icon

Ako riešiť nedôveru vo vzťahu na diaľku?

mary115
16. jún 2024

Ahojte.Som zufala .S priatelom som pol roka on pracuje v Rakusku na tyzdnovkach a ja 3h od neho aj byvam inde a nechodim domov casto ale obcas cez vikendy si mozem zobrať volno.Raz som isla s kamaratkov ktora tu somnou robi von na moje narodky.Vedel o tom aj kde som aj ked som.isla na izbu.Mozno som mu predtym povedala ze si pojdeme na chvilu sadnut ja uz nevie..A pred nedavnom mi povedal ze mi uz tak neveri ze som.sklamala ze rozmysla kde ueobil chybu ze .mu zena beha po baroch po nociach

Strana
z2
mary115
autor
16. jún 2024

@zmrzlinka2021 on sa takti prave ze nikdy nechoval to iba ked som bola vonku a pozom mi to povedal.nie nezastavam si ho

vroni
16. jún 2024

On je žiarlivý magor, ty handra. Skvelá kombinácia. Len sa pekne držte jeden druhého.

domkakvet
17. jún 2024

@mary115 na co ti je taky ziarlivec a obmedzovac, ved to nie je normalne.

mary115
autor
22. jún 2024

@vroni to hovoris o sebe??

vroni
23. jún 2024

@mary115, ťažko. Manipulatívny blbeček, ktorého som "sklamala" tým, že som išla s kamoškou na kávu, by mi nestál za viac než za zabudnutie. Keby som chcela byť lutostiva, tak za zdesenie, s kým som to strácala čas. Keby to bol inak úžasný muž, s ktorým som roky a v tomto prípade mu huba mozog predbehla, no, povedzme. Hoci by hubovú polievku za takúto stupidnost mal na tanieri dlho. Ale po pol roku? No way. Toľko k časti, že on je magor. A že ty to rozoberas na drobné a vôbec sa tým zaoberas, nuž to zase svedčí o tvojom nastavení.

vikiki29
23. jún 2024

Z tvojho príbehu som najprv myslela, že máte obaja tak 16-17 rokov. Ty máš 37 a veľké deti? No naozaj nerozumiem načo je ti niečo také ako je tento magor chlap. Veď musí byť strašne ťažkopádny, odoberá mi energiu len o ňom čítam.

Strana
z2