icon

Ako riešiť neustále stráženie detí v rodine?

25. máj 2025

Mate niekto v rodine ľudi napr.sestrine deti,ktoré vám davajú stale stražiť ? Ja mam sestru a stale k nam chodia na navstevu (zachvilku sa stahujem od rodicov ) a ide o to ze stale ked su u nas chcu aby sme jej bavili malu,ja malu mam rada ,nemam s tym problem ale kazdy az kazdy druhy den ? Keby prisli na hodinu ,vypili kavu a domov ale sediet kazdy druhy den 5-6 h? Nechapem takych ludi a pritom ešte rodičia ich obsluhujú,upratuju po nich a este im bavime dieťa,čo si myslite o takých navštevach ?

ukgirls
25. máj 2025

kym nepovies ne tak to beru ako samozrejmost .. ak ta to nebavi/nechces chod do izby,von alebo im povedz sorry mam daco ine ..

oceanahory
25. máj 2025

Tak bud asertivna, povedz ze nemas zaujem 🤷. Predpokladam, ze sa zakazdym usmievas a s malou sa s radostou hras, kedze ju mas rada a vo vnutri ta dusi, ako sa ti vlastne nechce tolko casu s nou travit. Sestra mozno ani netusim, ako velmi ti to vadi.

evcagabi
25. máj 2025

Preto sa nikam s malou nepchame. Lebo ked vidim, kolko je vsade falose je mi 🤮 narovinu to povedz a nehraj sa pred sestrou na chrumkavu. Pripadne jej daj toto precitat. A aj mame, tej urcite nevadi, ked je s vnuckou.

januska12323
25. máj 2025

Kto ťa núti sedieť 5 hodín kde nechceš? Však si rob svoje.

mandzula
25. máj 2025

K nam chodili bratia s detmi. Ked sa mi chcelo, s detmi som sa zahrala, ked nie, robila som si svoje. Brala som to tak, ze to nie je moja navsteva, ale navsteva rodicov.

bg92
26. máj 2025

tak oni su u babky s dedkom nie u teba. rob si svoj program nezavisle od toho ci tam deti su.