icon

Ako riešiť nezáujem partnera počas vašej choroby?

22. jan 2025

Ako by ste reagovali ,ak partnerovi napíšete ,že ste KO ležíte v posteli s vysokými horúčkami ,no nemáte zvyšnej sily na rozprávanie sa (zväčša aký mal on deň)… ani len snaha o SMS ,no keď to bolo opačne dožadoval sa prítomnosti na úkor môjho vlastného zdravia.

dzulli1980
22. jan 2025

Ako by som reagovala? ... nechala by som ho ... oveľa horšie problémy v živote prídu ako horúčky ... už teraz, keď to má na saláme (a to máš "len" horúčku), nezmení sa to ... partnerstvo/manželstvo je MY, nie JA a ON.

deti95060810
22. jan 2025

tak to bude aj v budúcnosti...

enmery
22. jan 2025

Už by nebol môj partner. Egoista zaľúbený len do seba. Nikdy v živote by si v ňom nemala oporu, vo vážnych veciach už vôbec nie.

zuzanita1609
22. jan 2025

No, ako...ja neviem,ale tieto jedince sú pridelené, či? 🤭

0silvia0
23. jan 2025

a ty si za ním chodila, keď on bol chorý? A on chce za tebou prísť či chce len komunikovať? Či vlastne bývate spolu? Ako máme z jednej vety vydedukovať celé vaše fungovanie?

bystrozraky
23. jan 2025

Vsak sa dozaduj jeho pritomnosti tak isto ako sa dozadoval on, ak to tak chces. Mozno sa musis len viac dozadovat....tazko povedat z tych par riadkov ;)

autor
23. jan 2025

@0silvia0 nebývame spolu…
Neviem asi potrebuje spoločnosť … keď aj zavolá tak povie niečo typu ,že veď nemáš tak zlý hlas ako som mal ja a podobne…

0silvia0
23. jan 2025

A naco ho riesis? Ty vies ako sa citis, ked ti je zle, tak potrebujes pokoj a ticho. Nemusis mu nic vysvetlovat, staci mu povedat, ze potrebujes sa liecit. Ked je normalny, pochopi, ked nie je normalny, jeho problem.