icon

Ako riešiť mladistvý vzhľad vo vyššom veku?

17. jún 2025

Sú tu nejaké ženy, ktoré majú uz 20+, no vzhľadovo vyzeráte ako stredoškoláčky? Ja to takto mám a veľmi ma to trápi. Viem že keď budem o dosť rokov starsia a budem vyzerať mladšie tak je to ok, ale v tomto veku keď mi cudzí ľudia hovoria že si mysleli že som žiačka strednej školy a pritom mám po maturite tak ma to celkom uráža. Som slobodná, chcela by som si nájsť uz aj staršieho chlapa odomna, ktorý ma uz nejaký svoj život, lenže ako keď podľa ľudí vyzerám na 17nast? 😄 Malujem sa klasicky, nenosím ani teenegerske oblečenie a každý bude do mňa rýpať

deedol
17. jún 2025

hm, ked som mala cca 25 a ucila som na gymnaziu, opytala sa ma kolegyna z inej skoly, co prisla predsedat do maturitnej komisie, ze z coho maturujem a kam idem na vysku. napriek tomu som nemala problem najst si starsieho muza (moj je skoro o 10r starsi) a casom sa to zrovnalo, teraz uz vyzeram na svoj vek (mam 35+).

liusa82
17. jún 2025

ja mám 36 a bežne mi rátajú že som ako decko.Stále mám také detské črty tváre .Moc sa ani nemením.Lenže mne sa od strednej nezmenila ani postava ani výška 158 cm a 42 až 45 kg ako kedy.Ako keby som sa zasekla alebo čo grinning: volakedy ma to ale štvalo.Teraz som rada.Mne keby uvalí nejaká deviatačka mohutná čo ich je teraz riadne,skôr problém je nájsť normálne vyzerajúce dievča tak som na zemi😀 mna by to netrápilo.Síce v tvojom veku ma to tiež štvalo.Ale prídeš do rokov ked ti to dobre padne neboj nič.Ešte si mladá

janka1011
17. jún 2025
@anonym_autor

@janka1011 tak keby máte uz dlho po maturite a povie vám pani v obchode, že vyzeráte ako prvačka na strednej, tak neviem neviem 💁🏻‍♀️ Ale ako pani
@jana_eyre_2 napísala, tak ma čistú pravdu😇 Nezažili ste, nepochopíte.

@autor tak predstav si že zažila a stále zažívam a to mám oveľa viac rokov ako ty. Preto nechápem, prečo z toho robíš drámu. A ako môžeš vidieť v komentároch, nie si jediná, má to tak xy žien. Nehľadaj problem tam kde nie je a užívaj si mladosť.

januska12323
17. jún 2025

Však čítaj čo ti baby píšu, nie si jediná a bude sa ti to diať ešte dlho. Konkrétne ja občas stále musím dať občiansky keď kupujem alkohol a to mám cez 30 🙃

michalka95
17. jún 2025

Ja mam o chvilu 30 a pravidelne si odo mna pytaju obciansky ked kupujem nieco 18+ 😂 ked im ukazem kolko mam v skutocnosti rokov, nasleduju reakcie typu : ,,JEJDA PREPACTE, VYZERATE ROVNAKO STARO AKO MOJA DCERA, AKURAT IDE NA STREDNU” 😂😂 ale ja som s tym uplne ok, ked budem mat 40 a vyzerat na 20, to bude super 😂

nevenka
17. jún 2025
@krasneleto

toto naozaj nie je najvacsi problem sveta... malej kmotra ma 34 a v dave na ZS by si si ju splietla v pohode s 9tackami... a to je mama 3 deti.. a zije.. nehladaj problem tam kde nie je... toto naozaj nie je tragedia..... budes mozno cely zivot vyzerat velmi mladunko, ber to ako devizu.... niekto v 17 vyzera na 40 to je asi vacsi pruser

