Ako riešiť neveru a blokované kontakty vo vzťahu?
Ahojte. Našla som priateľovi v telefóne na whatsapp blokovaný kontakt s vymazanými správami z roku 2024 a 2023 (prosím, nemoralizujte, že som sa hrabala v mobile). Spolu s priateľom sme od roku 2021. Zavolala som na daný kontakt, ktorý mal uložený pod menom Cern. Ozval sa mi ženský hlas, ktorý rozprával po anglicky s nejakým prízvukom. Pýtala som sa jej, kto je(neprezradila) a či pracuje v meste kde bývame (povedala áno). Keď som ju konfrontovala, že prečo som našla históriu zmazaných správ na whatsapp v mobile priateľa, povedala, že tento telefonát jej nie je komfortný a praje mne a môjmu priateľovi veľa šťastia. Čo mám robiť?
Zase múdre jagy sa zbehli🤣 inak viete,že ak konfrontujete neverníka, tak bude zatĺkať a ešte z vás spraví hlupaňu?🤣 dobre si spravila.. lebo ako sa hovorí: dôveruj, ale preveruj.. Radu nemám, lebo s tým nespravíš nič. Život v neistote je sviňa.
@anajka266 aj tak sa nič nedozvedela, úplne zbytočný telefonát.
@srbskalizzy 🍿🥤🍭😎
@srbskalizzy tacos som v ponuke nenašla 🤣
@mizoko 🌮🌮myslis toto? Cuj ale uz tu zacina byt cely bufet😂
@srbskalizzy jeeeeej 🥰 hej no toto bude zábava na dlho tak nech nám nevyhladne 😜🫶🏼
@mizoko 😂bude ak, sa autorka zas vyjadri ale nieco mi napoveda ze autorka uz nenapise ani bodku😂
@januska12323 nič mi vlastne nepovedala. Keby je to niečo normálne, asi by nemala problém mi odpovedať. Ale či to nie je nejaká žena z privátu.... Nasvedčovala by tomu aj tá angličtina so silným ukrajinským prízvukom. Zaujímavé je, že keď sme počúvali nejaké podcasty s Kovešovou o pristitutkach, vyjadroval sa o nich hanlivo. Pritom mi jeho kamarát spomínal, že mu priateľ vravel, že navštívil privát. 🤦♀️No každopádne uvidím dnes, ako dopadne náš rozhovor. Nechcem si namýšľať blbosti a pritom príde s nejakým logickým vysvetlením.
@lienka.7 nepodvadzal v pravom zmysle slova. Písal si s jednou ženou a tá ho odmietla, na čo ju on blokol
@srbskalizzy už píše! Máš sladký popcorn? Bo ja len slaný 🤣
@srbskalizzy noooo a už tu máme tému Ukrajinci 🤣🤣🤣 MK nesklamal. UA ženy nám tu zvádzajú mužov 😁🫶🏼
@mizoko sladky, ten farebny iny nezjem😂
@mizoko 😂cakala som tooo prisaham boh neprekvapuje to😂🤣
Ukrajiska štetka (nie maliarska) 😂
@srbskalizzy podel sa 🤩🍿🥰
@srbskalizzy hej,chvíľu tu s UA bol kľud tak to muselo prísť 😏❤️🔥😎
@srbskalizzy no kiež by to bolo tak vtipné, ako sa to zdá byť. Ale do smiechu mi nie je
Hodila si take res flags za hlavu, kupila si s nim na polpvicu byt a cakas s nim dieta? Autorka nemam slov…. Akoze prajem ti do buducna vela sil lebo toto si zavesit na krk a mat s nim dieta je tragedia
Prepáč ale vedela si že je taký a spravila si si s ním dieťa. Toto ste si mali vyrozprávať ešte pred tým. A že si volala tej žene si nevyriešila nič. Len jej je z toho smiešno. Mohla si konfrontovat partnera a pred ním zavolať na to číslo. Ak by to bolo celé nevinne tak by mu to nevadilo. A miešať do toho UA lebo ty máš nejakú domnienku - to je smiešne. Ja mám silný vychodoslovensky prízvuk a v Brne má považovali za Ukrajinskú aj keď som rozprávala po slovensky a mám východniarsky prizvuk,nie ukrajinský. A skoro som dostala cez hlavu lebo som špinavá hnusná ukrajinka. A to som mala pri sebe aj svoje deti. Takže nedávaj tu nejaké domnienky ktoré nemáš ničím podložené hlavne keď vieš aké nálady sú na SK. Len o to ťa chcem požiadať. Dik.
Mne prišlo vtipné,ako ju mal uloženú,že Cern 🤭. Nie je to nejaké výskumné stredisko? 😁
@zuzanita1609 aj mne sa zdá 🤣 že by to boli tie ua výskumné centrá ktoré toľko spomínajú Rusi? 😏🍿
ja byť tou ženou, tak ťa pošlem do teplých krajín hneď z prvej ruky. Rieš si to s chlapom, ona ti nič nesľubovala, ani nemusela o tebe vedieť. Nacvič si lepší postup, lebo toto sa ti určite neudialo posledný krát. Našla si si chlapa, ktorý zjavne vždy bol na ženské a ešte si si s ním aj urobila dieťa, asi aby bol uviazaný na kratšej reťazi. No tak nie je... Aby bolo jasné, neobhajujem kurevníkov, ale ty si v tejto story tiež hodne posrala
@danica2711 Viem, posrala som to. Chcela som mu veriť, lebo som bola zaľúbená. Čo už. Nebudem prvá ani posledná. Je mi ale ľúto dieťaťa, seba nie. To je všetko. Snáď mi to dnes vysvetlí. Skúsim mu povedať tak, ako tu už niekto písal, nech predo mnou zavolá na to číslo.
Ano autorka si moze za situaciu v ktorej sa ocitla sama, lebo odpustila neveru na to este zobrala byt a urobila si dieta, zial nie je prva, ani posledna, to ze volala na to cislo asi znamena, ze chcela zozbierat dokazy, lebo to, ze jej priatel ma niekoho zablokovaneho ziadny dokaz nie je a je jasne, ze to bude zatlkat a este spravi z autorky blbku, ze ho ta zena obtazovala. Co sa tyka Ukrajinky, tak to co napisala autorka neznamena, ze ma nieco proti ukrajinkam, myslim, ze nam len chcela opisom priblizit situaciu a ked ze nema takmer ziadne informacie, tak nam uviedla toto s tym, ze ak nam to v radeni pomoze, tak ze kludne si zoberte pop corn, chipsy, co chcete, ale treba poradit bez ohladu na to, ci si moze za to sama, alebo nie. Moj nazor je taky, ze autorka by sa mala do buducna zariadit bez svojho priatela a tesit sa z babatka, aj ked zaciatky budu tazke, ale uz to nebude prezivat znovu.
@mizoko Ja proti nim nič nemám, možno som naivná, ale xenofób nie som. Mám známe a kamarátky z Ukrajiny a je mi ľúto, čo musia zažívať. Poznamenala som to iba preto, lebo viem, že veľa z nich bohužiaľ robí aj na priváte. Ja som len nechápala, prečo žena rozpráva anglicky s prízvukom, keď má slovenské číslo a robí v Našom meste.

No nebol neviniatko...a aj tak s ním čakáš dieťa...no super