icon

Ako riešiť neveru a blokované kontakty vo vzťahu?

6. mar 2025

Ahojte. Našla som priateľovi v telefóne na whatsapp blokovaný kontakt s vymazanými správami z roku 2024 a 2023 (prosím, nemoralizujte, že som sa hrabala v mobile). Spolu s priateľom sme od roku 2021. Zavolala som na daný kontakt, ktorý mal uložený pod menom Cern. Ozval sa mi ženský hlas, ktorý rozprával po anglicky s nejakým prízvukom. Pýtala som sa jej, kto je(neprezradila) a či pracuje v meste kde bývame (povedala áno). Keď som ju konfrontovala, že prečo som našla históriu zmazaných správ na whatsapp v mobile priateľa, povedala, že tento telefonát jej nie je komfortný a praje mne a môjmu priateľovi veľa šťastia. Čo mám robiť?

Strana
z4
lindusss2016
6. mar 2025

Preco si nekonfrontovala priatela?

user62056819
Odpoveď bola odstránená
ina2405
6. mar 2025

Ďalšia, čo radšej bude konfrontovať dotyčnú než svojho chlapa.

autor
6. mar 2025

@lindusss2016 Lebo s ním čakám dieťa a nespíme spolu. A našla som to len včera.

maca1984
6. mar 2025

Konfrontuj partnera..

autor
6. mar 2025

@ina2405 ja som nevedela, čo je to za číslo. Bola som zvedavá, kto by to mohol byť. Ja bežne nevolám na čísla v mobile môjho priateľa.

ina2405
6. mar 2025

Spýtaj sa priateľa.

really8
6. mar 2025

Cakas dieta hej? S priatelom hej? Vedela si ze pod kontaktom cern bude nejaka buchta hej? Bezne cloveka napadne overovat si kontakty. A si uplne bez penazi len tak tipujem.

sasa1310
6. mar 2025

Ty musíš mať riadne komplexy, keď voláš cudzej osobe, vypytujes sa, ale svojho sa bojíš čo i len opýtať. Ja nechápem načo sa pýtaš tu, keď tam kde si mas usta otvoriť, tak čušíš. Toto je fakt choré. Tak chrápať s ním sa nehanbis, ale porozprávať sa a konfrontovať ho, to už nie

sasa1310
6. mar 2025

@really8 a býva u neho 😀

autor
6. mar 2025

@really8 ja píšem, že tie spravy boli vymazané a kontakt blokovaný. Nejde o jednu správu, ale viac. A bez peňazí nie som. Len neviem, čo mám robiť v tejto situácii. To je všetko

januska12323
6. mar 2025

Čo si čakala, že ti povie? "Jasné spali sme spolu a bolo to skvelé." ?

autor
6. mar 2025

@sasa1310 to nie je podstatné. Vlastním s ním na 1/2 byt.

really8
6. mar 2025

A videla si tie spravy? To ze je kontakt blokovany a spravy vymazane nie je dovod volat a overovat. Teda aspon pre mna. A my ti mame povedat co mas robit? Sak rob tak aby si bola spokojna nie tak ako ti anickamacicka a zuzka23 povedia

ina2405
6. mar 2025

Inak ja mám tiež poblokovaných ľudí na messengeri, čisto len preto, aby mi nevypisovali a keby môj chlap začal vyvolávať, prečo sú zablokovaní to by bolo zábavné. Odkiaľ má dotyčná vedieť, že prečo je zablokovaná, ak je vo všetkom nevinne?

autor
6. mar 2025

@really8 Bežne si človek nemaže správy (a tu išlo o ženu). Správy som nemohla vidieť, lebo tam písalo, že konverzácia je šifrovaná a správy vymazané. Videla som iba tú časovú os, odkedy si písali. Ja som mala iba tušáka, že nie je niečo OK. Tak som pozrela do mobilu, vrátane blokovaných kontaktov.

nika23t
6. mar 2025

Keď boli správy vymazané, kontakt blokovany, na akú p... vyvolavas na cudzie čísla? Rob tak, aby si nebola o pár týždňov ex.

maminkadeticiek
6. mar 2025

Spravila si strasnu blbost,trapnost ktora sa otoci coskoro proti tebe.To ze s nim cakas dieta este neznamena ze chlapa drzis navzdy za gule.Prekrocila si hranicu.

nika23t
6. mar 2025

Otras. Mne by bolo zle, keby toto mne urobil manžel. Fakt. Ani nevieš, či šlo o neveru.

mizoko
6. mar 2025

🍿

autor
6. mar 2025

@maminkadeticiek Ja viem. Ale nebol neviniatko. V minulosti ešte po pár mesiacoch nášho randenia si písal s jednou ženou, s ktorou sa chcel stretnúť. Keď odmietla, zablokoval si ju. Posielal žiadosti o priateľstvo rôznym iným ženám. Ale tak nejak...som to hodila za hlavu. Som hlúpa.

dharmasanata
Autor odpoveď zmazal
petulda333
6. mar 2025

Joj zase tie mudre moralistky nabehli. Zeny,kazda sme ina,autorkou lomcuju este aj hormony. Navyse,90% chlapov bude zapierat. Tiez by som asi chcela vediet pohlad tej druhej strany (zeny,ze co povie) a potom by som nabehla za chlapom. Takto to moze otocit,ze ho ta zena obtazovala a preto mazal a blokol. Autorka chcela vediet pravdu a zjavne tusi,ze on jej ju nepovie. A kedze to dotycnej nebolo prijemne,tak medzi nimi nieco bolo. Inak by nemala problem povedat,ze su kolegovia,kamarati a pod.

svetlonos
6. mar 2025

Vidíš a sama si si odpovedala. Kurevnika na krky zavesila, bola si a ostala blbou ešte ah hypo (predpokladam) aj dieta mate spolocne 👏
Stat sa môže aj v manželstve casom, áno. Ale ty si vedela co je to za kkta a aj tak si to hodila za hlavu? Si radsej mala poplakala pri pesničke od elánu- neviem byt sám, bolo by ti lepšie.

petulda333
6. mar 2025

K nemu sa vyjadrovat radsej nebudem. Ano,urobila si chybu,ze si hodila za hlavu a ostala s nim. Vies,on sa nezmeni,nikdy,ani narodenim dietata. Naopak,myslim,ze bude utekat viac. Ja by som ho kopla do zadku a zacala zivot ako slobodna matka

really8
6. mar 2025

Ako si vedela ze ide o zenu pod tym kontaktom?

ruxandra
6. mar 2025

A jeho si sa na to spýtala?

luccys
6. mar 2025

@dharmasanata "Ja ho zmenim..."

srbskalizzy
6. mar 2025

@mizoko 🍕🥤?? 😂

vikt343
Autor odpoveď zmazal
Strana