Ako riešiť napätie medzi manželom a synom?
Keď si ma muž bral tak aj s dieťaťom. Teraz syn chodí do školy a keďže nás dnu nepustia tak mu to hrozne trvá než výjde von,než sa vybaví u skrinky.
Keď som v práci tak preň chodí muž ho čakávať. Naposledy mi tak strašne vynadal kvôli synovi že musí dlho čakať a nareval na mňa aby som s tým niečo láskavo robila že mu to hrozne trvá a nebude tam čakávať ako kkt a podobné...
Baby prečo nadáva mne ? Akoby som snáď syna navádzala aby zámerne zdržoval. Stále synovi dohováram aby bol rýchlejší a pod. ale mam pocit že mi tym muž naznačil že ho mám vyplieskať za to.
mala si mu povedať, že môže čakať normálne, nemusí čakať ako kkt. Vyplieskaj muža a nie syna, deti sa šuchtajú.
mala si mu povedať, že môže čakať normálne, nemusí čakať ako kkt. Vyplieskaj muža a nie syna, deti sa šuchtajú.
@alex49 no jasne,šuchtajú ja viem ale strašne sa mi za to nadáva ak to synovi dlho trvá. Muž to vyčíta mne. Ešte keď sa spýtam prečo mne nadáva za nič a on na to a komu inému mám za to nadávať?
@anonym_autor tak tento pán “ako k0kot” môže chodiť o 5 minút neskôr pred školu a nebude čakať 🤷🏼♀️.
@anonym_autor Ďalšia, čo uverila, že nejaký muž bude milovať cudzie decko ako vlastné. No, nebude a časom to bude len a len horšie.
Musíš si vybrať, či je pre teba dôležitejší manžel alebo syn. Tu iná možnosť nie je.
Riadny chuj. Radšej žiadneho chlapa ako toto. Bude to len a len horšie. Vidím to denne u susedov. Majú spolu jedno dieťa a na to prvé ktoré nie je jeho ma len samé výhrady a nehanbi sa ani pred susedmi naňho útočiť.
Nechcem vidiet ich vztah,ked pride puberta,ak teda zostane s tebou...Na toto, ziadna rada neexistuje...
No to ale tiez neznasam niekde na niekoho cakat ked druha strana sa suchta. Tiez ma to vie podrazdit. Ja sa mu nedivim
Tak úprimne, ani ja až taka rada nečakám. Ale ak viem, že to niekomu dlhšie trvá, tak jednoducho dohovoriť dieťaťu v prvom rade, alebo potom prísť o 5 minút neskôr (alebo aj o 10 a nech dieťa chvíľu počká-nech vie aké to je a možno sa poučí 🤷🏼♀️)
Tak úprimne, ani ja až taka rada nečakám. Ale ak viem, že to niekomu dlhšie trvá, tak jednoducho dohovoriť dieťaťu v prvom rade, alebo potom prísť o 5 minút neskôr (alebo aj o 10 a nech dieťa chvíľu počká-nech vie aké to je a možno sa poučí 🤷🏼♀️)
@huxy dohovarala som a dohováram čo ešte mám urobiť? Ja ho ani nevidím čo v šatni robí
Tvoj muž je debil.
On je rovnaký rodič ako ty.
Tvoj muž je debil.
On je rovnaký rodič ako ty.
@zmrzlinka2021 nie je to jeho syn a dáva mi to dosť najavo,ani to nemusí vysloviť, vidím správanie
No tak preco si s nim ak Ti to dava najavo stale,nielen pri cakani v skole ? K tomu dohovaraniu synovi ... chapem,moj je schopny na seba cakat 20minut zatial co vsetci rodicia co prisli po mne aj 10minut,su uz davno prec.
Inak keby mate spolocne dieta tak mozes kricat ty na neho nech si narobi poriadok s dietatom. Ale tak hadam ze s nim mat dieta nebudes ked je aky je
@anonym_autor no moja klasická odpoveď keby mi povedal že tam čaká ako ko..t by bola že VEĎ nemusíš čakať ako ko..t čakaj normálne ako človek
@anonym_autor tak píšem, nech ide o 5-10 minút neskôr, nech dieťa počká
@huxy ako neskôr,keď musí prísť ku dverám,zvoniť a následne vrátnička volá syna
@huxy ako neskôr,keď musí prísť ku dverám,zvoniť a následne vrátnička volá syna
@anonym_autor aha, takto to máte. Tak potom neviem..spýtať sa syna, čo tak dlho robí a len mu dohovarať znovu a znovu.
A koľko trvá, kým tam muž čaká?
