icon

Ako riešiť manželovu neveru na sociálnych sieťach?

31. jan 2024

Ahojte, čo by ste robili keby ste zistili , že manžel balí ženy aj v realite aj na sociálnych sieťach píše im samé komplimenty , dokonca si jednu volal k nám domov na drink , keď som bola odcestovaná.

Strana
z2
nazli24
31. jan 2024

Pre boha .nápis mi súkromnú správu..koľko máte rokov ? Je manžel či priateľ ?sú to chronickí klamári a sukničkári..môj robí to isté úplne. A hlavne teda virtuálne.ziarlim veľmi a príde mi to perverzné. Lebo im dokonca píše veselo aj o sexe a rôzne návrhy. Zatiaľ ich na kávu k nám domov nepozyval .ale viem že už aj nejakým slapkam písal priamo na ferovku. Aj iné veci. Je to hruza. Myslím že ťa aj podvádza. KedZe pozýva k vám domov. No fuj
Je to hrozne. Nápis mi SS pokecáme o Tom ..niečo si dokazuje neviem čo. Je nevybureny alebo čo nechápem to. Alebo to dnes robí každý chlap ?neviem

nekonecna_katastrofa
31. jan 2024

No tak keď balí iné, tak by mohol baliť aj teba/seba (podľa toho, v koho nehnuteľnosti žijete), kým budeš spisovať návrh na rozvod. A potom už nemusí čakať, kým budeš odcestovaná, môže si slečnu zavolať hocikedy.

nazli24
31. jan 2024

@nekonecna_katastrofa čistá hruza čo čítam..ti chlapi už stratili vážne súdnosť

nekonecna_katastrofa
1. feb 2024

@nazli24 Aj ženy. Len sú sofistikovanejšie. Treba dobre vyberať partnera. V mojom okolí, tí, čo sa naplno vyfarbili v manželstve, mali také nábehy už predtým, len to bolo ignorované (a je jedno či šlo o neveru, vypisovačky, lakomstvo, závislosti, žiarlivosť). Samozrejme, môže sa stať, ze sa človek otočí o 180°. Ale aj tu nájdeš kopu diskusií - priateľ chodí na sexzoznamky, priateľ si vypisuje s kamoškami, priateľ lajkuje nahotinky a baby namiesto toho, aby sa zbalili, si nechajú spraviť dieťa 🤷‍♀️

valise
1. feb 2024

U nas to skoncilo rozvodom

iwanka222
2. feb 2024

@viestta Milujem vase odpovede 😂

milanemila
2. feb 2024

Ked ho tak bavi balenie, tak by som mu povedala nech si zbali vsetky svoje veci a vypadne a ako citanie na rozlucku by dostal rozvodove papiere.

Strana
z2