol vždy od prirodzenia. Môže byť nasratý ako chce ak mu záleží na nej nebude sa takto ventilovať. Skôr sa bojim že keď chytí amok tak ju zbije alebo zabije. Chlap ktorý rozbíja veci hulaka je agresívny tam je kúsok k fyzickému násiliu. Potrebuje liečbu a terapie ale ak má poruchu osobnosti čo je celkom možné tak asi s toho nič nebude. Ja by som sa ho bála. To čo robí je už psychické týranie a verbalna agresivita. Prvý stupen potom nasleduju fyzické útoky

elzu
4. aug 2025

Nechala jsem na sebe rvat jedno chlapa, dalšího jsem si vybrala takového, ze by ho to ani nenapadlo zvýšit hlas, natož mi říct něco vulgárního.
Bud s tim něco uděláš, nebo neuděláš. Chlapa nezměníš, je to na tobe.

vladuska20
4. aug 2025

Tak mu nastav zrkadlo,zahres aj ty a jemu tiez do riadnych koko a zabuchni za sebou dvere a uz sa k nemu nikdy nevracaj.Este,ze nemate deti,ti by ta za tu handru naozaj aj povazovali.

mizoko
4. aug 2025

@anonym_autor ty si tu už tuším písala o tomto. Veď ti ženy poradili a ty si stále s ním.

moony99
4. aug 2025

Ako toto myslíš vážne??!Len raz by niečo také mne povedal a také dve by dostal po papuli až no.A viac by som sa s ním nebavila.Neexistuje,aby ste mali inak normálny vzťah.Ukonči to čo najskôr už len z úcty k sebe samej.Nie si žiadna handra,aby niekto takto po Tebe šlapal.

mizoko
4. aug 2025
@moony99

Ako toto myslíš vážne??!Len raz by niečo také mne povedal a také dve by dostal po papuli až no.A viac by som sa s ním nebavila.Neexistuje,aby ste mali inak normálny vzťah.Ukonči to čo najskôr už len z úcty k sebe samej.Nie si žiadna handra,aby niekto takto po Tebe šlapal.

@moony99 práveže zjavne je lebo toto tu nerieši 1x. Takže buď je to troll alebo je fakt trafena

anonym_84ce95
4. aug 2025

@anonym_autor ak nemáte detí a ty aj tak s takým bulom ostávas, tak potom ti tie nadávky patria. Lebo každá normálna by už bola dávno preč a nezakladala zbytocne diskusie

anonym_595256
4. aug 2025

@anonym_autor keď sem budeš neustále vypisovať,tak čo tým vyriešiš

Strana
z2