V jednej škole sme to takto mali, ale dcéra prišla do 5 minút. To nie je až tak dlho.
@anonym_autor aha, takto to máte. Tak potom neviem..spýtať sa syna, čo tak dlho robí a len mu dohovarať znovu a znovu.
A koľko trvá, kým tam muž čaká?
V jednej škole sme to takto mali, ale dcéra prišla do 5 minút. To nie je až tak dlho.
@huxy no 😞 už sa muž vyhrozil že preňho si mám sama chodiť že tam nebude čakať nebude preňho chodiť. Úplne dáva ruky preč. Ani úlohy s ním nerobí že si to mám sama menežovať lebo vraj ja som študovaná a on nie
@huxy no 😞 už sa muž vyhrozil že preňho si mám sama chodiť že tam nebude čakať nebude preňho chodiť. Úplne dáva ruky preč. Ani úlohy s ním nerobí že si to mám sama menežovať lebo vraj ja som študovaná a on nie
@anonym_autor tak nie je to žiaden ukážkový typ partnera, ale veľa s tým už asi nespravíš. Teda jeho nezmeníš, je to dospelý človek a k tvojmu synovi asi nemá dobrý vzťah.
No inak, ani ex sa nikdy neučil s vlastnou dcérou 🤷🏼♀️
@anonym_autor tak nie je to žiaden ukážkový typ partnera, ale veľa s tým už asi nespravíš. Teda jeho nezmeníš, je to dospelý človek a k tvojmu synovi asi nemá dobrý vzťah.
No inak, ani ex sa nikdy neučil s vlastnou dcérou 🤷🏼♀️
@huxy ešte zvykne muž vyčítať mne že tie hádky medzi nami sú len kvôli nemu
@anonym_autor mne iba napadlo? On ho tam vidi cez dvere? Ked idem po deti, zadam si poziadavku na edupage, vzdy idem neskor. Ved neviem, co robia. Ci nieco dokoncuje, ci sa vychovavatelka pozabudla, a este ho neposlala do satne, atd.
@anonym_autor mne iba napadlo? On ho tam vidi cez dvere? Ked idem po deti, zadam si poziadavku na edupage, vzdy idem neskor. Ved neviem, co robia. Ci nieco dokoncuje, ci sa vychovavatelka pozabudla, a este ho neposlala do satne, atd.
@stanislavicenka nevidíme ani jeden, šatňu majú za rohom
Do škôlky po neho nechodil ako kkt? Áno jedna strana je to tvoje dieťa tak by si sa primárne mala starať ty ale on sa môže správať ako človek keď už ako otec je debil. Veľmi sa zamysli kto ti je prednejší.
Do škôlky po neho nechodil ako kkt? Áno jedna strana je to tvoje dieťa tak by si sa primárne mala starať ty ale on sa môže správať ako človek keď už ako otec je debil. Veľmi sa zamysli kto ti je prednejší.
@januska12323 v škôlke problém nebol lebo tam bol pri ňom pri obliekaní
@alex49 no jasne,šuchtajú ja viem ale strašne sa mi za to nadáva ak to synovi dlho trvá. Muž to vyčíta mne. Ešte keď sa spýtam prečo mne nadáva za nič a on na to a komu inému mám za to nadávať?
@anonym_autor keby na mna navrieskal, ze s nim mam nieco robit tak by obratom dostal odpoved v tom zmysle, ze je presne rovnaky rodic ako ja, tak nech sa realizuje a zbytocne nepinda. Ja som z tych, co rada prenecham priestor tym co to vedia robit lepsie ako ja. Ale to som ja, ja sa viem branit.
@anonym_autor a je to tak, hádate sa len kvôli synovi? A čo ďalšie mu prekáža?
@huxy v podstate sa hádame preto lebo muž začne mať čosi proti nemu a už to ide
@anonym_autor keby na mna navrieskal, ze s nim mam nieco robit tak by obratom dostal odpoved v tom zmysle, ze je presne rovnaky rodic ako ja, tak nech sa realizuje a zbytocne nepinda. Ja som z tych, co rada prenecham priestor tym co to vedia robit lepsie ako ja. Ale to som ja, ja sa viem branit.
@viestta asi by som mu nemala vyčítať také veci lebo on jeho otcom nie je
@anonym_autor ani sa synovi nečudujem, že sa neponáhľa stretnúť s k.k.t... Ty by si sa mala nad sebou zamyslieť, či ti je prednejší chlap, alebo synove psychické zdravie, keď sa k vám tak správa.

@anonym_autor In ho tam nečaká ako kkt. On je kkt. Čo ešte chceš počuť?