@krasneleto mne hadaju menej tiez, ale kedze mam teraz nadvahu 15-20 kg a idem s malymi detmi, tak mi nikto netipuje a tak malo. Ale ked idem s dcerou a synom (uz su vysoki ako ja (mam 152 cm), tak si ma kludne pomylia so skolackou. No kebyze nemam take velke prsia a tu nadvahu, tak veru...ja vyzeram jak decko a od stvrtej triedy vyssie a to nehovorim siedmacky-deviatacky su zenskejsie ako ja 🤣🤣🤣. Mam 42 rokov a 4 deti 🙃😅.

pipimonterova
17. jún 2025

Inak to ti hadaju max iba o 5 rokov menej.To ani nie je vidno ziadny rozdiel,to je skoro rovnaky vek.Takze az take vaaau sa nekona.Asi nikto z teba nejde padnut na zadok-hovoria ti to preto,aby rec nestala.To su take dristy,ktore su viac-menej vzdy falosne-len aby sa zahnala trapna atmosfera v style "nie je o com"

pasomnica
17. jún 2025

Tiež som tak vyzerala ešte dlho po 20tke, teraz už vyzerám aspoň dospelo a že mám aspoň 20 😃 ale mne to vôbec nevadí, ja som tomu rada.

nelka93
18. jún 2025

Ma 30+ a pýtajú odomna OP keď kupujem alkohol 🤣 a vôbec mi to neprekáža.

lenockaaaaaa
18. jún 2025

Bože mať tak tvoje problémy

margotka17
18. jún 2025

Buď kľudná, k nám v práci prišiel pán, pozdravila som ho a on sa ma spýtal a ocko tu dnes nie je? Môj muž sa ozval z kuchynky, nerieš to idem k vám 🫣🫣🫣🫣

autor
18. jún 2025
@lenockaaaaaa

Bože mať tak tvoje problémy

@lenockaaaaaa problémy? To je asi jediná nepríjemná vec v mojom živote🤣🤣

martin96321
18. jún 2025

Oblec si kratke saty,podkolienky,urob dve copy a pri detskom ihrisku urcite starsieho pana nalakas😇

autor
18. jún 2025
@pasomnica

Tiež som tak vyzerala ešte dlho po 20tke, teraz už vyzerám aspoň dospelo a že mám aspoň 20 😃 ale mne to vôbec nevadí, ja som tomu rada.

@pasomnica za pár rokov budem aj ja rada, ale teraz veru nie 😄

siska53
18. jún 2025

Mne to nevadilo a nevadi, skor sa na tom bavim a tesi ma to a tesilo ma to aj, ked som bola 20+. Vdaka tomu mohli ist na disku, kde pustali az od 18, aj moje kamosky a segra, ktore este 18 nemali 🙂.

dismonika
19. jún 2025

ha ha 🙂... ja mám 42 a cez víkend sme boli s manželom nakúpiť v jednom nemenovanom potravinovom reťazci. Pracovník tam ma oslovil slečna, keď chcel prejsť s vozíkom okolo. Bola som polichotená ja a aj manžel 😏, že má takú mlado vyzerajúcu ženu. Teš sa... neber to ako tragédiu. Horšie by to bolo naopak.

moonlight1210
19. jún 2025

Tiez som dlho vyzerala mladsie, nie na svoj vek. Cca o 10 rokov. Tiez som zazivala situacie, ze to ludi mylilo. V autobuse sa so mnou aj sofer pohadal, ked som trvala na celom listku. Ale brala som to skor s humorom, nez otravne. Mne to lichotilo.
Chudak mm si tiez raz vypocul vetu “jezis, to s hentakym starym zije?”, hoci biologicky vekovy rozdiel mame minimalny. Ale vyzeral chudak stale o 10 rokov starsi (vtedy to vyzeralo, ze 17tka isla zit s chlapom pred tridsiatkou).
Na prechadzke s detmi mi raz bolo na celu ulicu vykricane, ze ci sa nehanbim, ze som ako biela zobrac, ako cigana, co si hned na zakladke deti narobi a len davky potom berie. Ze robim hanbu slusnym bielym ludom. Prislo mi to vtipne. Iba som povedala, ze nemusia mat obavu, mam cez 30, deti planovane a mozem im ukazat aj obciansky, ak treba. A bol klud.

