Ako riešiť mladistvý vzhľad vo vyššom veku?
Sú tu nejaké ženy, ktoré majú uz 20+, no vzhľadovo vyzeráte ako stredoškoláčky? Ja to takto mám a veľmi ma to trápi. Viem že keď budem o dosť rokov starsia a budem vyzerať mladšie tak je to ok, ale v tomto veku keď mi cudzí ľudia hovoria že si mysleli že som žiačka strednej školy a pritom mám po maturite tak ma to celkom uráža. Som slobodná, chcela by som si nájsť uz aj staršieho chlapa odomna, ktorý ma uz nejaký svoj život, lenže ako keď podľa ľudí vyzerám na 17nast? 😄 Malujem sa klasicky, nenosím ani teenegerske oblečenie a každý bude do mňa rýpať
Ja mam 40 a kludne si pocestujem za polovicny listok,beriem to ako nieco vynimocne.Jediny problem je,ze moj muz o 5 rokov starsi vyzera popri mne ako otec,ak nie rovno dedko🤣Ale ako paci sa mi to,ze sa mi tipuje vek stredoskolacky
no to ze ta to uraza je tvoj problem nie okolia, hold vyzeras mladsie.... co by ine za to dali. mne v autobude predavali soferi 1/2 listok ako 25r. 🤪 a pamatam si ked som pri vstupe do kina musela ukázať obciansky lebo film bol 18+ 😁😁😁 vcera mi sloluziacka hovori ze sak sme asi rovnako stare.... (studujem externe) a teda ona ma o 20r menej... takze vobec ma to netrapi ze ma takto zaskatulkovala. ak hladas vazny vzťah nebude hladiet na tvoj výzor ale povahu a tam vek neurcis...
Vyzerám stále ako dieťa, bez občianskeho si nejdem ani víno kúpiť. A normálne som si našla chlapa dokonca o skoro 8r staršieho. Tým chcem povedať, že neni problém vo vzhľade, treba hlavne mentálne dozrieť 🙂
Mala som na výške spolužiačku,ktorá šla rodiť a doktor jej začal tykať,lebo si myslel,že má 16 a je neplnoleta rodička 🙈 keď mu povedala,že má 26 a je tri roky vydatá,tak červený ako paprika sa jej ospravedlňoval ,že ho pomýlil jej mladučký vzhľad.
Teraz má 38,stále vyzerá mlado a je spokojná. Takže s tým neurobíš nič jednoducho tak vyzeráš
ťa to uráža? a čím ťa akože urážajú? že tak vyzeráš??
napíš si transparent "mám 22, nie 17..", možno pomôže ...
Ja to tak mám a vôbec ma to netrápi, naopak, som za to rada. 😁
Mala som na výške spolužiačku,ktorá šla rodiť a doktor jej začal tykať,lebo si myslel,že má 16 a je neplnoleta rodička 🙈 keď mu povedala,že má 26 a je tri roky vydatá,tak červený ako paprika sa jej ospravedlňoval ,že ho pomýlil jej mladučký vzhľad.
Teraz má 38,stále vyzerá mlado a je spokojná. Takže s tým neurobíš nič jednoducho tak vyzeráš
@jaskolka ja to iste 😂 prvy krat ked som prisla na ctg, tykal mi. Druhykrat som prisla so synom, uz mi zacal vykat. Tretikrat (pri porode) si vsimol titul v tehotenskej knizke, uz ma volal pani doktorka 😂
Mala som 25 keď som spoznala manžela, na výletoch a pod mi automaticky dávali polovičný lístok, keď som si prvý krát chcela otvoriť úcet v banke, pani za okienkom sa ma s obavami.opýtala, či mám vôbec OP. Po veľa rokoch a zdravotných problémoch ti viem napísať jediné, tento tvoj . problém vyriešil čas .
Ja viem že to nie je zlá vec, len ako si nájsť chlapa, ktorý aj vyzerá na svoj vek, keď ja vyzerám ako stredoškolačka :D Veď to na mňa ani nepozrú keďže vyzerám mlado :D
Ešte dodám, že som nízka a chudá
ja som mala tu istu situaciu, ked som mala 22. Kazdy si myslel, ze mam 16. Je to vsetko v poriadku pretoze pozri - mam 45 a kazdy mi tipuje na max 35. To, ze vyzeras mlado este predsa neznamena, ze si nemozes najst starsieho partnera. Da sa to len si este takeho nestretla. Bud bude starsi od teba ale moze vyzerat rovnako mlado (cize budete obaja na tom rovnako) alebo natrafis na takeho co ma rad mlade zeny aspon vyzorovo ale on bude vyzerat na svoj vek. V tom pripade budes ale zas pocuvat nie to ako ty mlado vyzeras ale to, ze si si nasla stareho chlapa, co vyzera ako tvoj otec. Neboj sa pozru sa na teba. Mozno nie na ulici alebo v bare, ci diskoteke ale najde si ta tam, kde nebude predpokladat, ze mas realne 16 - myslim tym napr. v praci alebo cez znameho, ktory mu potvrdi tvoj vek. Prosim ta len sa nerozculuj nad vlastnym vzhladom a vyckaj. Ten spravny si ta najde.
Chlapa si nájdeš a dokonca jeho deviacia bude legálna 😃
Nerob z toho nič zlé. Prinajhoršom budeš ukazovať všade občiansky je tam toho.
Hahah ja som bola minule synovcovi na vystúpení a začala po mne kričať jedna učiteľka, že to čo si dovoľujem odísť od triedy, že sa na mňa čaká.
