icon

Ako riešiť nezhody s manželom a svokrou?

6. apr 2024

Už dlhšie sa s manželom hádame. Neustále mi nadáva, že mu rozkazujem, kriči po mne a vie byť aj násilný. Nebaví ho robota, nebavi ho bývať tam kde bývame, nič sa mu nepáči. Máme malého syna, z ktorého tiež mám pocit, ze sa nechce a nevie tešiť. Neváži si, že je zdravý a krásny. Posledné dni na mňa len hučí, ako sa odsťahuje a už sa nevráti a podobne. Ľúbim ho. Nechcem aby išiel. Chce sa odsťahovať bližšie k svojej rodine. Súhlasila som s tým, ale keď mi povedať, že k ním chce častejšie chodiť a aby aj oni boli častejšie u nás a jeho matka sa starala o nášho syna, nie som nadšená, pretože nikto by nechcel doma svokru každý deň. Môj názor. Ani moja moja matka k nám nechodí každý deň a bývame vedľa seba. Nechce to pochopiť. Za nič. Nechce ani pochopiť, že by sme mohli bývať niekde v polovičke cesty našich rodín. Ako ste riešili takýto problém? Mám pretrpieť to, že bude u nás svokra neustále? Alebo? Nedá sa s ním inak dohodnúť a nechcem, aby sme išli odseba a maly vyrastal bez otca.

Strana
z2
evickuska
6. apr 2024

nejde o to dieta potrebuje skolku, ist k detom, imunita atd. socializovat sa... nie aby ho vychovaval iny dospelak 🤔

sheila121
Odpoveď bola odstránená
koniarova
6. apr 2024

Ty už musíš byť kvalitne osprostená, keď nevieš čo robiť s násilným človekom. Ale tak miluj ho ďalej. Nech okrem teba pokazí život aj synovi.

matullienka
7. apr 2024

Koho je dom, v ktorom bývate? Koľko máte rokov a koľko rokov má svokra a tvoji rodičia? Svokra už je na dôchodku keď muž chce aby sa vám ona starala o dieťa? Neodišla by som. Ty si matka a pokiaľ si schopná nevidím dôvod aby sa ti o dieťa starala svokra. Ak sa mu nepáči tak nech ide nedržala by som ho. Ale ja s dieťaťom by som zostala tam kde som. Prečo by si sa po presťahovaní nemala o dieťa starať ty ale svokra?

ahhola
7. apr 2024

No, chalan nepochopil, ze vy ste jeho rodina a este chudatko potrebuje mamicku. Dopraj mu ju. Nech ide za nou, na par mesiacov, na rok navzdy. Bud mu tie ruzove okuliare spadnu, alebo mamicku vymeni za teba. Daj mu volnost, bude ti lahsie. 🏵️

domkakvet
7. apr 2024

Je naviazany na matku, kym nebude s nou dobre nebude.

Strana
z2