No ten rozdiel biologickeho veku a vzhladu sa casom skracoval, postupne bol uz zanedbatelny a uprimne, nedbala by som, keby mi ten rozdiel (o aspon 10 rokov vyzerat mladsie) vydrzal dozivotne. 🙂

Ber to s humorom. Uz o desat rokov ti zacne byt za tymito situciami smutno, lebo vyzor zacne dobiehat telo. Malokto ma tu vyhodu, ze dozivotne bude vyzerat mladsie na svoj vek. U vacsiny sa to po 30tke zacne skracovat, ako 40tnici uz zacinaju vyzerat na svoj vek.
A po 50tke sa to kludne aj otoci. Ze zacnu postupne vyzerat starsie nez kolko maju rokov.

Tak si to naplno uzivaj, kym ten dar mas. 🙂

bambus123
19. jún 2025

Verím, že žiadnemu chlapovi nebude vadiť ak jeho žena bude vyzerať mladšie, práveže bude rád.
Skutočne som ešte nepočula chlapa ktorý by sa na pive druhým kamarátom sťažoval : tá moja stará vyzerá stále tak mlado, vadí mi na nej jej mladistvý vzhľad 😃
myslím si, že je to výhoda a ak ti to vydrží tak ti môže každý závidieť .
Ja tiež vyzerám mladšie aj keď to tak sama nevnímam a mám pocit že vyzerám primerane k svojmu veku . Takže nechápem, a pozerám ako puk keď odomňa vkuse pýtajú občianku.
Ale úplne ťa chápem. Otravuje ma keď nemám pri sebe doklad a odchádzam domov bez cigariet . Tiež mi nieje občas pochuti keď sa so mnou ľudia rozprávajú ako so školáčkou, často bez rešpektu . Vedia mi staršie ženy vynadať že je to choré že vyzerám ako decko, len tak bez toho aby som predtým s nimi prehodila čo i len jedno slovo a oni spustia polhodinovú monológ . Ale nie je to môj problém ale ich. 🙂A keď urobím nejaký trapas, tak si aspoň poviem: aj tak ma berú všetci ako zasranú tak to nie je až taký trapas v ich očiach , ale kebyže vyzerám na svoj vek alebo dokonca staršie tak by to bola dvojnásobná hanba lebo by si každý pomyslel že v takom veku mám mať už dávno rozum a vedieť toho viac 😃
Keď som mala 23 rokov som vyzerala ako 10 rocná 😂 a kamaráti sa pýtali môjho muža či sa nebojí byť si mnou vo vzťahu , že pôjde do basy lebo som ešte pár rokov pod zákonom 😂😂😂
A aj tak som si našla o pár rokov staršieho muža . Ešte stále sa zasmejem na Tom keď sa ho pýtajú či som jeho dcéra 😃 na to im odpovedám že nie, ja som jeho mama 😃 v zahraničí na neho raz chceli zavolať sociálku že má výuživa na detskú prácu 😂 musela som im doniesť občianku so slovami že nie som dieťa , ale krásne sa mi potom ospravedlňovali a doniesli mi aj malý darček za ujmu 😂

Len sa modlím aby mi to vydržalo hoc aj dokonca života 😂 a nie len mladší vzhľad ale aj zdravé telo bez bolestí , lebo to je najdôležitejšie ❤️