A môj syn ze - maminka prečo na teba ta teta kričí 🤣
Učiteľka červená ako Paprika, sa mi ospravedlňovala... A to boli základné školy prosím pekne 🙏🤣🤣
Si sa prišla pochváliť? 😀 Ja som mala 24 a musela som vyťahovať občianku v bare. Neboj nič toto obdobie veeelmi rýchlo prešlo.
ja mám 45 a nikto neuhádne môj vek, nemaľujem sa, nefarbím si vlasy, vyzerám mlado, tiež mi vadilo, keď si ma ako učiteľku mýlili so žiačkou🙂,, ale čím som staršia a vek stúpa, tak som rada, že vyzerám mlado
Si sa prišla pochváliť? 😀 Ja som mala 24 a musela som vyťahovať občianku v bare. Neboj nič toto obdobie veeelmi rýchlo prešlo.
@hopsas pochváliť? Absolútne nie 😄
Ehm, ked som mala 20+, tak ma to tiez asi trochu obtazovalo. Ked som mala 30+, tak mi to zacalo lichotit 🙂
V 27som si v trafike kupovala cigarety a teta že a 18uz máme,som sa pousmiala a hovorím ,už dávno nie 😃a teta stojí čaká a ja stojím a čakám 😃som v Tom momente ostala zaskočena,že či ozaj alebo čo , tak som musela vytiahnuť občiansky a v Rakúsku to už som mala tiež ,dosť rokov mi teta nechcela predať radlera 😃a teraz mám 37 a vyzeram asi tak že dlho budem mať 35😃(bez úprav ) ale tak normálne ,dnes je to už také ,že ťažko nájdeš ženskú ktorá je bez úprav ,ktoré ich v konecnom dôsledku ešte robia staršími
Mala som 38 a autobusov sa ma spýtal- polovičný? Uplne vážne. Tak som sa zasmiala aký potešila 😁
Poznam to z minulosti, teraz už som staršia tak mi nevadí že má berú o čosi mladšie.. ale áno, je to nepríjemne keď sa k človeku správajú ako k decku, často aj rovesníci, alebo dokonca mladší ľudia bez odhadu.. tí čo tu tvrdia že to nie je tragédia - no nie nie je, ale to neznamená že to je príjemné a nemôže to človeka trápiť.. fakt nemám rada ak niekto znevažuje problémy iných len preto že on také nemá..
Autorka neurobíš s tým nič, jedine ak asertivne vystupovať a otvorene hovoriť ak sa ťa niečo dotkne..
Fuu no toto sú mi problémy 😅 Ináč... neviem, ako by si chcela v 20ke vyzerať, na 40? Dnes už je pomaly každý vyzerá mladšie ako v skutočnosti je.
Fuu no toto sú mi problémy 😅 Ináč... neviem, ako by si chcela v 20ke vyzerať, na 40? Dnes už je pomaly každý vyzerá mladšie ako v skutočnosti je.
@janka1011 na svoj vek a nie na 17 ako mi hovoria 😀
Poznam to z minulosti, teraz už som staršia tak mi nevadí že má berú o čosi mladšie.. ale áno, je to nepríjemne keď sa k človeku správajú ako k decku, často aj rovesníci, alebo dokonca mladší ľudia bez odhadu.. tí čo tu tvrdia že to nie je tragédia - no nie nie je, ale to neznamená že to je príjemné a nemôže to človeka trápiť.. fakt nemám rada ak niekto znevažuje problémy iných len preto že on také nemá..
Autorka neurobíš s tým nič, jedine ak asertivne vystupovať a otvorene hovoriť ak sa ťa niečo dotkne..
@jana_eyre_2 ďakujem za pochopenie 😇
Mam 41, asi 2 roky dozadu pri kupe losu sa ma pani za okienkom pytala ci uz mam 18rokov 🙈😀 prevazne mi tipuju cerstvych 30, moj muz ma 50 a obcas sa stane, ze si myslia ze som jeho dcera 🤣
Viem, ze ta to hneva obcas ale ver, ze casom to budes brat s humorom. Co najskor sa nalad na humornu notu a pojde to lahsie, a najdes si aj primeraneho partnera.
P.s. moja kamoska zas meria 1.50 a nasla si manzela, ktory meria rovne 2metre. Tak si ich predstav spolu 😀
@janka1011 na svoj vek a nie na 17 ako mi hovoria 😀
@autor aha a čo znamená na svoj vek? Máš nejakú šablónu ako by sa malo vyzerať v 23 rokoch? To niekto určuje alebo čo? Každý nejako vyzeráme a to, či primerane veku či nie je vysoko individuálne. Vo všeobecnosti dnes väčšina ľudí vyzerá mladšie na svoj vek. Dôležité je čo máš v hlave a nie ako vyzeráš. Sorry, ale riešiš totálne kraviny.
@janka1011 tak keby máte uz dlho po maturite a povie vám pani v obchode, že vyzeráte ako prvačka na strednej, tak neviem neviem 💁🏻♀️ Ale ako pani
@jana_eyre_2 napísala, tak ma čistú pravdu😇 Nezažili ste, nepochopíte.
Mňa sa u lekára pýtali že do ktorej triedy chodím. A ja že prepáčte už mám po vysokej škole 😆

toto naozaj nie je najvacsi problem sveta... malej kmotra ma 34 a v dave na ZS by si si ju splietla v pohode s 9tackami... a to je mama 3 deti.. a zije.. nehladaj problem tam kde nie je... toto naozaj nie je tragedia..... budes mozno cely zivot vyzerat velmi mladunko, ber to ako devizu.... niekto v 17 vyzera na 40 to je asi vacsi pruser