Ako riešiť neustále trampoty s bývalým partnerom?
Ahojte,
som vydata, s manzelom mame deti. Nemame nikoho, kto by nam s nimi obcas pomohol, tak je to obcas trosku cez hlavu. Ale k veci. Pred manzelstvom som mala priatela, netrvalo to dlho. Vtedy sa rozhodol pre inu zenu. Rozisli sme sa v podstate dobrom aj sme zostali v kontakte ale nerobilo to dobrotu, sem tam prisla aj sexualna tema, zjavne by bol ochotny riesit aj nieco viac tak som kontakt prerusila. Lenze on cele tie roky, co mam ja svoju rodinu aj on svoju hlada nejaku moznost ako sa so mnou spojit a byt v kontakte. Na jednej strane ho nepovazujem za zleho cloveka, dobre mi padne sa s niekym porozpravat, zasmiat sa, len vzdy to skonci rovnako, zacne so sexualnymi recami a kecami, ze sa vtedy zle rozhodol, ze sme mohli byt spolu, ze ma svojim sposobom lubi bla bla. Ja to beriem tak, ze sancu vtedy mal ale uz kazdy mame svoju rodinu, nema vyznam sa hrabat v minulosti. Ake je podla Vas riesenie? Zablokovat? Alebo o co mu ide? Dostat ma do postele? Nestretavame sa, byvame relativne daleko od seba. Nerada by som si pokazila vztah s muzom.
Ak ti na vzťahu skutočne záleží , ukonči kontakt a to okamžite. Keby môj muž robí to čo ty , tak by ma to strašne sklamalo ...a je jedno že s ním nič nemáš, už len to že udržuješ vedome vzťah s človekom ktorý má očividne zámer s tebou taký ako má...
Predstav si, že toto by robil tvoj muž ...ako sa cítiš ?
A je taky obrovsky problem ho jednoducho ignorovat a nezacinat s nim ziadne debaty?
A o co ide tebe?
Ruku na srdce.. sex s nim ta laka aj tie reci. Taky flirt
Prečo si s takým píšeš? Ešte keď aj sama vieš o tých úmysloch. Keby take konverzácie nájdeš manželovi, bolo by to ok? Aby ho náhodou nenapadlo poslať screenshoty tvojmu manželovi a zbytočne si zavariš dievca
Chce ta len vyuzit na sex.Tebe by sa pacilo,keby takto tvoj manzel vypisoval bvalej ? bud rada ,ze mas manzela deti,,a tento chrapun ti chce rozbit rodinu ? Nikdy by tvoje deti nelubil ako ich vlastny otec..Je to vyvrhel manzelskych vztahov, Ved on vlastne nie len virtualne podvadza svoju manzelku,a mozno ked moznost ma nie je jej verny ani fyzicky,,A kto ho vie,, s kym spal mimo manzelky,, Nic zablokovat,,Kto ho vie,kolko rodin takto rozbil. Chran si svoju rodinku
proste všade zablokovať a máš po “probléme”
nechápem,že sa pýtaš,čo máš robiť.To naozaj nevieš,čo máš robiť?????????
Nepíš s ním. Načo.
Ttoto je strata casu uz len ked nad tym rozmyslas
Normalne zablokuj a zi si svoj spokojny zivot

Buď rada, že si nevybral Teba. Teraz by toto v manželstve s Tebou písal tej inej. Že sa nad takým chmuľom vôbec zamýšľaš🤷♀️