Možno tí druhí ľudia vravia, že vyzeráš ako žiačka lebo ti chcú polichotiť .
Správny chlap nebude riešiť koľko máš rokov a ani tvoj výzor.
Taktiež ak sa budeš správať vyzrelo a rozumne , tak každému inteligentnému hneď dopne že možno máš telo a tvár stredoškoláčky , ale podľa tvojho vyspelého správania si už dávno dospelá žena ☺️
A čo sa týka postavy tak mnohým sa páčia drobné ženy, väčšinou vo vzťahu chce byť chlap väčší chlap ako jeho žena a nie naopak 😃😃😃

viki99999
19. jún 2025

Ahoj, ja Ťa úplne chápem a mám to isté. Snažím sa si z toho nič nerobiť ale tiež ma občas urazí keď sa so mnou niekto baví ako s dietaťom a tak podradne a dieťa už dávno niesom.

stanislava29
19. jún 2025

Ja som mala to isté. O mne si mysleli, že mám 12 rokov. Zmenilo sa to až keď som mala 30 a porodila som. Neskôr sa na tom budeš baviť 🙂

autor
19. jún 2025
@bambus123

Verím, že žiadnemu chlapovi nebude vadiť ak jeho žena bude vyzerať mladšie, práveže bude rád.
Skutočne som ešte nepočula chlapa ktorý by sa na pive druhým kamarátom sťažoval : tá moja stará vyzerá stále tak mlado, vadí mi na nej jej mladistvý vzhľad 😃
myslím si, že je to výhoda a ak ti to vydrží tak ti môže každý závidieť .
Ja tiež vyzerám mladšie aj keď to tak sama nevnímam a mám pocit že vyzerám primerane k svojmu veku . Takže nechápem, a pozerám ako puk keď odomňa vkuse pýtajú občianku.
Ale úplne ťa chápem. Otravuje ma keď nemám pri sebe doklad a odchádzam domov bez cigariet . Tiež mi nieje občas pochuti keď sa so mnou ľudia rozprávajú ako so školáčkou, často bez rešpektu . Vedia mi staršie ženy vynadať že je to choré že vyzerám ako decko, len tak bez toho aby som predtým s nimi prehodila čo i len jedno slovo a oni spustia polhodinovú monológ . Ale nie je to môj problém ale ich. 🙂A keď urobím nejaký trapas, tak si aspoň poviem: aj tak ma berú všetci ako zasranú tak to nie je až taký trapas v ich očiach , ale kebyže vyzerám na svoj vek alebo dokonca staršie tak by to bola dvojnásobná hanba lebo by si každý pomyslel že v takom veku mám mať už dávno rozum a vedieť toho viac 😃
Keď som mala 23 rokov som vyzerala ako 10 rocná 😂 a kamaráti sa pýtali môjho muža či sa nebojí byť si mnou vo vzťahu , že pôjde do basy lebo som ešte pár rokov pod zákonom 😂😂😂
A aj tak som si našla o pár rokov staršieho muža . Ešte stále sa zasmejem na Tom keď sa ho pýtajú či som jeho dcéra 😃 na to im odpovedám že nie, ja som jeho mama 😃 v zahraničí na neho raz chceli zavolať sociálku že má výuživa na detskú prácu 😂 musela som im doniesť občianku so slovami že nie som dieťa , ale krásne sa mi potom ospravedlňovali a doniesli mi aj malý darček za ujmu 😂

Len sa modlím aby mi to vydržalo hoc aj dokonca života 😂 a nie len mladší vzhľad ale aj zdravé telo bez bolestí , lebo to je najdôležitejšie ❤️

Možno tí druhí ľudia vravia, že vyzeráš ako žiačka lebo ti chcú polichotiť .
Správny chlap nebude riešiť koľko máš rokov a ani tvoj výzor.
Taktiež ak sa budeš správať vyzrelo a rozumne , tak každému inteligentnému hneď dopne že možno máš telo a tvár stredoškoláčky , ale podľa tvojho vyspelého správania si už dávno dospelá žena ☺️
A čo sa týka postavy tak mnohým sa páčia drobné ženy, väčšinou vo vzťahu chce byť chlap väčší chlap ako jeho žena a nie naopak 😃😃😃

