icon

Ako riešiť nežiadaný záujem kolegu v práci?

11. máj 2025

Žienky môj kolega by chcel niečo viac. Sa na to necítim. Nebaví ma s ním ani písať,ale nechcem pokaziť vzťahy v práci. Od včera som mu neodpovedala . Pýtal sa či pracujem aj dnes. Dnes som odpovedala na správu. Ahoj nepracujem,potreboval si niečo?
A on na to - `či mám písať,len keď niečo potrebujem?
Help čo mu mám na to odpisat? Neznašam protiotázku na moju otázku

Strana
z2
tairyx
11. máj 2025

A prečo by si mala pokaziť vzťahy v práci? Čo je on 15ročný? Však ak nemáš o neho záujem, tak ho ignoruj, v práci buď k nemu milá ako ku každému inému a v súkromí ignorácia. Alebo ďalšia možnosť- opýtať sa ho narovinu, či má o teba záujem a narovinu mu povedať, že ty o neho nie.

autor
11. máj 2025
@tairyx

A prečo by si mala pokaziť vzťahy v práci? Čo je on 15ročný? Však ak nemáš o neho záujem, tak ho ignoruj, v práci buď k nemu milá ako ku každému inému a v súkromí ignorácia. Alebo ďalšia možnosť- opýtať sa ho narovinu, či má o teba záujem a narovinu mu povedať, že ty o neho nie.

@tairyx on to vie, ale dennodenne mi píše

petamich
11. máj 2025

Podla mna teraz mas jedinecnu prilezitost mu odpisat tak, aby pochopil, ze nemas zaujem.

Ja by som mu odpisala cosi ako: Nie, samozrejme nemusis pisat len vtedy, ked nieco potrebujes. Len som si myslela, ze pises kvoli praci. S kolegami sa rada porozpravam aj mimo prace, len vidis, ze niekedy nemam cas odpovedat.

tairyx
11. máj 2025

No ak to vie, tak ho potom vo svojom voľnom čase ignoruj. Nie si povinná ani čítať jeho správy ani mu odpovedať.

colsami
11. máj 2025

Jasne, odpis ze "ano prepac myslela som ci nieco surne treba, sme akurat na vylete s frajerom tak nemam cas odpisovat" 😃

autor
11. máj 2025
@tairyx

No ak to vie, tak ho potom vo svojom voľnom čase ignoruj. Nie si povinná ani čítať jeho správy ani mu odpovedať.

@tairyx jasne ale doteraz som mu odpovedala

zabka79
11. máj 2025

Podla tvojho popisu ty nemas zaujem, nieco viac chce len on, tak vybavene...skus byt v spravach "nudna, neurcita, neosobna" ak ho nechces zrusit priamo a jasne.

autor
11. máj 2025
@zabka79

Podla tvojho popisu ty nemas zaujem, nieco viac chce len on, tak vybavene...skus byt v spravach "nudna, neurcita, neosobna" ak ho nechces zrusit priamo a jasne.

@zabka79 akože som vydatá 😆

zmrzlinka2021
11. máj 2025

Veď toto nie je dvorenie. Takto bežné komunikujem s ľuďmi..muži väčšinou nechapuze ženy v tom hľadajú nie o viac

unicornlady
11. máj 2025

A kolega vie o tom, že si vydatá?

autor
11. máj 2025
@unicornlady

A kolega vie o tom, že si vydatá?

@unicornlady vie to

lindous
11. máj 2025

Odpovedala by som stále menej a menej s väčšími a väčšími rozstupmi, iba stroho, nech to nebaví ani jeho... ak mu nevieš teraz napísať priamo, že áno, to by bolo najlepšie 😅

pribinak
11. máj 2025

Nápis mu otvorene: Michal, nemám čas sa ti venovať, venujem sa mužovi, deťom, varím periem žehlím

Ak by bolo niečo súrne nápis

Zatiaľ pekný zvyšok dňa

Linda

bielasovicka
11. máj 2025

Napíš mu, že nemáš čas, ideš s priateľom na výlet 😄

bielasovicka
11. máj 2025

Jaj, ty si vydatá? No paráda. Tak nech ti dá pokoj.

dadis
11. máj 2025

"Ahoj, ak treba nieco surne pracovne riesit, tak mi napis, ine pracovne veci poriesime v pondelok. Pekny vikend."

petamich
11. máj 2025

Ty si vydata? No tak to by som mu fakt odpisala, sorry nemam cas. Presne ako pise @pribinak

evcagabi
11. máj 2025

A to mu musis odpovedat? 😅

lindusss2016
11. máj 2025

Ved mu napis, ze netravis vela casu na mobile, skor sa venujes rodine a ze ak to nie je nic urgentne, mozete to prebrat aj v praci, ked sa vratis

gladys_07
11. máj 2025

By som poprosila, ze sa na to necitis, ked si vydata 😂😂

lienka9
11. máj 2025

Tak ked si vydata nieje ocom.napis mu prepac,ale manzelovi sa nepaci ked ti kolegovia vypisuju.ak potrebuje nieco pracovne preberiete v pondelok.

dadis
11. máj 2025
@lienka9

Tak ked si vydata nieje ocom.napis mu prepac,ale manzelovi sa nepaci ked ti kolegovia vypisuju.ak potrebuje nieco pracovne preberiete v pondelok.

@lienka9 To by mohol brat tak, ze jej manzelovi sa to sice nepaci, ale jej to lichoti. Treba komunikovat jasne, ja nemam zaujem s tebou komunikovat inak ako pracovne. Bodka

morpheuss
11. máj 2025

Ja by som neodpísal na takúto hlúpu reakciu... maximálne dal 👍 na jeho správu a nechal to tak...

alickapusinka
11. máj 2025

Dostal by taku hubovu polievku od muža na ktoru by nikdy nezabudol.Niektorí dotieravci zvlašť ak vie že máš muža a buzeruje a vtiera sa nedaju pokoj na takých zabera len poriadne nablačať.Chcela si s nim po dobrom nejde to tak to pôjde po zlom chudák ked si nenecha povedať s takým len tak.

modramacicka
11. máj 2025

mňa skôr zaráža to, že píšeš, že si vydatá a v príspevku si napísala "môj kolega by chcel niečo viac. Sa na to necítim." :D

bielasovicka
11. máj 2025
@modramacicka

mňa skôr zaráža to, že píšeš, že si vydatá a v príspevku si napísala "môj kolega by chcel niečo viac. Sa na to necítim." :D

@modramacicka hej, veľmi cudne to písala, ako keby bola slobodná. Nieže by povedala ze je vydatá, nevypisuj mi, ale povie ze neznáša proti otázku na jej otázku. Čo?

bielasovicka
11. máj 2025

Mala si u povedať, áno, píš len keď potrebuješ niečo pracovné. Mam muža, nemôžem si vypisovať len tak s kolegom. Takto mu dávaš len ďalšie nádeje, keď mu nič nepovieš. Tak si myslí že môže.

cacianka
11. máj 2025

Prečo ťa trápi, že nechceš pokaziť vzťahy na pracovisku ? Po pracovnom čase ho ignoruj, a keby v práci niečo vyčítal, tak mu len povedz že svoj voľný čas venuješ mužovi, rodine a pracovné veci riešiš iba v práci.

margotka17
11. máj 2025

Veď mu napis, že je víkend a ten tráviš s rodinou, keďže cez týždeň nemáš čas. Možno mu dotukne, ak nie, povedz rovno, nech vie, že by sa zbytočne snaži.

rozculena
11. máj 2025

si vydatá,ale necítiš sa na niečo viac?? WTF??

Strana
z2