Ako riešiť manželove tajomstvá a psychickú záťaž?
Ahojte, manžel ma nejaky vazny problem, bud zdravotny alebo financny, neviem, uz 4 mesiace je zvlastny, vidim to na nom, nechce mi nic povedat, som z toho na nervy, bojim sa, ci nema nejake dlhy, nieco vazne, čo mam robit 😞😞😞
@anonym_autor pritlačiť na neho... mlčanie ešte nikomu nikdy nepomohlo. V manželstve obzvlášť...
@tiezjedna tlačim 4 mesiace a nič, vobec sa so mnou radsej nebavi, neodpoveda na to ked tlacim, vidim ze nieco je zle a uz neviem, čo s tym
@anonym_autor 1. Spýtať sa ho, opakovane
2. Dlhy...vy nemáte spoločné peniaze? Neviem si predstaviť nevšimnúť si, že miznú peniaze
@anonym_autor 1. Spýtať sa ho, opakovane
2. Dlhy...vy nemáte spoločné peniaze? Neviem si predstaviť nevšimnúť si, že miznú peniaze
@martul maaaame, ale mozes si zobrat aj pozicku niekde a druhy nemusi vediet nic napriklad
tiež som za zisťovať aktívne...
môj muž mal tiež tak - v práci, nijak to so mnou nesúviselo, ale doma chodil ako mátoha - ale keď to z neho nakoniec vypadlo, aj keď to bol dosť vážny problém, povzbudzovala som ho, rozobrali sme to spolu, zobrala spolu na jogu, do fitka, nech vypne hlavu… vyriešilo sa to, už je v pohode, keby to nepovie, veľmi zle by sme to niesli obaja…
tiež som za zisťovať aktívne...
môj muž mal tiež tak - v práci, nijak to so mnou nesúviselo, ale doma chodil ako mátoha - ale keď to z neho nakoniec vypadlo, aj keď to bol dosť vážny problém, povzbudzovala som ho, rozobrali sme to spolu, zobrala spolu na jogu, do fitka, nech vypne hlavu… vyriešilo sa to, už je v pohode, keby to nepovie, veľmi zle by sme to niesli obaja…
@biba_18 no ved aj my to nesieme, lebo ja vidim ze je problem, on je iny, nechce povedat …. A viem aj z minulosti jeho, ze dokaze drzat tajnost problem aj rok dva …. V minulosti tak mal pozicku, drzal to dva roky pred byvalou priatelkou, az to nejako zistila sama a samozrejme skoncilo to koncom, ale on nepovedal, aj ked sa s nim uz nerozpravala, nic
Ak to moc chces vedieť tak ho ubezpec ze ked ti to povie tak ho neopustis aj keby mal s milenkou dieťa na ceste😋
To len na odľahčenie
ale niečo na tom je (o tej vážnosti situácie)keď ma az taký veľký strach a nemá dôveru sa ti otvoriť, môže ísť o hocičo.to si neviem predstaviť ako ho prijmut povedať niečo co nechce🙄
nepoznáš jeho kamarátov? možno niektorý niečo prezradí
A preco ta hned napdla pozicka - ak vies ze mal aj pred tym pozicku - na co? Je gambler?
A preco ta hned napdla pozicka - ak vies ze mal aj pred tym pozicku - na co? Je gambler?
@jumama desat rokov dozadu vsadzal ano
nepoznáš jeho kamarátov? možno niektorý niečo prezradí
@lucka_ke nema kamaratov
Ak to moc chces vedieť tak ho ubezpec ze ked ti to povie tak ho neopustis aj keby mal s milenkou dieťa na ceste😋
To len na odľahčenie
ale niečo na tom je (o tej vážnosti situácie)keď ma az taký veľký strach a nemá dôveru sa ti otvoriť, môže ísť o hocičo.to si neviem predstaviť ako ho prijmut povedať niečo co nechce🙄
@anonym_56b9d4 ved to, ja neviem, co si o tom mysliet, ci to je financne alebo nieco ine
Skus mu povedat svoje pocity. Netlac na neho. Povedz mu to takto nejako: Vsimla som si, ze si uzavretejsi, mam pocit, ze sa nieco deje, ale nevies ci nechces mi to povedat, zverit sa. Mam velmi strach, moja fantazia je velmi velka, neviem, ci nie si chory, ci ti niekto neublizuje v praci, netusim co sa deje, ale citim, ze sa nieco deje... vyjadri iba svoje obavy o neho. Bez vycitiek, vyzvedania, povedz mu, ze sa o neho bojis, lebo ho mas rada. Povedz mu aj ze chapes, ze je uzavrety, ze ho tak poznas, ale ze by si bola velmi rada, ak by citil nieco tazke, aby vedel, ze sa ti moze kedykolvek zdoverit. A ze ak to nie je aj v tejto chvili mozne, ubezpec ho, ze moze prist kedykolvek s cimkolvek, a ze sa pokusite nasjst spolu riesenie... Proste potrebujes vzbudit jeho doveru.
No premysli si, ci naozaj ked by ti cokolvek povedal, ci to teda naozaj spolu zvladnete, aj ak naozaj vyviedol nejaku obrosku somarin, napriklad tie dlhy, ze by vsadzal a prehral, moze to velmi nastrbit vase vsahy a nemusis to uniest... Ale cim skoej celit pravde, tym lepsie, lebo kym je maly pruser, menej treba hasit, netreba ho nechat narast na velky...
A nenapadlo ta, ze je zamilovaný do inej ženy?
A nenapadlo ta, ze je zamilovaný do inej ženy?
@vilma7 mna napada všeličo uz, lebo je to zahada cele to spravanie

@anonym_autor pritlačiť na neho... mlčanie ešte nikomu nikdy nepomohlo. V manželstve obzvlášť...