icon

Ako riešiť manželské problémy pri troch deťoch?

krajco
11. feb 2025

Prosím poradte mi ako ďalej som bezradná.
Mam manžela s ktorým mame 3 zdrave deti, no naše manželstvo mam pocit že je v troskách. Ja sa snažím dať všetko doporiadku no môj muž si začal vypisovat s nejakou pí…. Dosť pije a vzdy ked ma svoju hladinku za všetko môžem ja, ja som stále ta zlá a vtedy vyhladava aj to vypisovanie s tou ženskou. Ja už nevládzem už sa bojím ísť aj domov z práce že čo ma doma zase čaká. Tvrdí mi že na ľúbi žr rozvádzať sa nechce.
Ja si tiež neviem predstaviť ako by som všetko zvládla s deťmi sama. A zase bojím sa že ostanem sama už až do konca života keď sa rozvediem, veď kto by chcel ženu s deťmi😞

Strana
z2
zuzulkazu
11. feb 2025

@zanka777 u nas mu preplo pred mesiacom, po tom co prestal pit ostal ako male urazene decko, co si duplo ze zrazu chce rozvod. Na jednej strane sa uraza ze som ho 20 rokov riadila a konecne si urobi po svojom, lebo ma pravo sa rozhodnut. Na druhej sa nechxe bavit o tom co a ako deti majetok atd, tak ako sa rozviest s takym clovekom. Je uplbe nevyspytatelny, raz tak raz tak. Ani s kamosmi sa nebavi, spociatku som si mysleka ze ma depku, teraz fakt neviem. A jasne mozhla by som ist za pravnikom a podat ziadost ale to by zas vyhral, le o zas by som yo urobila za neho,zas by som
bola ta zla ktora urobila rohodnutie. Ja tvrdim ze on je alibista roka, nema vlastny nazor urob si ako chces a poton ti to vycita. je to relativne cerstve, nechcem robit unahlene rozhodnutia

zanka777
11. feb 2025

@zuzulkazu tak potom urob to rozhodnutie za vás oboch.... A ver že to bude pre teba a vaše deti to najlepšie rozhodnutie aké urobíš ❤️

zuzulkazu
11. feb 2025

@zanka777 jedine co chcem je normalne sa dohodnut co s detmi, kolko mi bude platit a co s domom ktory mame relativne novy staval sa lebo on chcel(zrazu zistil ze ho to nebavi) nechcem sa 5ty krat stahovat, ja potrebujem mat veci vyriesene a vediet z coho budem zit. Zena vzdy taha za kratsi koniec, je to uplne nachuja

zanka777
11. feb 2025

@zuzulkazu mrzí ma to tak snáď sa ti podarí to všetko dotiahnuť do úspešného konca hlavne pre teba a deti

vilma7
12. feb 2025

Prepáč, ale mňa "pobavilo" , že nechápeš ženy čo motaju hlavu ženatým chlapom, to akože fakt? A nie náhodou ženatý vhlap nemá mať záujem o iné ženy, ale len o tú svoju?
Po tvojom popise by som bola rada, keby ho tela chudáčika nejaká namotal a išiel by kade ľahšie, klame, pije, tam je problémov oveľa viac ak nie dosť.
Smer pomoc, poradňa, alebo ukončiť toto trápenie.

Strana
z2