@bambus123 áno, lenže na mňa ani muži nepozrú, keďže vyzerám ako stredoškoláčka a to ma najviac trápi.

kalifka
19. jún 2025

mám 41 rokov a ked idem pre syna do školy - stredoškolák - si myslia, že som stredoškoláčka. Pravidelne dostával študentské lístky 😀
ešte nikdy mi nikto netipoval môj vek

kikushaa
19. jún 2025

Ja som v 29 bezne podavala obciansky predavacke ked som si kupovala vino alebo rum do pecenia 😂😂 a to som cela krat nakupovala so synom (neviem ci si mysleli ze som ho mala 16tich)

bielasovicka
19. jún 2025

Počkaj si na 50+ a potom sa sťažuj 😄

kate12
19. jún 2025

Ja mám v decembri 30 a nikto mi to neverí,že vyzerám ešte ako keby mám 15,16 rokov už to nejak neriešim. Povedala som si presne toto,že keď budem staršia mi to bude lichotiť že vyzerám mladšie a je vybavené. Minule preberám sestre balík a kuriér stále na mňa pozeral až mi to bolo nepríjemné a zrazu mi vraví prepáčte, ale sestra vravela že vám to môže dlhšie trvať, lebo máte malé deti ale veď vy sama vyzeráte ako dieťa 😂😂😂

janka1011
19. jún 2025
@anonym_autor

@bambus123 áno, lenže na mňa ani muži nepozrú, keďže vyzerám ako stredoškoláčka a to ma najviac trápi.

@autor píšeš, že sa muži na teba ani nepozrú...nechcem sa ťa dotknúť, ale chyba bude potom niekde inde ako len v tvojom mladistvom výzore. Nepoznám totiž veľa chalanov nad 20 ktorí by sa neotočili za pohľadnou 17kou.

autor
20. jún 2025
@janka1011

@autor píšeš, že sa muži na teba ani nepozrú...nechcem sa ťa dotknúť, ale chyba bude potom niekde inde ako len v tvojom mladistvom výzore. Nepoznám totiž veľa chalanov nad 20 ktorí by sa neotočili za pohľadnou 17kou.

@janka1011 práveže vzhľadovo nie som škaredá 💁🏻‍♀️a vystupovanie taktiež

bambus123
21. jún 2025

Joooj, teraz som si spomenula , ako sa na mňa usmial jeden chalan a druhý ho zbrzdil: to nechaj tak, to ešte mladé 😃 ja pri Tom už dáááávno po 18tke 😂 takže ťa chápem, tiež som bola smutná že takto si nikoho nenájdem .
Mňa zoznámila s mojím mužom kamarátka, keď ma zavolala či ju neprídem pozrieť do roboty . Tiež mi neveril vek a pýtal občianku a či môžem byť tak dlho vonku, či sa nebudú na mňa hnevať rodičia 😃
ja som doklad pri sebe nemala, lebo si vravím na čo, šak ja nepijem . Na druhý deň sme šli zase von všetci 4ria ako kamaráti a už som mu ukázala občianku 😃
už len spôsobom ako som sa obliekala ( všetko voľné ) sa za mnou chlapi neotáčali tiež , ale svojho som zaujala tým aká som, mali sme spoločné záujmy, podobný štýl humoru atď , dokonca mi povedal že mu prídem inteligentná ( odvtedy mi to nepovedal ani raz čo má viac spoznal 😂😂😂)
Takže tiež ti odporúčam sa s niekým zoznámiť napr cez kamarátky, kamarátov, v práci, nejaké koníčky .
A k tomu otáčaniu ..... Naozaj potrebuješ aby sa za tebou každý chlap otáčal ? Síce to pekne pomasíruje ego , ale Ak hľadáš vzťah, tak nepotrebuješ aby nejaký úchyl za tebou okato slintal a rozmýšľal akoby si vyzerala kebyže máš nohy za hlavou .
A možno po tebe pokukujú, ale neregistruješ to.
Možno si naozaj britká ako som čítala vyššie 😃 a možno vyzeráš dobre tak, že sa o tebe druhí chlapi nesnažia lebo si povedia : šak načo ? Ona určite niekoho má, zbytočne sa strápnim a pošle ma niekam 😃
Ja som si našla vzťah až po Tom ako som si povedala že žiaden vzťah nehľadám a nechcem. Keď som chcela, tak nikto nič 😃 tak sa snaž sústrediť na seba zatiaľ , na svoj rozvoj, cvič, venuj sa koníčkom , blízkym , vzdelávaj sa , zabávaj sa , a ten pravý raz príde vtedy keď to ani nebudeš čakať . Len musíš byť trpezlivá . ❤️

