icon

Ako riešiť manželovu kontrolu na toalete?

17. júl 2025

Pekný deň,
na úvod chcem napísať, že spisovať tento príspevok je mi trápne. Ale bohužiaľ je pravdivý. Nie, nie som školáčka, čo má prázdniny.
Som čistotná, sprchujem sa ráno, večer. Po vykonaní veľkej potreby požívam bidet, ak sa nedá, tak vlhčené obrúsky.
Ide o to, že manžel ma vyruší na wc, prekvapí, keď vykonávam už očistu. A áno ! Pozerá sa na ako si utieram zadok. A ževraj používam nesprávnu techniku. Keď mu vynadám nech vypadne, pousmeje sa, nech nehysterčím. Ešte urobí zo mňa hlúpu.
čo mám robiť ? Ako mu dať nejakú "záchodovú" príučku, nech s tým prestane ?
Viem, nad týmto jeden normálny človek hlavou krúti, ako je to možné.

Strana
z2
mdse
17. júl 2025
@anonym_autor

@mdse Už som písala, že nie som školáčka. A naozaj nie som školáčka. Slušne som tu založila diskusiu, lebo Bohužiaľ mám takýto problém. Tak ma prosím neurážaj, alebo si na mne nerieš Ty svoje osobné dilemy.

Za všetky normálne odpovede samozrejme ďakujem.

@anonym_autor ja ťa neurážam, ak nie si školáčka, tak sa zamkni. Problém?
Možno si ty ten manžel.

autor
17. júl 2025
@mdse

Možno si ty ten manžel.

@mdse Áno, písala som, že dám opraviť zámok, aby sa dal uzamknúť ...

mirage
17. júl 2025
@mdse

Možno si ty ten manžel.

@mdse presne, fekalny uchyl

mdse
17. júl 2025
@mirage

@mdse presne, fekalny uchyl

@mirage a všetci tu odpisujú a radia, to fakt by normálny človek nevedel poslať chlapa do péčka, ak lezie na záchod? 🤦 A autorka sa s takým "zložitým" problémom nevie vysporiadať sama a opisuje tu, akého idiota má doma

mirokub
Odpoveď bola odstránená
jaroe
17. júl 2025

Mna tu zaujalo, ze sa nezamykate a nikto vam na wc nelezie. Ja teda vacsinou neviem, ci niekto momentalne je na WCku alebo je volne. Vy to viete ako? Vidite, ze sa vnutri svieti alebo...?

ivik4
17. júl 2025

Kamos odkazuje : dat mu osratou kefou po hlave

minenkaa
17. júl 2025

Jedine te zámok opraviť
U nás je záchod a kúpeľňa vždy otvorené ,ale teba kontrola ,kto a ako sa utrie umyje ,je fakt niečo

januska12323
17. júl 2025
@jaroe

Mna tu zaujalo, ze sa nezamykate a nikto vam na wc nelezie. Ja teda vacsinou neviem, ci niekto momentalne je na WCku alebo je volne. Vy to viete ako? Vidite, ze sa vnutri svieti alebo...?

@jaroe vieme kde sa všetci nachádzame, na záchode vydávaš zvuky plus zavreté dvere.

eviq
17. júl 2025

@anonym_autor povedz mu: Fero, do mojej techniky ťa je veľké 💩

pralinka25
17. júl 2025

@anonym_autor akoze on ti to robi pravidelne, a to tam stoji a ty sa v pohode utieras?
Akoze keby sa mi to stalo orvy krat ze mi tam vtrhne tak prestanem robit co robim a poslem ho prec. A dokial by neodisiel ani sa nepohnem. Ale ak by to spravil znova tazko by sa mu to rozchadzalo. Kazdopadne by som si rit pred nim neutierala ale pockala kym odide.

mdse
17. júl 2025
@pralinka25

@anonym_autor akoze on ti to robi pravidelne, a to tam stoji a ty sa v pohode utieras?
Akoze keby sa mi to stalo orvy krat ze mi tam vtrhne tak prestanem robit co robim a poslem ho prec. A dokial by neodisiel ani sa nepohnem. Ale ak by to spravil znova tazko by sa mu to rozchadzalo. Kazdopadne by som si rit pred nim neutierala ale pockala kym odide.

@pralinka25 ja si myslím, že všetci tu píšeme s úchylom. Jasné, že by si nik neutieral prdel ak mu tam niekto vojde.

vilma7
17. júl 2025

Nemá náhodou týmto.smerom.nejaku úchylku? Lebo ináč je fakt divne, ze práve vtedy ti tam vždy chodí. Vieš čo, tresni mu tu navhčenu utierku do xichtu a viac ho tam neuvidíš. Keď už normálny dohovor nepomôže.

pralinka25
17. júl 2025
@mdse

@pralinka25 ja si myslím, že všetci tu píšeme s úchylom. Jasné, že by si nik neutieral prdel ak mu tam niekto vojde.

@mdse no vsak prave. Neviem si to predstavit

evita11223
17. júl 2025

ano, mas pravdu, je to absolutne chore na hlavu. ako mozes vobec s takymto clovekom existovat? predtym to nerobil?

mdse
17. júl 2025
@pralinka25

@mdse no vsak prave. Neviem si to predstavit

@pralinka25 nahlásila som to

zuzanka.zuzu
17. júl 2025
@mdse

@pralinka25 nahlásila som to

tieto témy o h*vne sú super 😂😂😂

negymama
17. júl 2025

je to uchyl. a uchylom zostane, aj ked sa zamknes.
najde si na pozeranie inu zadnicu.

My sme doma 6sti, mame iba jeden zachod, ak neratam vonku kadibudku, ale aj tu v lete vcelku vyuzivame, mame moznost vonku si umyvat ruky.
obe nase hajzliky maju mooznost sa zastvorit, ale malokedy sa vyuziva. Zvykneme si na dvere klopat, ak si nie sme isty ci kupelna ci zachod nie je obsadeny.
Ja klopem detom aj ked vchadzam do ich izieb.

negymama
17. júl 2025
@mdse

@mdse to je mozne, mozno uchyl caka na opisy technik😖

Strana
z2