icon

Ako riešiť neveru po 19 rokoch manželstva?

11. máj 2025

Muž ma podviedol s kolegyninou dcérou.Zistila som to tak že som bola u tej kolegyni a prišla dcére sprava na mobil, mobil mala na stole v kuchyni a videla som tam číslo môjho muža.Nedalo mi to pozrela som a posielal jej tam svoje nahé fotky a správy ako mu chyba že chce znova byt pri nej atd…ja som nevedela čo v tej panike spraviť tvárila som sa ako keby nič a odišla som domov. Čo mám robiť poraďte. Ako to rozumne riešiť? Viem treba sa porozprávať vyložiť karty na stôl.Ale ja neviem.Sme spolu už 19 rokov mame 4 deti. Dakujem za radi .

Strana
z2
zmrzlinka2021
11. máj 2025

No najprv musíš o tom diskutovať s manželom.

ivik4
11. máj 2025

Hm no to je riadna nahoda ze prave ked si u nich bola prisla jej dcere sms od tvojho muza...
No riesit s mladou a svojim starym . To si teraz ticho, pokojna a on o tom nevie ?

amonet
11. máj 2025

neverim ze si mlada baba len tak nechala niekde telefon nezablokovany

enmery
11. máj 2025

🍿

unicornlady
11. máj 2025

@amonet Hlavne, ak telefón sa po chvíli zablokuje sám. Vypne sa obrazovka a telefón je zablokovaný.

stellarstar
11. máj 2025

To koľko máš rokov ze nevieš čo máš robiť? To sa fakt pýtaš? Tak bud otvorím ústa alebo dám pred chlapa kufor a prstom ukážem kde su dvere

tenerifka
11. máj 2025

To akoze fakt si bola nahodou u svojej kolegyni, ktora predpokladam bude od teba o vela vela vela rokov starsia, kedze jej dcera spava s tvojim manzelom, a cistou nahodou ta jej dcera len tak necha svoj mobil na stole, kde si prave ty (predpokladam, ze vie, ze si manzelka dotycneho). Nezda sa ti to nahodou vela nahod naraz?
A mlada ze sa ulakomi na starsieho otca 4 deti?
Nesnivalo sa ti nahidou dnes nieco?

zmrzlinka2021
11. máj 2025
@enmery

🍿

@enmery 😂😂😂

dora281
Autor odpoveď zmazal
dora281
Autor odpoveď zmazal
dora281
Autor odpoveď zmazal
enmery
11. máj 2025
@dora281
Odpoveď bola zmazaná

@dora281 Že máš peknú jeseň života...

veltraud
11. máj 2025
@dora281
Odpoveď bola zmazaná

@dora281 mozno kegynima dcera ma 15 :D

Autorka, takze bola si na navsteve, kde bol cudzi mobil na stole, dosla sms, ty si ockom kukla, hned videla cislo, identifikovala ho ako manzelove, tak si na tej navsteve zobrala cudzi mobil a prezrela si smsky? C'mon

janinah
11. máj 2025

Fantaziu maš ...troll

0silvia0
11. máj 2025

No to urcite si stihla popozerat v cudzom mobile nahe fotky a poprecitovat vsetky spravy🙄

bielasovicka
11. máj 2025
sticker
dora281
Autor odpoveď zmazal
morpheuss
11. máj 2025

A svišť ju potom balil do fólie...

dora281
Autor odpoveď zmazal
dora281
Autor odpoveď zmazal
dora281
Autor odpoveď zmazal
simsalabim
11. máj 2025
@amonet

neverim ze si mlada baba len tak nechala niekde telefon nezablokovany

@amonet presne. Moje deti maju mobil pod zamkom a strazia ho ako zlaty poklad 🙈 Najst ho niekde pohodrny a nezabezpeceny? Neverim.

jamimo
11. máj 2025

táto story znie ako (kedysi šlo na Markíze) z Rodinných prípadov. 🙄

viktoriaandrascik
11. máj 2025

A teraz tú o červenej čiapočke…

dora281
Autor odpoveď zmazal
dora281
Autor odpoveď zmazal
morpheuss
11. máj 2025
@dora281
Odpoveď bola zmazaná

@dora281 naučím ťa niečo nové (chatgpt):
Táto fráza "a svišť ju potom balil do fólie" je ironická alebo sarkastická poznámka, ktorá sa používa, keď niekto rozpráva niečo, čo znie príliš dokonale, neuveriteľne alebo nepravdepodobne. Pochádza z legendárnej reklamy na Milka čokoládu, kde bol svišť (marmot) zobrazený, ako balí čokoládu do fólie v krásnej alpskej krajine.

Používa sa teda na to, aby sa niekto vyjadril s nadsádzkou, že to, čo bolo práve povedané, je tak trochu "rozprávka" alebo skôr fantázia než realita. Je to spôsob, ako naznačiť, že ten príbeh alebo informácia znie až príliš dobre na to, aby bola pravdivá. 😄

Tu je link na reklamu, bohužiaľ SK verziu som nenašiel:

https://www.youtube.com/watch?v=W3IqLwGVQo0

Ale ten chlap na konci povie "a svišť ju potom balil do fólie"
A žena na to: "to určite"

dora281
Autor odpoveď zmazal
enmery
11. máj 2025
@dora281
Odpoveď bola zmazaná

@dora281 Jar si už mal. Nebuď smutný. Užívaj si život, každé obdobie má niečo do seba. Vieš koľkí by sa chceli dožiť jesene života a nebolo im to nikdy dopriate a odišli príliš skoro.

domkakvet
11. máj 2025

Vymyslene.

Strana
z2