autor
22. jún 2025
@bambus123

Joooj, teraz som si spomenula , ako sa na mňa usmial jeden chalan a druhý ho zbrzdil: to nechaj tak, to ešte mladé 😃 ja pri Tom už dáááávno po 18tke 😂 takže ťa chápem, tiež som bola smutná že takto si nikoho nenájdem .
Mňa zoznámila s mojím mužom kamarátka, keď ma zavolala či ju neprídem pozrieť do roboty . Tiež mi neveril vek a pýtal občianku a či môžem byť tak dlho vonku, či sa nebudú na mňa hnevať rodičia 😃
ja som doklad pri sebe nemala, lebo si vravím na čo, šak ja nepijem . Na druhý deň sme šli zase von všetci 4ria ako kamaráti a už som mu ukázala občianku 😃
už len spôsobom ako som sa obliekala ( všetko voľné ) sa za mnou chlapi neotáčali tiež , ale svojho som zaujala tým aká som, mali sme spoločné záujmy, podobný štýl humoru atď , dokonca mi povedal že mu prídem inteligentná ( odvtedy mi to nepovedal ani raz čo má viac spoznal 😂😂😂)
Takže tiež ti odporúčam sa s niekým zoznámiť napr cez kamarátky, kamarátov, v práci, nejaké koníčky .
A k tomu otáčaniu ..... Naozaj potrebuješ aby sa za tebou každý chlap otáčal ? Síce to pekne pomasíruje ego , ale Ak hľadáš vzťah, tak nepotrebuješ aby nejaký úchyl za tebou okato slintal a rozmýšľal akoby si vyzerala kebyže máš nohy za hlavou .
A možno po tebe pokukujú, ale neregistruješ to.
Možno si naozaj britká ako som čítala vyššie 😃 a možno vyzeráš dobre tak, že sa o tebe druhí chlapi nesnažia lebo si povedia : šak načo ? Ona určite niekoho má, zbytočne sa strápnim a pošle ma niekam 😃
Ja som si našla vzťah až po Tom ako som si povedala že žiaden vzťah nehľadám a nechcem. Keď som chcela, tak nikto nič 😃 tak sa snaž sústrediť na seba zatiaľ , na svoj rozvoj, cvič, venuj sa koníčkom , blízkym , vzdelávaj sa , zabávaj sa , a ten pravý raz príde vtedy keď to ani nebudeš čakať . Len musíš byť trpezlivá . ❤️

@bambus123 to, že nemám také lepšie kamarátky😃 od septembra idem na VŠ do RK, nikoho tam nepoznám, ani mesto, XXX km od mojej obce, nový život, tak snáď sa mi tam pošťastí😅

bambus123
2. júl 2025

Znie to ako dobrý nový začiatok a veľmi nádejne ☺️bude z čoho vyberať 😃 držím palce nech sa ti podarí si vybrať poriadneho chlapa 😃❤️